Aileme miras yüzünden tavır almam doğru mu ?

Tabi ki siz haksızlık yapıyorsunuz. Adam ölmemiş para onun parası istediğini yapar. Ölüm hak miras helal. Bir de 300 binlik araba diyorsunuz pes yani. Sizin gibi evlat düşman başına.

Paranız yoksa tabi ki otobüsle gideceksiniz.

O yıllarda maddi durumumuz pek iyi değildi o konuda bir miktar kırgınım
Babam vefat etti zaten. Yaşasaydı da bütün maaşımı verseydim keşke

Konu sahibini bi yandan kocası gazlıyor bence.Aradaki yorumların birinde de kına yapmadıgınız için babam eşime 10 bin veririz size demiş ama vermedi diyor.Eşinde öyle deyince babana hemen tamam deyip parayı mı beklemiş yani.Beyfendi kayınbaba üzerinden hazır arabaya konmayı bekliyor konu sahibi de kocişi ve kendine sponsor olmayan babasına kızıyor.Allah evladın da aklı başında olanı versin rabbim.Hayat senin seçim senin babanın hiç bi suçu yok ben olsam sizi o verecegim paradan da men ederdim valla aç gözlü uyanıklar

Zengin kocayla evlenseydin?
Ya da durumunu iyice düzeltip evlenseydin?
Adam daha ölmeden para para ne kadar iğrenç ya. İster verir ister arabayı denize uçurur ister parayı yakar size ne adamın parasından?

Cümlelerinin sonunda nokta yok.
Virgüllerden sonra boşluk koyulmaz.
Velhasıl sen milletin yazım hatalarına dikkat edeceğine şu iğrenç duran vizyonunu düzelt. “Kocişiiiğğğmmm, paramııığğzzz yooğğk, babam bana arsanın parasını vermiyo ühü ;(“ diye ağlanmayı bırak. Ne iğrençsiniz ya, 22 yaşında evlenip aynı ay çocuk yapan milletin eziklemeye çalışıyor, komedi gibi akdjsjdjsh.

Ya sende zengin biriyle evlenseydin?
Ay ne aç gözlüsün ya, evlerden ırak. Oğlum böyle birini sevse evlatlıktan reddederim kendisini, zırnık koklatmam.

Iy övündüğü şeye bak, bir de şey de tam olsun “soy benden yürüyecek” akjdjsjdjr. Abi kusucam nasıl bir vizyonsuzsun sen. Herkesin parasına dil uzatır olmuşsun ne kadar iğrenç ya.

Benim ailemde vermez istemem o ayrı ama vermezler kimi anne baba evlada düşkün olur iyi olsun ister yardım eder kimide böyle olur siz çalışın beklemeyin

Siz bence şu kafa yapısını bi değiştirin.Babam arabasını satıp bize para vermiyo,kv motorunu satıp bize para vermiyo.o vermiyo bu vermiyo.Ne münasebet.kimse size bisey vermek zorunda değil.siz 2 yetişkin birey madem sürekli birilerinden beklenti içinde olacaktınız niye evlendiniz?

18 yaşına kadar ağaç kovugunda mi yetiştin acaba? Okudukça sinirleniyorum .
Rabbım evladında hayırlısını versin.Evladin da olsa 1 bardak suyuna muhtaç etmesin ...

O arsayi alirken siz ve kardeslerin8zde para verdimi.yok eger vermedi ise mal babanizin.size anne baba vefatiyla misas gecer aileniz istemesse vermez ve siz kusemessiniz diye dusunuyorum.benim babsmda malinda istedigi gibi soz sahibi birsey diyemiyorum ondan.keske verseler ama napalim dusunmuuorlar istd

Ya ben anlamıyorum gerçekten, aileleriniz hayattayken onların emekleriyle çalışıp elde ettiği mallara neden sizinmiş gözüyle bakıyorsunuz, pay bekliyorsunuz? Benim babam öldü, 3 kardeşiz ve annem var. Bir ev ve dükkan resmi olarak dördümüze bölündü. Evde annem oturuyor, bir gün bile bu ev bizim demedik. Dükkanın kirasını annem alıyor, bizim de hakkımız var bize de ver demedik. Yada sat hakkımızı ver demedik.Niye? Çünkü annem hayatta, kendisi isterse verir. Mal mülk için anne babayı kırmaya küsmeye değer mi ya?

Siz çocuğunuza hangi arsayı arabayı bırakmayı düşünüyorsunuz? Kendi emeğiniz mi baskasinin emeği mi hiç mi ?
Bir atasözü evladın hayırlı ne edeceksin mali, evladın mi hayırsız ne edeceksin mali. Ye iç gez eğlen ve hayır kurumuna bağışla benim felsefem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…