- 19 Kasım 2013
- 18.614
- 33.534
Gece 1de kızıma ulaşamasam bende deliririm. Ailenize hak vermiyorum,sizi yalana itiyorlar ama gece 1de eve gelmek ve telefonla ulaşamamak konusunda haklılar. En azından telefonu açıp geliyorum,şurdayım,arkadaşımın annesi bırakacak demelisiniz. Yada geç kalacağınızda anneniz aramadan arayıp "anne film bitmedi,arkadaşımın annesi bırakacak merak etmeyin"demelisiniz. Devir kötü maalesef, ulaşamayınca çıldıran anne babaya hak veririm ben.
Benim annemde yapı olarak telaşlı bir kadın ama merakta bırakmadım asla. O aramadan ben arardım ki kafasında senaryo kurmasın diye.
Annenizin lafları ağır kaçmış ama sizde oturup konuşun "anne bana ağır konuşuğun için aramaya çekiniyorum,gel orta yolu bulalım, ben arayıp haber vereceğim,sen aradığında açacağım telefonu ama sende bu şekilde konuşma"deyin güzellikle.
Benim annemde yapı olarak telaşlı bir kadın ama merakta bırakmadım asla. O aramadan ben arardım ki kafasında senaryo kurmasın diye.
Annenizin lafları ağır kaçmış ama sizde oturup konuşun "anne bana ağır konuşuğun için aramaya çekiniyorum,gel orta yolu bulalım, ben arayıp haber vereceğim,sen aradığında açacağım telefonu ama sende bu şekilde konuşma"deyin güzellikle.