Peki benim dogrularim ne olucak her ne kadar ailemde olsa baskalarinin dusuncelerine bagli yasayamamAile sahip olunan en kıymetli şey. Değerini bil. Anlıyorum seni ama hep seni düşünüyorlar. Kendi doğrularına yöneltiyor olsalar da sadece senin iyiliğini düşünüyorlar. Sen yine de kendini bildiğini yapacaksın belki. Ama yapma. Üniversiteyi kaçış olarak görme. Hata yapma. Sonra çok üzülürsün.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ailemden biktim artik!!
- Konu Sahibi Uyksz123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mayıs 2008
- 309
- 124
- 323
Komşularınızın senin yaşında kızları varsa akşamları birbirinize misafir olabilirsiniz. Kendi lise zamanlarımı düşününce aklıma bu geldi. Gündüz de görüşebilirsin arkadaşlarınla, görüşmüyor musun?Cok buyuk bi dert degil biliyorum gercekten butun bi gununuzu evde bos bos gecirdiginizi dusunun bana hak vericksiniz
Bir de kurs gibi falan seni oyalayacak bir şeyler bul yaz tatili zor geçer yoksa. Her gece dışarı çıksan bile gündüz yine boşluk, uğraşacak bir şey bulmak lazım.
Hayir sanirim benm disimdaki tum arkadaslarim disari cok rahat cikabiliyo zaten kendime bi ugras bulmak amaciyla babamla konustum ama pek sicak baktigi soylenemez evden disarida cikamiyorum evde tek yaptigim sey odama kendimi kapatip ya telefonumla oynamak yada kitap okumakKomşularınızın senin yaşında kızları varsa akşamları birbirinize misafir olabilirsiniz. Kendi lise zamanlarımı düşününce aklıma bu geldi. Gündüz de görüşebilirsin arkadaşlarınla, görüşmüyor musun?
Bir de kurs gibi falan seni oyalayacak bir şeyler bul yaz tatili zor geçer yoksa. Her gece dışarı çıksan bile gündüz yine boşluk, uğraşacak bir şey bulmak lazım.
Bak
bak canım inan pişman olcaksın bende aynı seyleri düşünüyordum zamanında ama sonrasında ister istemez serbest kalıyorsun farkında olmadan bence sen okuluna odaklanHerkeze merhaba ablalarim.
16 yasindayim ve ailem hicbirseye izin vermiyor evet belki tipik ergen sorunu diyebilirsiniz fakat isteklerim hep makul ölçude ve inanin onlari üzucek utandiricak hicbirsey yapmam. Herneyse lafi fazla uzatmadan konuya giriyim.
Uzun zamandir hem kendimi korumak hemde ugras olsun diye kick boksa merak saldim zaten normaldede hic biryere gidebilen biri degilim bir kac sefer bunu babamla konusmaya calisdim fakat dalga gecip konuyu kapatti. Bugunde tekrar konuyu actim fakat cok sert karsiladi ve kesinlikle izin vermicegini soyledi birde ustune hakaret etti inanin sunlari yazarken bile sinirimden agliyorum zaten disari cikip arkadaslarimla gezmeme dahi izin vermiyolar ne yani bende diger arkadaslarim gibi okuldan mi kaciyim? Zaten boyle birseyide yapmam ama artik dayanicak gucum kalmadi sonucta bende insanim ne evden disari cikabiliyorum nede kendime bi ugras edinebiliyorum evden okula okuldanda eve yazinda eve tikanip kaliyorum biktim artik ne yapicm ben ?
Okuluma zaten yeterince odakliyim ben sadece birazcikta olsa serbets kalmak istiyorum saka yapmiyorum tam bir aydir evdeyim disari cikmiyorum okul zamnjndada evden okula okuldan eve tek istedigim sey kick boksa gitmek anlamiyorumki bu kdr tepki gosterilick ne varBak
bak canım inan pişman olcaksın bende aynı seyleri düşünüyordum zamanında ama sonrasında ister istemez serbest kalıyorsun farkında olmadan bence sen okuluna odaklan
Tek cocukmusun canım sen ?Okuluma zaten yeterince odakliyim ben sadece birazcikta olsa serbets kalmak istiyorum saka yapmiyorum tam bir aydir evdeyim disari cikmiyorum okul zamnjndada evden okula okuldan eve tek istedigim sey kick boksa gitmek anlamiyorumki bu kdr tepki gosterilick ne var
Hayir 2 abim bide erkek kardesim var tek kizimTek cocukmusun canım sen ?
Bundan kaynaklı işte yaşında küçük bunlara takılma fazlaHayir 2 abim bide erkek kardesim var tek kizim
Peki tessekur ederimBundan kaynaklı işte yaşında küçük bunlara takılma fazla
- 31 Mayıs 2008
- 1.122
- 161
- 648
şaka bi tarafa inan ki bir çok anne baba seninki gibi ben de dahil ,bu yazdıkların tıpkı bizdeki ergenin günlük bana söylediği şeyler bu kelimelere bağışıklık kazandım tınlamıyorum bile oda bana soruyor ya benim doğrularım diye bendeee yemişim senin doğrularını diyorum eğer bağırır saygısızlık yaparsa telinide alıyorum üstüne üslük cep telofonuma sesini kaydedip babasına gönderiyorum olmadı vs vs tüm kötülükleri yapıyorum.sanırım ben seninkilerden daha çok kötüyüm.............bak şükret ya ben annen olsaydımPeki benim dogrularim ne olucak her ne kadar ailemde olsa baskalarinin dusuncelerine bagli yasayamam
Benimkide telimi aliyo sanirim artik tum annelerin huyu olmus tel almak tek istedigim kick boksa gitmekti ama bu kdr hakaret edick ne varki ztn ortalik kotu bisy gelse basima kendimi savunabilirim en azindanşaka bi tarafa inan ki bir çok anne baba seninki gibi ben de dahil ,bu yazdıkların tıpkı bizdeki ergenin günlük bana söylediği şeyler bu kelimelere bağışıklık kazandım tınlamıyorum bile oda bana soruyor ya benim doğrularım diye bendeee yemişim senin doğrularını diyorum eğer bağırır saygısızlık yaparsa telinide alıyorum üstüne üslük cep telofonuma sesini kaydedip babasına gönderiyorum olmadı vs vs tüm kötülükleri yapıyorum.sanırım ben seninkilerden daha çok kötüyüm.............bak şükret ya ben annen olsaydım
- 31 Mayıs 2008
- 1.122
- 161
- 648
bizimkide fitnesse gitmek istiyor bende onu biraz kımılda gerek kalmaz mesela odanı topla ,kapıya çalınca aç diyorum ya anne aynı şeymi diyor bende evet aynı farkı fiyatı diyorum eğer senin gibi kick boks istesin onuda evde yaparım ben ona gel çocuğum onlardan dayak yiyene kadar, ben dövim seni derim.velhasılı sen evdekilerin elini öp başına koy be evladım bak ne analar var.Benimkide telimi aliyo sanirim artik tum annelerin huyu olmus tel almak tek istedigim kick boksa gitmekti ama bu kdr hakaret edick ne varki ztn ortalik kotu bisy gelse basima kendimi savunabilirim en azindan
- 7 Haziran 2015
- 41
- 22
- 88
- 27
üniversiteye git ama güzel bir üniversiteye. orada katılabileceğin pek çok kulüp, aktivite vb. olacak. ufkunu genişletebilir, bağımsızlığını kazanabilirsin. bence de tipik ergen sorunu değil, ailenin genel bakış açısı bu. eğer bundan 10 yıl sonra bu bakış açısından dolayı baba evinden koca evine hiçbir şey görmeden ve bilmeden geçerseniz, işte o zaman pişman olursunuz.
- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
- 48
Çok haklısın. Böyle aileler bilmiyorlar ki o kız ipini koparıp o evden bir kurtuldu mu dönüp arkasına bakmak bile içinden gelmeyecek. Biliyorum sıkılıyorsun ama sık dişini. Kendini iyi bir üniversiteye at, bağımsızlığını eline al. Evlenirken de dikkat et, sakın baban gibi biriyle evlenme.Herkeze merhaba ablalarim.
16 yasindayim ve ailem hicbirseye izin vermiyor evet belki tipik ergen sorunu diyebilirsiniz fakat isteklerim hep makul ölçude ve inanin onlari üzucek utandiricak hicbirsey yapmam. Herneyse lafi fazla uzatmadan konuya giriyim.
Uzun zamandir hem kendimi korumak hemde ugras olsun diye kick boksa merak saldim zaten normaldede hic biryere gidebilen biri degilim bir kac sefer bunu babamla konusmaya calisdim fakat dalga gecip konuyu kapatti. Bugunde tekrar konuyu actim fakat cok sert karsiladi ve kesinlikle izin vermicegini soyledi birde ustune hakaret etti inanin sunlari yazarken bile sinirimden agliyorum zaten disari cikip arkadaslarimla gezmeme dahi izin vermiyolar ne yani bende diger arkadaslarim gibi okuldan mi kaciyim? Zaten boyle birseyide yapmam ama artik dayanicak gucum kalmadi sonucta bende insanim ne evden disari cikabiliyorum nede kendime bi ugras edinebiliyorum evden okula okuldanda eve yazinda eve tikanip kaliyorum biktim artik ne yapicm ben ?
Kiz oldugum icin fazla yukleniceklerini sanmiyorum :) malesef babamda ayni seyi soyluyobizimkide fitnesse gitmek istiyor bende onu biraz kımılda gerek kalmaz mesela odanı topla ,kapıya çalınca aç diyorum ya anne aynı şeymi diyor bende evet aynı farkı fiyatı diyorum eğer senin gibi kick boks istesin onuda evde yaparım ben ona gel çocuğum onlardan dayak yiyene kadar, ben dövim seni derim.velhasılı sen evdekilerin elini öp başına koy be evladım bak ne analar var.
Asla oyle bi sacmalik yapmam ztn yagmurdan kacarken doluya tutulmak gibi birsey ztn sirf iyi bi universiteyi kazanmak icin derslerime cok calisiyorum :)üniversiteye git ama güzel bir üniversiteye. orada katılabileceğin pek çok kulüp, aktivite vb. olacak. ufkunu genişletebilir, bağımsızlığını kazanabilirsin. bence de tipik ergen sorunu değil, ailenin genel bakış açısı bu. eğer bundan 10 yıl sonra bu bakış açısından dolayı baba evinden koca evine hiçbir şey görmeden ve bilmeden geçerseniz, işte o zaman pişman olursunuz.
En son yapicagim sey babam gibi biriyle evlenmek ve haklisiniz ekonomik anlmda ozgurlugumu kazansam arkama bakmadan kacarim bu evden ama malesef dha onumde cok uzun bi zaman varÇok haklısın. Böyle aileler bilmiyorlar ki o kız ipini koparıp o evden bir kurtuldu mu dönüp arkasına bakmak bile içinden gelmeyecek. Biliyorum sıkılıyorsun ama sık dişini. Kendini iyi bir üniversiteye at, bağımsızlığını eline al. Evlenirken de dikkat et, sakın baban gibi biriyle evlenme.
- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
iki sene öss çalış.üniversitede spora devam et.yapman gereken buHerkeze merhaba ablalarim.
bizimkide fitnesse gitmek istiyor bende onu biraz kımılda gerek kalmaz mesela odanı topla ,kapıya çalınca aç diyorum ya anne aynı şeymi diyor bende evet aynı farkı fiyatı diyorum eğer senin gibi kick boks istesin onuda evde yaparım ben ona gel çocuğum onlardan dayak yiyene kadar, ben dövim seni derim.velhasılı sen evdekilerin elini öp başına koy be evladım bak ne analar var.
Allah cocugunuza yardim etsin anlayissiz anne zor yasadim zamaninda bilirim.