Ailemden kurtulamıyorum

Üzüldüm adiniza. Aileniz hayatiniza bukadar karisma hakki vermeyin. Size sormadan kafalari estigi gibi gelemezler. Bu size büyük saygisizlik.

Evet sizi magaza calisan sanmalarinda birsey yok benimde basima gelmisti. Beyaz tisört giymistim ve o magazanin calisanlari da beyaz tisörtlüydü, gülüp gecmistim. Ama buna dahi üzülmenize ailenizin yetistirme tarzina veriyorum. Salonu acik unuttunuz diye bi cocuk azar isitirse, her "olumsuz" biseye kafasina takar.

Ailenize sinir cizmeyi ögrenmelisiniz

Öncelikle sabır dilerim. Kaç yaşındasınız?Evli misiniz?
27 sizce böyle bir ailede büyüyüp evlilik için acele eder miyim ?
Dedim. Yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum ama çocuklukta gençlikte baba eline bakarken çok sindirilmistim çok zor oldu kabuğumdan çıkmam, şu an babamda kalp rahatsızlığı çıktı doktor her an kalp krizi olabilir dedi ameliyat olana kadar ses çıkartmamaya çalışıyorum bu defa yoksa gelmeyin diyecektim.

Babanizin hastaligini da istediklerinizi yapin diye size karsi cok kullanirlar..
Manipüle edilmenize izin vermeyin

Öncelikle mağazada sizi satış elamanı sanmalarında ne var anlayamadım bu abes bir durum değil neden aptallaşasınız ki ? Ben de fark etmeden bazılarına böyle soruyorum veya bana sorulabilir bu çok normal bir durum bence küçük şeyden nem kapmayın. Onun dışında kötü evlat olursanız değeriniz bilinir. Eviniz yolunuz ayrıysa çıkartın hayatınızdan iki cinnet geçirin her şeyi söyleyin sizden iyisi olmaz

Yılda ailenle geçirdiğin süre ne kadar? Klasik anadolu ailesi işte seninki de . Kurtulamıyorum, bıkmışım bilmemne… fazla abartmıyor musun… hayatın boyunca birçok insanı idare etmek zorundasın bunu unutma. Ev sahibin, okulda idarecin, evde baban abin… hepsiyle ilgili konu açtın. Bütün herkes mi kötü?? bu işin sınırı yok. İnsanlarla geçinmek, nabza göre şerbet vermek gibi şeyler var toplum hayatında. Bana uymaz dersen Mars’a taşınmayı düşün bana kalırsa. Daha farklı şeyler derdim de kırıcı olmak istemiyorum.

Evinizi değiştirince uzak dururum adresi de vermem bu ne böyle iş güç var ama hala insan yerine konulmuyoruz

Abinizin evli ve aileniz abinizin yanında yaşıyor üstüne siz de tatilde oraya gidiyorsunuz anladığım doğruysa. Gitmeyin bu kadar basit 15 tatilde 5 gün gidin dönün yazın kursa ve kalın. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama kendi düzeniniz geliriniz var sonuçta artık. Giyim konusunda bir kavga çıkarın devam ederlerse konuşmayın gitsin

Size bir laf ettiklerinde içerlemek yerine altta kalmayın cevap verin. Sınır çizin. Yani her şeye peki demek zorunda değilsiniz. Hak verilmez alınır. Onlar öyle gelmiş öyle gider siz düzelecekler diye beklerseniz ziyan olursunuz.

ya ağlarsa ağlasın neden bu kadar takıyorsun ki? memur insansın, işin gücün garanti. kimseye muhtaç değilsin. dedikleri gibi yanlarına gittiğin zaman bir hafta kal maksimum sonra dön. o bir haftada da burnundan geliyorsa bayram seyran dışında asla gitme. sen uzaklaş, tavır koy. bunu hak ediyorlar.

Köpeğe bir kaç gün daha sevgiliniz baksın, çözülemeyecek problemler değil, aileniz kaldığınız yeri görmek istiyor merak ediyor olabilir, sürekli kalmıcaklar sonuçta di mi, bir kaç gün idare edilebilir.

Evi ayrı birinin bunları yaşaması daha doğrusu yasatmalarina izin vermesi normal değil, kendinize gelin.

Yüzyüze yapamazsınız ama telefonda yapın her şeyi ortaya dökün bu nedir ya! Bir silkelenin lütfen. İletişimi kessinler, suclasinlar, kudursunlar isterlerse bu sizin sorununuz değil.

Ne yapın edin resti çekin.

Evet ben buyum uzak durun o zaman kesip atın bu nedir Allah aşkına!

aslında kimse kimseyi idare etmek zorunda değil. nereden çıkarıyorsunuz böyle hastalıklı düşünceleri?
Trafikte yol vermeyen magandadan kaçmıyor musunuz, Ağrı’ya gitseniz şort mu giyeceksiniz? Hastalıklı falan gibi kelimeler kullanmayıp terbiyenizi takınırsanız iyi olur.

Bana uymaz dersen Mars’a taşınmayı düşün bana kalırsa. Daha farklı şeyler derdim de kırıcı olmak istemiyorum.

Trafikte yol vermeyen magandadan kaçmıyor musunuz, Ağrı’ya gitseniz şort mu giyeceksiniz? Hastalıklı falan gibi kelimeler kullanmayıp terbiyenizi takınırsanız iyi olur.

terbiye beklentisine girerken kendi açınızdan fazla büyük bir beklenti içerisindesiniz. öncelikle siz terbiyenizi takının ve haddinizi bilin ki insanlar da size aynı adımları atsınlar.
magandadan da kaçmıyorum; gittiğim yere göre de canım istediği kıyafeti giymekten geri durmuyorum. siz isterseniz buna ölçüsüzlük diyin. ben de sizin tavrınıza eziklik diyorum.

Ben gayet terbiyeli yazdım ama işte herkesin aynı seviyede olamayacağı da bir gerçek. Mesela ben şimdi size uymayacağım

Ben gayet terbiyeli yazdım ama işte herkesin aynı seviyede olamayacağı da bir gerçek. Mesela ben şimdi size uymayacağım
ay ne olur uymayın. zira incileriniz dökülür paşa kızı olduğunuz için. önce kadını gelmiş "ağır laflar söylerdim de" diye tehditvari azarlıyor; şimdi de kör göze parmak sokulunca "size uymayacağım" deniliyor. kendini firdevs yöreoğlu sanan avamların yeni signature move da bu olmuş

. Antalyadan mı yazıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…