Aileme evlenmek istediğimi söylemek zorunda mıyım? 😅

Bence erkek arkadaşınız olmasa İstanbul bu kadar çekici gelmeyecekti size

Pilavaa kaşık sapla

Cocuk sahibi oldunuz mu?

Konu sahibi yurtdisindaydi ama afrikanin bir koyundeydi

Sevgili konu sahibi , uzun yıllardır her konunun biliyorum , aileni de seni de eski ilişkilerini de herseyi hatırlıyorum
Eğer bu adamla mutluysan gerçekten bırakma , zaten ileride sorun yaşarsanız senin sıfırdan başlayacak her türlü imkanın var
Mesleği, egitimk sana denk bir adamla da bosanmama garanti yok
Göçmen kadınlarda ne hikayeler var bir bilsen , kendisinden daha eğitimli, zengin , kültürlü adamlarla evlenip yurtdisina yerlestiklerinde hayatları kabusa dönen onlarca kadının hikayesini okuyorum hergun , bunların hiçbirinde olay eğitim, para , avrupada Amerika'daki olmak vs değil, adamların karakteri, narsist heryerde narsist , bencil , cimri , psikopat adam heryerde öyle, önemli olan doğru adamı secebilmek gerisi tamamen boş
Aileni anlayabiliyorum ama sen kendi kararlarını verebilecek bir kadınsın, eminsen kararından dik dur , onlar da kabullenecektir elbette

En buyuk kk geçmişte yaşadıklarınız yüzünden ailenizin endişelerini anlıyorum, artık 34 yaşında da olsanız, işiniz sebebiyle dünyanın bir ucunda da çalışsanız, söz konusu bir erkekle birliktelik olunca ailelerin kafasında milyon tane soru dönüyor, bu sizinle alakalı değil çocuk sahibi her ailenin yaşadığı kaygılar maalesef, zira her ne kadar yolunda giden birçok evlilik olsa da bir o kadar da yolunda gitmeyen evlilik olduğundan anne baba hemen iyiye değil de kötüye odaklanıyor korkuyor.

Ayrıca çoğu kız babasında gözlemlediğim kadarıyla, babalar kızlarının bir erkekle olma fikrine, kızlarının evlenecek olmasına hemen adapte olamıyorlar damadı kabullenmeleri zor oluyor, siz maddi manevi muhteşem bir erkekle bile olsanız babanız benzer tepkileri verirdi, aynı erkek annelerinin geline istemsiz sinir olması gibi kız babaları da damada sinir oluyor, kızının başka bir erkeğe yüreğini açması dünyanın sonu gibi geliyor :)))
Eğer damadın iyi olduğuna ikna olurlarsa ki bu zamanla oluyor kızını babasından koparan gıcık damat oğul mertebesine ulaşıyor

Lafı çok uzattım ama ailenizi de anlayın diye, aileniz zamanla evlilik fikrinize adapte olur, burada önemli olan sizin kendinize ne kadar güvendiğiniz, şayet ben her şart da koşul da zaten maddi olarak ayaklarım üzerindeyim ama manevi olarak da sarsılsam da silkelenip kendime gelirim diyorsanız sonuna kadar ilişkinizin arkasında durun, zaten yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla muhtemelen aileniz de manen yıkılmanızdan endişeliler.

Evlenecekseniz ailenizi dışarıda bırakmayın, evlenmek istediğinizi söyleyin, karşılıklı tripleriniz kaprisleriniz sürtüşmeleriniz olur belki lakin size dilediğiniz gibi yaşama özgüvenini veren anne babanız azıcık nazlanacak triplenecek diye de evlilik kararınızı nikahtan sonra öğrenmeyi hak etmiyor.

Son düzenleme:

Evet uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ama bu yastan sonra da çok zor ama çok seviyorum o yüzden bir an önce bir araya gelmek istiyorum.

Hayırlı olsun ilişkin ama dikkatimi çeken bu kişinin daha önce de evliliğindedir sıkıntısı karşıdakini tanıyamamak olmuş. Sen yurtdışına çıkacak olsan bir yerde iş bulabilecek bir durumda mı? Seni yarın bir gün kendi ile kıyaslayıp aşağıya çekme durumu olmaz umarım. Ailen senin istediğini düşünür. Umarım kararın senin için en hayırlısı olur.

Ben eğitim seviyesine ve maddi denkliğe önem vermiyorum. Sonuç olarak günümüzde üniversite okuyup kazanmak kadar kolay bir şey yok. Erkek kadından fazla alınca sorun yok tam tersi olunca niye sorun var onu da anlamadım. önemli olan paylaşım, duygusal olarak sizi tatmin ediyor mu ? Hobileriniz aynı mı ? Çalışkan biri mi ? Kişilikleriniz uyuşuyor mu ? Ailenizin arkasından iş çevirmeyin ama seçtiğiniz insanın arkasında durmayı da bilin. Boşandığını da ailenize söylememize gerek yok. Adam zaten açık açık size her şeyi anlatmış, eski eşini kötülemkiş hatalarını kabul etmiş anlsttiginiza göre olgun birine benziyor.

Kanka kusura bakma da ne var bu evlilikte anlamiyorm kadinlar deli oluyor oysaki evlilik sadece erkeklere yarayan bisey. Ayrica ailen senden daha çağdaş gercekten yurtdisi işin varsa nerden cikti bu istanbul aşkı d:. Bence yabanciyla evlen burdakiler kültürel olarak sorunlu ayrica geliri senden az yarin oburgun beğenmezsin sonra. Malesef hep metaryalist düsunmek gerekiyor bende cok duygusal dusunuyorm ama hep menfaat önde olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…