Aileme maddi yardim

Babanız biraz lükse kaçıyor yani doğru arabayı satabilirler bence eşiniz haklı aynı konu kv istiyor diye açılsa burda herkes ciyaklardı
Kanser hastası yakınınız oldu mu hiç?o arabanın nasıl bir nimet olduğunu ancak o zaman anlıyorsunuz!Kemoterapi alan bir insanı bir yerden bir yere taşıdınız mı mesela....

Ben kazaniyorum benim param sen karisma dedigim zaman cok sinirleniyor. Senin paran benim param muhabbetlerini aslinda bende sevmiyorum ama kazaniyorum diye istedigim gibi harcamak istememe cok kiziyor cok tepki veriyor

Ya hala kocam şuna sinir oluyor diye yazıyorsunuz, benim bir kanser hastası yakınım 1 sene içinde vefat etti. Bnce kocanızdan ziyade babanızın duygularına yoğunlaşın

Kanser hastası yakınınız oldu mu hiç?o arabanın nasıl bir nimet olduğunu ancak o zaman anlıyorsunuz!Kemoterapi alan bir insanı bir yerden bir yere taşıdınız mı mesela....
Hac konusunu erteleyebilirler o zaman bence , şahsen eşim böyle bi görüşle gelse ben hayır derdim ama ben de kendim bu durumun içinde olsam ya sanane derdim herkes kendi başına gelince anlar belki ben de göndermek için çaba sarf ederdim ama kesinlikle gidip 3 aylık maaşı vermek saçma yani borç olarak da vermek saçma düşük düşük bütçeleri verebilirler

Çok merhametsiz olduk ya. Çok açgözlü paragöz pis insanlar olduk. Ben hiç tanımadığım bir insanı ameliyat ettirip 10 gün baktım da bir gün sesimi çıkarmadım. ( Eşim de aynı şekilde aksine bana minnettar )
Yapmayın ya, keşke babam yaşasaydı da dünyayı ayaklarına serseydim, öyle keşkem var ki onunla ilgili.
Lütfen sizin olmasın. Bakın çok içten söylüyorum bunu lütfen sizin keşkeniz olmasın, ömür boyu mutlu olamazsınız.

Ben kazaniyorum benim param sen karisma dedigim zaman cok sinirleniyor. Senin paran benim param muhabbetlerini aslinda bende sevmiyorum ama kazaniyorum diye istedigim gibi harcamak istememe cok kiziyor cok tepki veriyor
Kendisi sizin paranızı yerken içerken harcarken borç olarak mı alıyor ? Emek sizin kazanç sizin İstediğinizi yapabilirsiniz .demek siz işten ayrılacak olsanız sizin ensenizde boza pişirecek .

Bilemiyorum ölümcül bir hastalık, bir yandan umre isteği bana biraz dokundu!Yoksa normal bir halde isteseler ne alaka diyebilirim belki!ama durum farklı....

Yapmayın ya, cidden yapmayın, büyük konuşmayın, Şu mesajınız çok acımasız çok. Yapmayın.

Diğer mesaj yanlış oldu eşini ne yap et ikna et hastalık bu senin ailene de olabilir senin baban bu durumda olsa yardim etmeyecek miyiz de?Zamanı gelince seninkilere de veririz de eşin gerçekten çok vicdansız üstelik sen o kadar para kazanıyorsun ona sorma bile ben yerinde olsam gerekirse o adamı boşarım aileme o parayı veririm koca bulunur ama baba bir daha bulunmaz

Babaniz ameliyat parasi mi istiyor yoksa arabayi yenileme hac vs hayalleri icin mi?
Tam anlamadim.

Sizin suan 4.500 lira geliriniz olmadigi icin ameliyat parasi degilse vermeyin. Var dediginiz gelir aslinda yok. Ha ameliyata para yetismiyorsa gerekirse borclanin ama verin o parayi.

Ney eşim haklı mı mı? Seni buyutup o yasa getiren ailen cati katinda yasiyor. Aylik 4.500 tl gelirin var. Allah askina adam bulunur ana baba bulunmaz. Kanser hastasi diyorsunuz allah muhafaza zor hastalık iyi yaşaması moralinin yüksek olması lazım.

Bu neyin kafası ya :S

Bir laf var baba oğluna bağ bağışlamış da oğlan babaya bir salkım üzümü çok görmüş kusura bakmayın ama sizde aynı böylesiniz şuan bende kanser hastasıyım nasıl bir illet olduğunu çok iyi bilirim insanın maddi manevi ihtiyacı oluyor bu hastalıkta çevresine esinin böyle bir durumda söz hakkı olmamalı ne münasebet ya o senin baban seni okuttu büyüttü besledi bu günlere getirdi belki yemedi içmesi seni okuttu Allah'ım evladın bile hayırlısını versin ne diyeyim

Tabiki verin ailenize. Bunun kötü bi tarafı yok. Eşiniz baştan sona haksız. O zaman şunu söyleyin eşinizin maaşı 2750 ymiş sizde maaşınızdan o kadar ev bütçesi için verin gerisi sizin tasarrufu olsun.
Ya tamam kadın erkek eşit ama bu kadarda olmasın ya kadınların kazandığı parayla yatırım yapmaya hevesli adamlara gıcık oluyorum. Ailesinin zor gününde dar gününde de yardım edemeyeceksen çık evde otur. Gerçekten otur. Baksın evine yatırım yapsın alsın satsın. Kendi babası aynı durumda olsa. Senden önce sana sormadan senin kazandığını tıkır tıkır verirdi. Offf darlandım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…