Aynı durumu bende yaşıyorum.Annem biraz evhamlı biri yani babama göre daha tedirgin olur bu tarz şeylerde geç gelmelerde falan özellikle arkadaşlarımla olacağım zamanlarda erkek arkadaşlarınızda olsun der yanınızda yada eve yalnız gelme der.Ama bazen durumu öyle abartıyor ki sebebini anlamıyorum yani akşam 7-8 e bile bazen takılıyor.O zamanda insanın ister istemez morali bozuluyor.Bunun muhafazakarlıkla da tam alakası yok daha muhafazakar ailede yaşayan ama eve gelme saati konusunda çok rahat olan (ayrıca kız arkadaşlarda kalma) arkadaşlarım var.Bu durumda ister istemez ailem bana güvenmiyor mu beni yanlış mı anlıyor duygusu yaratıyor insanda beni şahsen üzüyor.Dışarının kötülüğü Allah korusun yaşanan kötü olaylar dışında sevgilisi ile görüşen bi insanın güvenliğini sağlamanın en doğru yolu kızının sevgilim dediği kişiyi tanımak ve ona güvenilip güvenilmeyeceğini anlamaya çalışmak.Ayrıca kimse kusura bakmasın sevgilisi olana da yatacaklar vs diye bakılıyorsa kızım üzülür diye bakılıyorsa eğer, gayet yalan söyleyip sabahın köründe de o iş yapılabilir.Bu durumdan gece çıkmasını engelleyerek kimse kimseyi koruyamaz.Yapmak isteyen her saat yapar.Asıl öğrenmemiz gereken şey kimlerle birlikte olunduğu ve kızımızın yalan söylemeyecek şekilde bizimle herşeyi konuşabilecek yakınlıkta olması.Maalesef ailem bana bunu yeterince veremedi hep korktum tepkilerinden.İnşallah birgün kızım olursa en çok benimle herşeyi konuşabilmesini sağlamak istiyorum bunun için çabalayacağım.