Çok çok teşekkür ederim arkadaşım…Laale W Wurstria @MissCherryBlossom B Buffalosos
Ben konularına pek hakim değilim ama van, ağrı gibi bir yer diye aklımda kalmış. Arattım buldum ağrıdaymış kendisi. İçiniz rahat olsun.
Çok teşekkürlerLaale W Wurstria @MissCherryBlossom B Buffalosos
Ben konularına pek hakim değilim ama van, ağrı gibi bir yer diye aklımda kalmış. Arattım buldum ağrıdaymış kendisi. İçiniz rahat olsun.
Arkadaşımız deprem bölgesinde ama çok şükür sağlıklı durumu iyi,En buyuk kk bu üye de gaziantepteydi. Görünce aklıma geldi
Sen neden hala bu insanları terketmedin. Seni kendinden başka kimse kurtaramaz, anla artık bunuŞöyle konularima bakıyorum da hemen hepsi ailemin yanında açılmış konular. Öyle bunalmış öyle bikmisim. Burada açılan eş ailesi konularını bana kendi ailem yapıyor. Hani şu saygıda kusur etmeyen genede kimseye yaranamayan gelin gibiyim ben. Şimdi de cuma günü seninle gelelim salı günü dönelim diyorlar. Koymuşlar kafaya gelecekler. 12 gündür yanlarındayım ve bıktım artık kendim olamıyorum ne giyim kuşam ne söz hakkı konusunda. Durup dinlenip erkeklere hizmet ediyorum ve çok agirima gidiyor, abimin evindeyiz birkac gündür abim hiçbir iş yapmiyor, babam hiçbir iş yapmiyor sürekli kadınlardan bekleniyor. Üstüne en ufak şeyde azar isitiyorum salonun kapısını açık bıraktım diye az önce babam bağırdı,annem desen zaten hiçbir şeyimi beğenmez her şeyde eleştiri bulur,abim zaten egoistin teki. Mesela dün Yeni evli kuzenim ve kardeşimin eşi sürekli çeyiz ,eşya, ev muhabbeti yapıyor. Diğer misafirlerde onların hamaratlıklarından bahsedip övüyorlar. Benimde bu muhabbetler hiç ilgimi çekmiyor haliyle. Ama bizim ailede iyi olmanın tek yolu bu. Bana saygı duyulmuyor. Geçen mağazaya gittim oradaki kadın beni satış elemanı sandı çok agirima gitti. Ve gerçekten aptallasiyorum en basitinden AVM'de lavaboda çocuk yerine girmişimBir de benim agirima giden imam olan eniştemin yeğenleri elbise giymiş geçen dizin biraz üstünde yakışmış dediler,kardeşimin eşi mini etek giymiş gene yakışmış dediler. Ama ben evde bile şort giyemiyorum. Yakası biraz açık bir bluz yüzünden annem günümü zehir etti mesela. Normalde böyle gelme muhabbeti de yoktu abim kafalarına soktu sakayla karışık sürekli "annemler yanına gelecekler,sen annemleri istemiyor musun,babamlara da bilet aldık." Güldüm geçtim tabi bir şey demedim. İstemiyorum diyemedim. Şimdi gelicez deyince evde köpek var laf etmeyecekseniz öyle gelin dedim. Babam başladı "köpeğe çarparım,sokağa atarım,köpek giren eve melek girmez" bir de ev taşıma aşamasındayım bu zaten yeterince zorken onlar iyice zorlaştıracak.
Ben gayet terbiyeli yazdım ama işte herkesin aynı seviyede olamayacağı da bir gerçek. Mesela ben şimdi size uymayacağım
Değilmiş Ağrı'da yaşıyormuş. Yukarıda bir üye bulmuş.PatiDostu deprem bölgesinde mi arkadaşlar bilgi var mı?
Benim de aklımda inşallah bisey olmamıştırHâla gelmemiş…
Babanızın kalbi olduğu kadar sizin de kalbiniz var. Bu kadar duygusal hasar sizde hastalık yapmayacak mı bir gün?27 sizce böyle bir ailede büyüyüp evlilik için acele eder miyim ?
Dedim. Yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum ama çocuklukta gençlikte baba eline bakarken çok sindirilmistim çok zor oldu kabuğumdan çıkmam, şu an babamda kalp rahatsızlığı çıktı doktor her an kalp krizi olabilir dedi ameliyat olana kadar ses çıkartmamaya çalışıyorum bu defa yoksa gelmeyin diyecektim.
En buyuk kk bu üye de gaziantepteydi. Görünce aklıma geldi
Çok geçmiş olsun, başın sağ olsunÇok teşekkürler deprem anında gaziantepteydim çok şükür herhangi bir kaybım yok. Hataydan çalışma arkadaşlarımdan ne yazık ki kayıplar var bu yüzden herkes gibi çok üzgünüm. Şu an da gaziantepteyim uluslararası kuruluslarin turkiye devletine verdiği destekler için koordinasyonda ihtiyaç analizi vb alanlarda çalışıyorum ne yazık ki doğrudan sahada dağıtım vb yapmıyorum ama çevre illere ziyaret ve raporlama gibi görevlerime devam ediyorum. Bu süredeyenGEnC Gibi insanlara, gönüllulere ne kadar teşekkür etsek az. Patidostu da umarım iyidir
Çok şükür…Dayanamayıp ben yazacağım patidostu iyiymişdeprem bölgesinde değilmiş, şifresini unutmuş o yüzden giriş yapamıyormuş selamı varmış, bu haber üzerine bir iç rahatlaması geldi siz de rahatlayın lütfen
Rica ederim ne demekÇok şükür…
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.
Çok üzülmüştüm gerçekten…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?