Eşiniz ne hakla karışıyor ya?Sinir oldum nasıl izin veriyorsunuz buna müdahale etmesine,babanız hasta ve ihtiyacı var!
Acaba eşinizin babası söz konusu olsa, yine de yatırım mı yapalım derdi, merak ediyorum?Benim maasim 4,5 esimin 2,75 su an ucretsiz izindeyim 2,75 ile idare ediyoruz kira vermedigimiz icin sikinti olmuyor. Yakinda calismaya baalayacagim.
Onlar bizi okuttu etti dolayisiyla cok fazla birikim yapamadilar. Bende simdi evlat olarak yardim etmek istiyorum. Miktar biraz yuksek esimde hakli hak veriyorum ama sonucta ben mehirimden istiyorum ve 3 ayda yerine koyabiliriz bu parayi. Kabul etmiyor bense söz verdim aileme.
Hic vermeyelim demiyor ki ellerinde para oldugunu biliyor borc verelim odesinler diyor arabayi satarlar diyor. Ona hava hos tabi.Eşiniz ne hakla karışıyor ya?Sinir oldum nasıl izin veriyorsunuz buna müdahale etmesine,babanız hasta ve ihtiyacı var!
Babam kanserden vefat etti ve ben ondan bir helallik dahi alamadım,lohusaydımAynı yorumu "eşim babasına üç aylık maaşını hibe etmek istiyor" diye konu açılsaydı da yapacak mıydınız
Yani parayı erkek konu sahibinin Kv si hacca gitsin diye verecek olsaydı da yapacak mıydınız yoksa arabasını satsın fikrini mi destekleyecektiniz cidden merak ettim
unuttugu bir yerden para gecti.
Diğer yarısını niye almadı?Babam bu paranin yarisini aldi
Klimalı araç insanı hasta etmez mi?Klima beni öldürüyor resmen.klimali almak istiyordu carpiyo hasta ediyo diye.
?Kalan yarisiyla da hacca gitmek istiyorlardi.
İşte aynı şeyi kendi babası için de diyebiliyor mu?empati yoksunu eşiniz...Hic vermeyelim demiyor ki ellerinde para oldugunu biliyor borc verelim odesinler diyor arabayi satarlar diyor. Ona hava hos tabi.
Ben kazaniyorum benim param sen karisma dedigim zaman cok sinirleniyor. Senin paran benim param muhabbetlerini aslinda bende sevmiyorum ama kazaniyorum diye istedigim gibi harcamak istememe cok kiziyor cok tepki veriyorKendi maaşın ondan bile yüksekmiş benm kendi kazancım olsa veririm hasta babama kimse kusura bakmasın.ha ondan istemek kötü ozaman karışır ama babanın hasta olması ve kendi kazancından vercek olman işi değiştirir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?