Aileme bu ilişkiyi nasıl açıklayabilirim? Mantık evliliği mutlu bir evlilik olur mu sizce?

Bu aile en ufak sorunda konu sahibine " babanın evinde görmediğin ne varsa biz de gördün, seni nankör " diyecek potansiyelde.

Beğenenler de olmuş ama alt metindeki gezmiş tozmuş, yaşayacağını yaşamış, bu yaştan sonra genç, toy, çok bi karşı cinsle münasebet geçmişi olmayan, üstelik okumuş, geçer meslek edinmiş, kendini geliştiren, gelecek de vadeden kızı eliyle koymuş gibi de bulmuş adam. Üstelik aileler arasında da sosyo ekonomik olarak dağlar kadar fark var, sizinkilerin gıkı çıkmaz bunların yanında. Valla ben cesaret edemezdim, edemedim de zaten.

Ben normalde fena dalga geçerim ama yazdıkların bir şekilde bana geçti senin yaşında kim olsa aklı çelinir ama sende diyorsun max 5 sene sürer ve aşık değilsin ha dürüstçe diyorsan ben bu adamı basamak yaparım midem alır yolun açık olsun ama diğer türlü 36 larında adamın 22 yaşında çocukla ki meseleğin olsa bile şu an bir çocuksun çok gençsin olması benim midemi bulandırdı adam senin yaşında evlenseymiş 13-14 yaşında çocuğu olurmuş gerçekten iğrenç

Anne daha tanımadan karışmış ya staj yapmasın hakim olsun adam da normal bir şey gibi gelip söylemiş arızalı olduğu zaten net

Bence yaş farkından başka sorun yok,kayınvalideler hep aynı gibi;eş bilecek mi anaya sınır koymayı.Önemli olan o.

Keşke genç yaşta tek çocuğun olsa da o ailenin dilinden kurtulabilsen.

Sen daha bir çocuk için hazır değilsin, millet senden şimdiden 2-3 belki 4-5 çocuk istiyor. Gözünü aç.

Bu aile en ufak sorunda konu sahibine " babanın evinde görmediğin ne varsa biz de gördün, seni nankör " diyecek potansiyelde.
Kesinlikle. Hayatın tadını çıkartmış oğullarına el değmemiş körpe bir kız bulmuşlar. Gelsin torunlar peşpeşe. Hayatını kocasına hatta onun ailesine göre şekillendirmeye hazırsa buyursun evlensin

sevgilim gezmiş tozmuş, şimdi de duruldu ve evlilik istiyor lafı çevirmenin anlamı yok direkt böyle anlatayım. Önceki kadınlar statülü ama yaş olarak büyük -bir de çok özür dileyerek ve hemcinsleri olarak için böyke bir ayrıntıyı vermekten utanç duysam da kv adayının zihin yapısını göstermek için belirtmek zorundayım- bakire olmadıkları için gelin gözüyle bakmıyormuş. Rezil bir durum ama üstü kapalı anlatımdsn anladığım tamamen bu

Biraz farklı kafa yapısına sahip bir kadın. Onun için ne kadar genç o kadar çocuk doğurma ihtimali ve saflık demek.
Annesinin gelin siparişine göre seçilmişsiniz sanki. "Gözü açılmamış" derler, ondan istiyor kv adayı; ezmesi, yönetmesi kolay olur diye. Ola ki çocuğunuz olmuyor, ne olacak? Bu soruyu sorun kendisine.

O kadar uzun ki platformda yazdıkları kısmına kadar okudum çok kadınla olmuş bir adamdan hayır gelmez zaten sende bayaga sindirememişsin bu durumu sırf kariyerli diye evlenmeyi düşünüyorsun bu adam hakim değil işçi olsa eminim görüşmezdin bile.çok gençsin önüne bak.

Anne daha tanımadan karışmış ya staj yapmasın hakim olsun adam da normal bir şey gibi gelip söylemiş arızalı olduğu zaten net
Bunları direkt kıza söylüyorsa bunun anlamı annem her şeyimize karışır ben de onu haklı bulurum" demektir. Adamın yaşı büyük diye kıza mantıklı gelecek ya da kız manipüle edilecek her zaman. Zaten sesini yükseltince çekiniyorum yazmış. Görünen köy kılavuz istemez

22-36 yaş çok uçuk fark var aranızda. Yanında baban gibi durur tövbe estağfurullah. Evlenip de çocuk sahibi olursan onunla çocuk arasında da baya yaş farkı olur. Hem eş hem ebeveynlik açısından sorun yaşarsınız diye düşünüyorum. Vazgeç bence bu sevdadan

Evlenip de yakma kendini

Erkek arkadaşın bu ayrıntıları annesine mi anlatmış? Kadın nerden biliyor da kabul etmiyor?

Ailede tek erkek çocuk mu?
Evet bir de 2 kız kardeşi var da onlar evli benimle ilgili bir çirkeflikleri olmadı. Büyük ablası "sakın bu kızı öncekiler gibi sanma ya ayrıl ya da ciddiysen evlen" demiş. Küçük kardeşi de siz anlaşıyorsanız bize laf düşmez demiş

Kendi gezmiş tozmuş neden yaşı küçük hayatında biri olmamış birini istiyor üstelik ailesi de senin bakire ve el değmemiş olmana ağzının suyunu akıtıyor. Klasik "erkeğin elinin kiri-erkek bu hayatını yaşar vs" kafasında bir aile. En bir nefret ettiğim

Reddedersem açık konuşayım belki bir daha böyle bir fırsat geçmeyecek elime. Her şeye 0’dan başlayacağım.
Fırsat..?
Aileyi memnun etmis olmak yaranmak..
Yerimde olsanız ne yapardınız?
Aşık olmadıgım biriyle aynı yastıga baş koymam.Cocuguna baba olarak hayran oldugun ve varlıgı olan bir adamı mı sececeksin?kaldı ki uzun sürmeyecegini görürken dogmamıs bebegine böyle bir aile yapısı mı?

Zaten öyle bir de annesine demiş annecim kendi bilir yalan dolan madem kendi bilir hiç laf taşıma daha tanışmadan ara bozma önuargı yaratma yani koskoca hakim adam bunu bilir ama amaç farklı sizin dediğiniz

Erkek arkadaşın bu ayrıntıları annesine mi anlatmış? Kadın nerden biliyor da kabul etmiyor?
hayatında biri var mı diye sorduğunda anlatıyormuş biraz. Kadın da hep burun kıvırıyormuş, beğendiği ilk kişi ben olmuşum. Bir de erkek arkadaşım takılna kafasında yaşamış uzun yıllar. Bekarlığın tadını epey çıkarmış yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…