Ayyy uzak tutun ailenizi evinizden ve köpeğinizden benceBabam başladı "köpeğe çarparım,sokağa atarım,köpek giren eve melek girmez"
Ya bu yaşıma kadar getirdiler diye diye hayatı bana zehir ettilerAyyy uzak tutun ailenizi evinizden ve köpeğinizden bence
Yanlarına gelmek istemeyince sürekli duygu sömürüsü yapıyorlar, üzerine sen nankörsünler başlıyor,vicdan yaptırıyorlar. Siz bana böyle böyle yaptınız desem asla kabul etmiyorlar. Yani kötü kadın olmakla suçlanıyorumkendi eviniz barkınız ayrı iken neden bu kadar sizi ezmelerine izin veriyorsunuz? neticede onlarla göbek bağınızı kesmişsiniz anladığım kadarıyla. herşeye eyvallah demek zorunda değilsiniz.
Boşver ya he he deyip geç, gelicem deyip geç, neden takıyorsun bu kadarYanlarına gelmek istemeyince sürekli duygu sömürüsü yapıyorlar, üzerine sen nankörsünler başlıyor,vicdan yaptırıyorlar. Siz bana böyle böyle yaptınız desem asla kabul etmiyorlar. Yani kötü kadın olmakla suçlanıyorum
Ya sorun o değil ama ben gittiğim yerlerde genelde kendini belli eden biriyimdir. Kendimi o an ezik hissettim. SAileniz hatali olabilir ama sizde fazla takiyor olabilirsiniz avm de calisan sansınlar nolacak sanki ya bosverinnn oyle seyleri
e suçlasınlar. bu, onların problemi. "karşıdan söylemesi kolay" diyeceksiniz muhtemelen ama annem dışında ailemden kimse ile görüşmüyorum. bana bir an olsun kötü ya da değersiz hissettirdilerse hayatımdan çıkardım. benim kendi ailem ve hayatım var. bu hayatıma olumsuzluklarını taşıyamıyorlarYanlarına gelmek istemeyince sürekli duygu sömürüsü yapıyorlar, üzerine sen nankörsünler başlıyor,vicdan yaptırıyorlar. Siz bana böyle böyle yaptınız desem asla kabul etmiyorlar. Yani kötü kadın olmakla suçlanıyorum
İşte ben öğretmenim her tatilde gelmemi istiyorlar. Gelmeyince babamın telefonda ağladığını biliyorumBoşver ya he he deyip geç, gelicem deyip geç, neden takıyorsun bu kadar
Keşke bende yapabilsem onlar yokken bazen iyi bazen kötü ama genel olarak çok güzel bir hayatım ve düzenim vare suçlasınlar. bu, onların problemi. "karşıdan söylemesi kolay" diyeceksiniz muhtemelen ama annem dışında ailemden kimse ile görüşmüyorum. bana bir an olsun kötü ya da değersiz hissettirdilerse hayatımdan çıkardım. benim kendi ailem ve hayatım var. bu hayatıma olumsuzluklarını taşıyamıyorlar
bence "şu anda sizi ağırlamaya uygun durumda değilim. bana ve evimdeki düzene saygı duymayı öğrendiğinizde ve ayrıca köpeğimi rahatsız etmeyeceğinize emin olduğumda beklerim" diyerek kestirip at. ve o gemi hiç geri gelmesin, ismail abiKeşke bende yapabilsem onlar yokken bazen iyi bazen kötü ama genel olarak çok güzel bir hayatım ve düzenim var
Tatilde git 1 hafta kal dön evine geri. Benim orda bir hayatım var, arkadaşlarım var, bakmak zorunda olduğum hayvanlarım var deyin. Ağlarlarsa ağlasınlar,İşte ben öğretmenim her tatilde gelmemi istiyorlar. Gelmeyince babamın telefonda ağladığını biliyorum
İki yazdır bunu yapıyorum, hatta atanmadan önce normalde gidip bir özel okulda calisabilecekken özellikle yaz tatili olmayan özel eğitimde çalışmayı tercih etmiştim. Geçen yazda aynen bunları dedim çok. Güzel bir yaz geçirdim yanlarına toplasanız 3 hafta ancak gitmisimdir ama her türlü kötü olan ben oldum. Onlar bana napmis,niye onları istemiyormuşum, herkesin kızı oğlu geliyormuşTatilde git 1 hafta kal dön evine geri. Benim orda bir hayatım var, arkadaşlarım var, bakmak zorunda olduğum hayvanlarım var deyin. Ağlarlarsa ağlasınlar,
Olur mu abim onların kalmasından çok memnun. Annem sürekli yemek,temizlik yapıyor abime. Kimse nereye gittin ne zaman geldin de demiyor. Beni kontrol etmek için gelmek istiyorlar. Yoksa annem temizliği de yemeği de yapar. Ama bana zindan ederek yapar.Biraz sesini çıkar. Emin ol herkes herşeyin farkında. Abin bile bile postalamis (biraz kaba oldu ama) aileyi sana. Ailen de biliyor abin (erkek!) hızmet etmez onlara. Ama sen yemeğini temizliğini yapar onları rahat ettirirsin. Yani kendilerini düşünüyorlar seni değil. Ne güzel kendi evini düzenini kurmuşsun. Sesini çıkar düşüncelerini söyle. Sonra bişey yokmuş gibi devam et. Mesela şort mu giydin annen laf yapsa da çıkartma.cunku alışmaları için bı baslangic yapman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?