Aileme bu ilişkiyi nasıl açıklayabilirim? Mantık evliliği mutlu bir evlilik olur mu sizce?

Ben 23 yaşımda evlendim. Severek, kendi yaşıtım biriyle. Neyse ben boşandım. Şimdi 35 yaşımdayım. Bugün dönüp 23 yaşımdaki bana evlenme derdim. Hayat hiçbir zaman kolay hoppala hoppala değil. Eğer bun adamdan ayrılıp hayatına bakarsan sınavın belli. İş sahibi olmaya çalışacaksın. Belki ailenle mücadele edeceksin. Ama bu adamla evlenirsen sınavın ne belli değil.
Sevsen aşık olsan yine derdim ki hemen evlenme. Gez toz hayatını yaşa. Böyle birileri bir sorun yaşasan seni çiğ çiğ yerler.
Yaşın 22 olduğuna göre daha kaç zamandır birliktesindir ki??

Ben bu aileyi sana uygun bulmadım. Ama dediğim gibi karar senin. İyi düşün taşın, sonradan pişman olma.

Yani aşk evliliği olmadığını yukarıda kendim de belirttim bu gizlediğim bir şey değil. Evet gücü, makamı, bana olan ilgisi aşkı beni cezbediyor ve anlaşıyoruz da bir şekilde. Ama kv adayı beni tedirgin etti biraz ve annem bu ilişkiye çok sert tepki verecek. Bunları göze almak ileride pişmanlık yaratır mı yoksa kafama takmamalı mıyım ya da ayrılmak en doğrusu mu okur bunu danışmak için konuyu açtım...

Ya kanki saf mısın biraz fazla yoksa anlamıyor musun, kadının gerçek tavrını? Gözünü boyuyor işte. Yüzde 100 kadının umrunda değilsin. Sana verir mi mehirler vs. Nasıl ezecek seni o sülalesinin yanında. Hem de kendi kızı varken.

Bence yaş farkından başka sorun yok,kayınvalideler hep aynı gibi;eş bilecek mi anaya sınır koymayı.Önemli olan o.

Kesinlikle katiliyorum. KVlerin 99% ayni kafada.
Bu kiz başka bir insanla evlilik yoluna girse bile muhtemelen ayni KV terörüne kurban olacak
Ben 37 yaşında, Avrupanin göbeginde, yabancı bir eşle bile terör yaşadım
KVlerin genetiğinde olan bir sorun.
Konu sevgilisinde bitiyor. Adam eşini ezdirmediği sürece KV konuşur konuşur durur

kendini seçsen yaşayacağın sınavın belli, evlensen sınavın belli değil. Bu cümle kafama çivi gibi saplandı...

Kızlar öz kızı değil eşinin ilk karısından. O vefat edince bu kadınla evlenmiş sevgilimin babası. Yani kadının tek çocuğu erkek arkadaşım

İşte burda mesele adamın ezdirecek potansiyelde olması

Boşver sana para aktığı sürece, sende onlara çocuk doğurup sözlerinden çıkmadığın sürece sorun olmaz.

Annesinin bu kadar her seyin icinde olmasi hic normal degil. 36 yasinda adam bakire kiz buldum, hemen doguracak, gel tanis diye annesine anlatmaz ya. Normal mi sizce bu? Diyelim ki hemen hamile kalamadiniz, belki kisirsiniz, belki engelli bir cocugunuz olacak, o durumda sizi kapiya koyup, yeni es arayisina girecekler. Zihniyetleri cok kotu.

Kv seninle ilgili planlar yaparken " hayır ben hemen çocuk istemiyorum. Kariyerimin böyle değil şöyle olmasını istiyorum" bile diyemedin anlasilan. O yüzden senin de bu evliliğe olumlu baktığını dusunup ana oğul neleri konuşuyor.

Ayrıca kendi aralarında ne konuşursa konuşsunlar, sevgilin her konuşmayı neden sana yetiştiriyor? Belli ki daha olgunlanmamış.

Ailenizin eksiğini tamamlamak için bi evlilik düşünmemelisiniz belki de çok mutlu olur iyileşirsiniz bunu bilemeyiz. Kayınvalideye gelirsek sizin bire bir bi tanışmışlığınız yok sanırım. O yüzden çocuk istemesine ben çok takılmadım dile getirmesi yanlış doğru bulmuyorum ama her anne çocuğunun bi evlilik yapıp çocukları olsun ister. Asıl mesele bunu sizin yanınızda dillendirmemesi eğer size söyleyip siz düşünmediğinizi söyledikten sonra hala devam ederse o zaman kafa yapısını kafanızda biraz daha oturtmuş olursunuz. Ama o oğluna konuşmuş o da dememesi gereken bişeyi size demiş burdan kadının kafa yapısını anlamak çok zor önyargılı olmamak gerek. Ailenizle yaşadığınız duruma ayrıca çok üzüldüm erkek arkadaşınızla evlilik düşünürseniz bile ailesini çok iyi tanıyın kimsenin içine girilmeden bilinmiyor ama anlaşamam kanaatine vardığınız anda onlardan uzaklaşın. Erkek arkadaşınızın kötü bi özelliğini yazmamışsınız işi gereği çevresinde doktor avukat olması ve geçmişte onlarla bi ilişkisi olması çok normal değil mi hakim sonuçta. Ama kafanızda ki soru işaretlerini kendiniz tamamlamanız gerekiyor bu da sanırım biraz zamana yayılıyor. Aklı başında her şeyi güzel anlatan ve anlamlandıran birisiniz. İçinizin sinmediği bi durum var ise hayatınıza devam edin yaşınız genç çok iyi yerlere geleceğinize eminim. Bir daha böyle birini bulamam demişsiniz hayat bu kimleri kimlerin karşısına çıkarır bilemeyiz. Belki çok mutlu olursunuz, belki de evlenip her günü kendinize zehir edersiniz işte bunu bilemeyiz. Siz düşünün aceleci davranmayın kesinlikle tanımaya bakın

Ben daha cicibebe yiyorum film izlerken. Nasıl anne olayım da çocuğumu emzireyim falan
O zaman neden bir ilişkin var ? Yani senin kafan da çok saçma. Evlenen kişinin nasipse çocuğu olur zaten. Yani çocuğun olacak gözüyle bakacaksın. Bu da bir sorumluluk. Sen daha sorumluluk alabileceğini düşünmezken deli gibi torun bekleyen bir ailenin oğlu ile evlilik düşünüyorsun. Garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…