- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
anne baba ile aynı evde yaşanıyorsa elbette ki karışacaklar, senin çocuğun olsa sen de karışırsın emin ol.
üniversite öğrencisisin, imkanın el veriyorsa ayrı eve çık, yoksa boşuna bir beklentiye girme.
HAKSIZSINNNNN !!!!!!!!!!
gece 1 ne demek yaa. Bi de yazdıkların 22 değil sanki 17 18 ergen havası. Okurken sinir oldum sana kusura bakma da. Bi de suçlu değil gibi ben ne yaptım diyorsun. 22 Yaşında olgunlaşmamışsınnnn.
HAKSIZSINNNNN !!!!!!!!!!
gece 1 ne demek yaa. Bi de yazdıkların 22 değil sanki 17 18 ergen havası. Okurken sinir oldum sana kusura bakma da. Bi de suçlu değil gibi ben ne yaptım diyorsun. 22 Yaşında olgunlaşmamışsınnnn.
Daha önce bir çok kez denedim ama olmadı olaylar durulsun tekrar denicem ablamlar var onlarında fikrini alıcam ama onlarda annemi babamı haklı bulup grç gelme der büyük ihtimal
Canim senin yine iyiymis ben unide mutlaka aksam yemegine evde olmam gerekiyodu o da 6 düşün yani beterin beteri var :) bende cok sıkıntı cektim arkadaşlarla pek etkinlik yapamazdim cok nadirdir yani bu da benim moralimi cok bozardi
Sevgilim var şimdi sehir dışında yasiyo buraya on saatlik yoldan yanima geliyo evden bir de cikip aksam 5 -6 tas catlasa o da yani o saatte geliyorum sevgilime de söylüyorum ailem bu kadar saat disarda olmama razi degil diye buarada 25 yaşındayım yapacak bişey yok :) sende srvgiline soylemekten cekinme bu seferde bu kiz ne kadar rahat eve gece bir de gidebliyo ailesi hic mi dusunmuyo ne kadar sorumsuz diye düşünür
Allah herkese hayirli evlat versin diyecek baska bsy yok 25 günlük sevgili icin dediklerine bak kocasi icin anayi babayi siler buYa yazık o anneye babaya ya. Kalkmis bide annesini babasını beğenmiyor yok modern değillermid... Civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş ... Yaşı sanki 30a dayanmista bilmiş bilmiş konuşuyor bide... Pehhhh..
Aynen ya ben 21 de nişanlandım 22 de evlendim öyle evde oturup evlenmeyi bekleyen kızda değildim memur olmuştum artık sevdiğimle evleneyim dedim arkadaşı okuyunca anladım valla ben çok olgunmuşum hem aileleri idare ettin hem evi düzdüm bilmem ne yani zor işler bazen diyorum çok erken evlenmişim diye ama aileme bu tarz bişey yaşatcağıma iyikide onların rızasıyla erkenden evlenmişim, konu sahibi kesinlikle başına iş alacaksın ne demek geç kalmışlarda ben gidiyorm demezmiş ben eşim 10 dk geç kalsın gelmiyosan ben gidiyorm derdim en çok ailene acıdım emeklerine yazıkHAKSIZSINNNNN !!!!!!!!!!
Aynen öyle Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin.Aynen ya ben 21 de nişanlandım 22 de evlendim öyle evde oturup evlenmeyi bekleyen kızda değildim memur olmuştum artık sevdiğimle evleneyim dedim arkadaşı okuyunca anladım valla ben çok olgunmuşum hem aileleri idare ettin hem evi düzdüm bilmem ne yani zor işler bazen diyorum çok erken evlenmişim diye ama aileme bu tarz bişey yaşatcağıma iyikide onların rızasıyla erkenden evlenmişim, konu sahibi kesinlikle başına iş alacaksın ne demek geç kalmışlarda ben gidiyorm demezmiş ben eşim 10 dk geç kalsın gelmiyosan ben gidiyorm derdim en çok ailene acıdım emeklerine yazık
9 da buluşmayı kabul ediyo bide eve dönmüş olsa tamam diyecem 9 da buluşsan bi kaç saat geçirsen zaten saat kaç olur bilemedim yani aileye yazık9 geç bi saat ya zaten sen benim annemin yanında olsan demek kafayı sıyırmıştın
Hangi aile olsa kızar izin vermez hele ki 10 11 ne demek bi genç kız için ailesi yine bişey demiyo yani bizim evde 9 un lafı dahi edilmez edilemez9 da buluşmayı kabul ediyo bide eve dönmüş olsa tamam diyecem 9 da buluşsan bi kaç saat geçirsen zaten saat kaç olur bilemedim yani aileye yazık
Aynen öyle boşver en iyisi bu yollar çok kötü ben evliyim eşimle 1 de bile gelmiyorum biyerden bişey diyemedim kınuyu takip ediyorm ama konu sahibi ailesini yerden yere vurup duruyo yazık ilerde o aileni çok ararsınHangi aile olsa kızar izin vermez hele ki 10 11 ne demek bi genç kız için ailesi yine bişey demiyo yani bizim evde 9 un lafı dahi edilmez edilemez