Babanız biraz lükse kaçıyor yani doğru arabayı satabilirler bence eşiniz haklı aynı konu kv istiyor diye açılsa burda herkes ciyaklardı
Kanser hastası yakınınız oldu mu hiç?o arabanın nasıl bir nimet olduğunu ancak o zaman anlıyorsunuz!Kemoterapi alan bir insanı bir yerden bir yere taşıdınız mı mesela....Babanız biraz lükse kaçıyor yani doğru arabayı satabilirler bence eşiniz haklı aynı konu kv istiyor diye açılsa burda herkes ciyaklardı
Babam hasta yalniz arabayi satsalar hastaneye nasil gidip gelecekler. Luks dediginiz satsaniz 9 bin falan ederBabanız biraz lükse kaçıyor yani doğru arabayı satabilirler bence eşiniz haklı aynı konu kv istiyor diye açılsa burda herkes ciyaklardı
Ben kazaniyorum benim param sen karisma dedigim zaman cok sinirleniyor. Senin paran benim param muhabbetlerini aslinda bende sevmiyorum ama kazaniyorum diye istedigim gibi harcamak istememe cok kiziyor cok tepki veriyor
Hac konusunu erteleyebilirler o zaman bence , şahsen eşim böyle bi görüşle gelse ben hayır derdim ama ben de kendim bu durumun içinde olsam ya sanane derdim herkes kendi başına gelince anlar belki ben de göndermek için çaba sarf ederdim ama kesinlikle gidip 3 aylık maaşı vermek saçma yani borç olarak da vermek saçma düşük düşük bütçeleri verebilirlerKanser hastası yakınınız oldu mu hiç?o arabanın nasıl bir nimet olduğunu ancak o zaman anlıyorsunuz!Kemoterapi alan bir insanı bir yerden bir yere taşıdınız mı mesela....
Kendisi sizin paranızı yerken içerken harcarken borç olarak mı alıyor ? Emek sizin kazanç sizin İstediğinizi yapabilirsiniz .demek siz işten ayrılacak olsanız sizin ensenizde boza pişirecek .Ben kazaniyorum benim param sen karisma dedigim zaman cok sinirleniyor. Senin paran benim param muhabbetlerini aslinda bende sevmiyorum ama kazaniyorum diye istedigim gibi harcamak istememe cok kiziyor cok tepki veriyor
Bilemiyorum ölümcül bir hastalık, bir yandan umre isteği bana biraz dokundu!Yoksa normal bir halde isteseler ne alaka diyebilirim belki!ama durum farklı....Hac konusunu erteleyebilirler o zaman bence , şahsen eşim böyle bi görüşle gelse ben hayır derdim ama ben de kendim bu durumun içinde olsam ya sanane derdim herkes kendi başına gelince anlar belki ben de göndermek için çaba sarf ederdim ama kesinlikle gidip 3 aylık maaşı vermek saçma yani borç olarak da vermek saçma düşük düşük bütçeleri verebilirler
Yapmayın ya, cidden yapmayın, büyük konuşmayın, Şu mesajınız çok acımasız çok. Yapmayın.Hac konusunu erteleyebilirler o zaman bence , şahsen eşim böyle bi görüşle gelse ben hayır derdim ama ben de kendim bu durumun içinde olsam ya sanane derdim herkes kendi başına gelince anlar belki ben de göndermek için çaba sarf ederdim ama kesinlikle gidip 3 aylık maaşı vermek saçma yani borç olarak da vermek saçma düşük düşük bütçeleri verebilirler
Babamin eline hic beklemedigi anda unuttugu bir yerden para gecti. O kadar cok sevindik ki. Babam isci emeklisi koye ev yapmisti ama evin daha cok eksigi varken parasi bitti. Kardesim universite okuyor uzakta. Abim ve ben evliyiz kafamizi kurtardik. Babam bu paranin yarisini aldi ve bu parayla evi isletmek ve oturmak istiyor. Su an çatı katinda oturuyorlar bahceye inip cikmak zor geliyor diye birinci kati yaptirmak istiyorlar. Birde eski bir araba var onu degistirip klimali almak istiyordu carpiyo hasta ediyo diye. Kalan yarisiyla da hacca gitmek istiyorlardi.
Babam geçenlerde ameliyat oldu acil ve ciddiydi durumu. Daha once 3 dr gotirdik tani koyamamisti. Som dr ameliyati yapti ve 40 bin civari bir rakam istedi. Babamin bütün hayaller suya düştü. Hacca gitmeyi cok istiyorlardi. Abim bir miktar yardim etti. Bende yardim etmek istiyorum. Calisiyorum aylik 4,500 gelirim var. 15 bin kadar babama vermek istiyorum. 3 aylik maasim eder bu. Esim ise istemiyor. Biz kolsy kazanmiyoruz ev alacagiz borc olarak veririm ya degilse vermem diyor. Bense aileme babamin durumu kötü olunca korktum ameliyati olsun istedim parayi sorun etmeyin ben yardim ederim demistim. O an tek dusundugum babamin sagligiydi. Biz su an kp in evinde oturuyoruz kira vermiyoruz yani ama ev slmak gibi bir hayalimiz de var. Esim arabayi satsinlar diyor ikna edemiyorum. Mehir olarak taktiklari altinlar duruyor. Ben o altınları istedim. Mehirime karisamaz diye ama onu da kabul etmiyor. Bense aileme kiyamiyorum. Bize bu parayi oderlerse hacca gidemezler ve cok cok uzulurler. Babam kanser hsstasi. Cok cok zor zamanlar geciriyoruz onlara moral olsun istemistim. Sizce esim hakli mi? Ben konusurum sizinkilerle borc veririm diyor bense babama almam parayi geri demistim. Ne yapacağım
Babamin eline hic beklemedigi anda unuttugu bir yerden para gecti. O kadar cok sevindik ki. Babam isci emeklisi koye ev yapmisti ama evin daha cok eksigi varken parasi bitti. Kardesim universite okuyor uzakta. Abim ve ben evliyiz kafamizi kurtardik. Babam bu paranin yarisini aldi ve bu parayla evi isletmek ve oturmak istiyor. Su an çatı katinda oturuyorlar bahceye inip cikmak zor geliyor diye birinci kati yaptirmak istiyorlar. Birde eski bir araba var onu degistirip klimali almak istiyordu carpiyo hasta ediyo diye. Kalan yarisiyla da hacca gitmek istiyorlardi.
Babam geçenlerde ameliyat oldu acil ve ciddiydi durumu. Daha once 3 dr gotirdik tani koyamamisti. Som dr ameliyati yapti ve 40 bin civari bir rakam istedi. Babamin bütün hayaller suya düştü. Hacca gitmeyi cok istiyorlardi. Abim bir miktar yardim etti. Bende yardim etmek istiyorum. Calisiyorum aylik 4,500 gelirim var. 15 bin kadar babama vermek istiyorum. 3 aylik maasim eder bu. Esim ise istemiyor. Biz kolsy kazanmiyoruz ev alacagiz borc olarak veririm ya degilse vermem diyor. Bense aileme babamin durumu kötü olunca korktum ameliyati olsun istedim parayi sorun etmeyin ben yardim ederim demistim. O an tek dusundugum babamin sagligiydi. Biz su an kp in evinde oturuyoruz kira vermiyoruz yani ama ev slmak gibi bir hayalimiz de var. Esim arabayi satsinlar diyor ikna edemiyorum. Mehir olarak taktiklari altinlar duruyor. Ben o altınları istedim. Mehirime karisamaz diye ama onu da kabul etmiyor. Bense aileme kiyamiyorum. Bize bu parayi oderlerse hacca gidemezler ve cok cok uzulurler. Babam kanser hsstasi. Cok cok zor zamanlar geciriyoruz onlara moral olsun istemistim. Sizce esim hakli mi? Ben konusurum sizinkilerle borc veririm diyor bense babama almam parayi geri demistim. Ne yapacağım simdi?
Bu neyin kafası ya :SHac konusunu erteleyebilirler o zaman bence , şahsen eşim böyle bi görüşle gelse ben hayır derdim ama ben de kendim bu durumun içinde olsam ya sanane derdim herkes kendi başına gelince anlar belki ben de göndermek için çaba sarf ederdim ama kesinlikle gidip 3 aylık maaşı vermek saçma yani borç olarak da vermek saçma düşük düşük bütçeleri verebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?