Üniversiteyi 2. Öğretim olarak okuduğum için sabahları kahvaltı salonunda çalışmaya başlamıştım. O da şöyle oldu, babam ilk başlarda 75 TL gönderirken sonrasında bunu 60 TL ye indirdi. Haliyle para yetmemeye başladı ve çalışma hayatına ilk o zaman girdim. Kazandığım parayla hem okudum hem gezdim yedim içtim eğlendim. Ha bu arada babam o 60 TLyide kesmişti çalışıyorum diye
O zamandan beri hep çalıştım. Okul bittikten sonra kafama göre iş bulamadım diye saçma sapan bi dükkanda da çalıştım ama çalıştım yani nihayetinde el harçlığımı kendim kazandım. Hala daha çalışıyorum ve eve desteğimde oluyor. Bundan da hiç gocunmuyorum çünkü para harcadığım insanlar ailem. Ötesi var mı ya?? Ölene kadar da destek olmak istiyorum. Benim ailem de en güzel, en kaliteli, en marka eşyaları kullansınlar istiyorum. Eve eli dolu gelmeye bayılıyorum çünkü annemin ve kardeşimin yüzünü güldürmeyi seviyorum.
Konu sahibi de denk gelmiş de bi 4 yıl çalışmış şimdi adamların başına bunu kalkıyor.
Ben şeye çok güldüm bide tarlanın satımında çok katkım oldu demiş ya hahaah
Alt tarafı malum sitelere ilan koydun yani en fazla napmış olabilirsn ki?
Küçük hesap insanısın konu sahibi. Hazıra konmak istiyorsun ama o işler öyle kolay değil.
22 yaşında evlenmek marifet değil ki sen bide üstüne gidip çocuk yapmışsın.
Burda insanlara carlayacağına oturduğun organını sık çalış ve kendi emeğinle al ne alacksan. Tarlayı sattırmak için ilan koymak emek vermek olmuyor. Senin emek verdiğin tek şey çocuk yapmak olmuş. Buradan öyle görünüyor yani.