Aileme miras yüzünden tavır almam doğru mu ?

Babanız yaşıyor farkindamisiniz?arsayı almış satılmış yani onun parası adam yaşarken benim payım diye tutturan evlat olmanın üzüntüsünü yaşayın. Çok araba ihtiyacınız varsa babanıza durumu anlatıp borç isteyebilirsiniz pay değil. Ablanızın maddi durumu,babanızın eline geçen para sizin hayatınızı ilgilendirmiyor herkes seçimleriyle yasar ,adam benim olan zaten sizin demiş ama yaşarken yakama yapışın dememiş. Umarım hamileliktendir bu düşüncesizlik kendinizi doldurmayın lütfen. Benim babamda evi için 3 kızımın der gidip evdenmi çıkaralım payımı ver ihtiyacım ver diyerek yada satsa parasını ver diyemeyiz biz yakismaz ayip cunku ,lütfen mantıklı düşünün

Farkındasınız dimi anne baba sağ nasil hak talep ediyorsunuz
Eşiniz vermiyormuş arabayı başarınızı sindiremiyormus diye bence asıl problem bu
Ayrıca emanet adı üstünde değil mi?
Söylene söylene verirdi babam diyorsunuz vermemesi lazım emanett
Ayrıca kardeşinizin bekar,ablanızın evli olması da sizi ilgilendirmez size şuan istediğiniz 300 bin verilse ablamıza 5 sene sonra 600 verilse gene sikayetlenirsiniz ama hakkı o şuan alınan ederi 300 bin olan bi mal bi süre sonra kendini katlayacak
Demem o ki çok beklenti içindesiniz babamın 4 evi var ben kiradayim
İstesem geçer otururum babamda teklif etti ama istemedim kimseye ailemde olsa minnet etmek istemem üstelik 2 kardeşiz

Herkes kendi malını mülkünü kendi alsin
Bu nedir ana baba malına güvenip de çocuk yapmışsınız bir de 8 aydır gezmeye gidemedik diyorsunuz.
Bizde de var öyle konular ne kendi babamin ne de kpederimin malına güvendim
Ne aldıysak kendi imkanlarımızla
Siz de silkelenip kendinize gelin

Yuh yahu yuh

Görüyor musun konu yine hortlamış

doğum yaptı mı konu sahibi acaba
Doğum yapmış ama Passat henüz satılıp paylaştırılmamış sanırım. Hala devlet hastanesine gidiyor, randevu bulamadığı için acilden giriş yapıyor çünkü.

Doğum yapmış ama Passat henüz satılıp paylaştırılmamış sanırım. Hala devlet hastanesine gidiyor, randevu bulamadığı için acilden giriş yapıyor çünkü.

Varlık içinde yokluk çekiyor desene
Özdağ satmadı mı Passat'ı?

Nasıl bukadar rahat para isteyebiliyorsunuz ya annenizden babanızdan falan yani bı bırakında onlarda bı yaşasın su hayatı. Babam copsuz uzumdur. Annemin yerleri var 30 yaşına geldim nerde yeri var nekadar para eder asla bilmiyorum. Gerekte yok. Sanki çalışıp emek vermişsiniz de biri sizin hakkınızı yemiş gibi nasıl kinlenmissiniz

Gezmek zaruri bir ihtiyaç mı ki? O zaman evlenmeseydiniz kalsaydınız baba evinde ya da çalışsaydınız. Madem bu kadar prensessiniz bi prensle evlenseydiniz. Babanız sağken miras peşine düşmeyi ayıptan saymıyorsunuz da adamın size araba almaması mı ayıp. İster alır ister almaz çalışmış kazanmış kendi parası sonuçta. İsterse hayır kurumuna bağış yapar ya da bir gece de alemlerde yer size de hesap vermek zorunda değil. Evlenmişsiniz bir de çocuk yapmışsınız. Ne istiyorsanız ya çalılın kazanın ya da eşinizden talep edin. Babanıza mı güvenip yaptınız çocuğu.

Miras henüz yok.

Evlendiniz ve çocuk yaptınız diye niye bu kadar beklentiye girdiniz kimse size bir çöp dahi vermek ve yapmak zorunda değil her şeyi eşiniz ve siz yapacaksınız annenize tavır alana kadar eşiniz olan kişiye alın bu kadar gezmeyi severken sizi gezdiremedigi için

Bunu eşinizden değilde babanızdan istemeniz saçma ve zalimce bu kadar gezmeyi seviyorsan yha binersin otobüse yada takisye götürür hepsi istediğin yere sorun kalmaz taksi su koşulda daha mantıklı araba masraflı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…