- 29 Nisan 2016
- 1.417
- 4.239
- 133
Benim maasim 4,5 esimin 2,75 su an ucretsiz izindeyim 2,75 ile idare ediyoruz kira vermedigimiz icin sikinti olmuyor. Yakinda calismaya baalayacagim.
Onlar bizi okuttu etti dolayisiyla cok fazla birikim yapamadilar. Bende simdi evlat olarak yardim etmek istiyorum. Miktar biraz yuksek esimde hakli hak veriyorum ama sonucta ben mehirimden istiyorum ve 3 ayda yerine koyabiliriz bu parayi. Kabul etmiyor bense söz verdim aileme.
Araba zaten eski nedrn arabasını satsın babanız tazık gunah... sizi okutmuş yetiştirmiş karsılığı bu mu evlat olarak?? Parayı babanıza vermezsenız çok yazık olurHic vermeyelim demiyor ki ellerinde para oldugunu biliyor borc verelim odesinler diyor arabayi satarlar diyor. Ona hava hos tabi.
AcımasızsınızHac konusunu erteleyebilirler o zaman bence , şahsen eşim böyle bi görüşle gelse ben hayır derdim ama ben de kendim bu durumun içinde olsam ya sanane derdim herkes kendi başına gelince anlar belki ben de göndermek için çaba sarf ederdim ama kesinlikle gidip 3 aylık maaşı vermek saçma yani borç olarak da vermek saçma düşük düşük bütçeleri verebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?