Sakın bana kızmayın ve alınmayın ama babanızın "Kafesinden niye çıktın hayvan" demesine gülüyorum. Ama sinirlerim bozuldu o yüzden. Nasıl bir baba bu? Babalar kızlarına düşkün olur derler bir de . Anneniz de normal bir insan değil,evlat ayrımı yapıyor ama bu durumda erkek kardesinizin ne suçu var ki?
Ortada buyuk problemler var
Aileniz belirli yasa gelmişler ve bu şekilde hir güre alışmışlar belli ki tedavi olmayı kabul edeceklerini sanmıyorum.
Siz lutfen kendi ruh sağlığınız için,bir an önce sınav neyim neye giriyorsaniz o evden uzaklasin.
Devletten burs isteyin
Okurken de part time bir is yaparsınız en azindan harcliginiz olur
Evlilik icin ise,karsinizdaki insana ailemle görüşmüyorum dersiniz olur biter. Tabi burada anlattıklarınızı gidipte es adayiniza anlatmayın
Inanin cok var,annesiyle babasiyla senelerce görüşmeyen insanlar. Gecen birtanesinin annesi vefat etti. Cenazesine bile gitmedi .. üzücü ..
Bir de bence beddua etmeyin artık.. Yalniz bulaşıkları neden odanıza getiriyorsunuz? Odada baska mutfak mi var? Bu sekilde yasamak cok zor degil mi.. Ayni evde ortak kullanim alani sonucta,birbirinizi göreceksiniz duyacaksiniz
Tez zamanda feraha kavusursunuz insallah. Yalnız ailecek cephe almışlar ne gibi bir hataniz oldu da boyle dusman gibi davraniyorlar ben onu da anlamadim sonucta evlatlarisiniz.