• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden kurtulamıyorum

Ben giyiyorum niye herkesi kendin gibi sanıyorsun bu dünyaya başkalarının düşüncelerine göre yaşamaya gelmedim Ağrı'da değil ama Van'da şortla dolaştım bikiniyle Van gölüne girdim kimse den bir tepki görmedim ne yapacaklardı taşlayarak kuyuya filan mı atacaklar ?
Turist olarak dolaşanlar giyer tabii, siz yurtdışında yaşıyorsunuz sizi bağlayan ne var… konu sahibi oralarda öğretmen olarak yaşıyor. Dolayısıyla ortamı idare etmek diye bir şey var. Bu idareyi yapamadığı için istemediği şeyler yaşamışlığı var. Van gölüne herkes bikiniyle giriyor zaten 😂

Turist olarak dolaşanlar giyer tabii, siz yurtdışında yaşıyorsunuz sizi bağlayan ne var… konu sahibi oralarda öğretmen olarak yaşıyor. Dolayısıyla ortamı idare etmek diye bir şey var. Bu idareyi yapamadığı için istemediği şeyler yaşamışlığı var. Van gölüne herkes bikiniyle giriyor zaten 😂
Sonuçta Van da doğuda değil mi ayrıca ben yurt dışında yaşamıyorum ve devlet memuruyum yani tayinle bende ülkenin heryerine gidip çalışabilirim ve nasıl istiyorsam o şekilde giyinmeye devam ederim ortamı idare etmek için de gelmedim dünyaya onlar beni idare etsinler ;)

Sonuçta Van da doğuda değil mi ayrıca ben yurt dışında yaşamıyorum ve devlet memuruyum yani tayinle bende ülkenin heryerine gidip çalışabilirim ve nasıl istiyorsam o şekilde giyinmeye devam ederim ortamı idare etmek için de gelmedim dünyaya onlar beni idare etsinler ;)
Eminim yaparsınız (!) ama Van gölü etrafındaki yazlık ortamına benzemez Başkale onu söyleyeyim 😂

Eminim yaparsınız (!) ama Van gölü etrafındaki yazlık ortamına benzemez Başkale onu söyleyeyim 😂
Ne yapacaklar bana banane neye benzediklerinden herkesi kendiniz gibi korkarak boyun eğen bir yapıda mı zannediyorsunuz bana eşim bile karışamaz elalem kim ki ne giydiğime karışacak siz korkmaya devam edin ben haklarımı biliyorum ve ona göre yaşıyorum ülkenin hatta dünyanın heryerinde kendi bildiğim gibi hareket ediyorum ve öyle de olacak sıkıyorsa karışsınlar bakalım bende oraların kadınlarına benzemem

Yanlış anlama ama terapi alıyor musun bilmiyorum ama algın farklı. Daha önceki konularında farkettim bunu. Beklentilerin farklı ve kabul edememe sürekli sorgulaman var bir de öfken var. Öfkeni bir şeylere yönlendiriyorsun ve takılıyorsun sende takıntı oluyor. İyi niyetle yazıyorum gerçekten yanlış anlama.

Aileni bir kere böyle kabul et. Değişmezler biraz terapi ile sanırım senin de hayatın düzene girerse daha farklı bir etkileşimin olabilir. Anlattıkların büyük problemler değil. Sen değersiz hissetmişsin ama aslında klasik Türk ailesi. Eleştirse bile alınmadan konuşabilsen veya sallamasan sana kimse eleştiride bulunmaz.
Bu ailenin benzer bir versiyonuyla büyüdüm. Ama bende zırt pırt gideceğim diyen bir üvey anne ve üvey anneye höyt diyemeyen bir baba var. Bazen diyorum bu konunun özlük üveylikle de bir alakası yok, bizim aile yapımız çok zararlı diye.

Yanlarına gelmek istemeyince sürekli duygu sömürüsü yapıyorlar, üzerine sen nankörsünler başlıyor,vicdan yaptırıyorlar. Siz bana böyle böyle yaptınız desem asla kabul etmiyorlar. Yani kötü kadın olmakla suçlanıyorum
Sıkıntılı taraf onlar. Vicdan yapmanıza hiç mi hiç gerek yok ♥️

hiç yakını oldu mu burda biri arkadaş vs 😔 keşke bilgisi olsaydı arardık anca yönetim biliyordur belki kaydolurken numarası varsa

Küçük bir yer dediğini hatırlıyorum.
Antep küçük bir yer değil ki…
yani yobazlıktan falan dem vuruyordu, yaşadığı bölge küçük muhtemelen ev kiraları da öyle çok yüksek değildi ama büyük ilin küçük ilçesi olabilir. aktif bir üyeydi çünkü.

Laale Laale W Wurstria MissCherryBlossom MissCherryBlossom B Buffalosos

Ben konularına pek hakim değilim ama van, ağrı gibi bir yer diye aklımda kalmış. Arattım buldum ağrıdaymış kendisi. İçiniz rahat olsun.
Ben ağrı gibi bir yerde sıfırdan birsuru çevre edindim siz samsun da hayli hayli edinirsiniz. Her konuya aynılarını yazıyorum spor salonuna gidin,halk eğitim kurslarına katılın. Ben çoğu çevremi bu şekilde edindim. İş arkadaslarimla nadiren görüşürüm. Muhafazakarsanız bile halk egitimde bir sürü kurs var. Spor salonunun sadece kadın saatleri var. Hiçbir şey yapmadan arkadaş bana gelsin sosyalleseyim demekte olmuyor

Back