- 19 Kasım 2013
- 18.614
- 33.534
Ahahahahahahahahah iştee benim ablam beeBenden baska hepsini okuyan olur mu bilemiyorum.izin vermezler canim,benimde ailem izin vermiyodu,simdi bi kizim var buyusun bende ona izin vermicem
Ahahahahahahahahah iştee benim ablam beeO kadar doğal o kadar güzel yazmışsın ki 18 yıllık kayıp ablamı bulmuşum gibi hissettim
Bir üye daha yazmış." annem izin vermiyor dersen kıymetli olursun " filan, sizde diyorsunuz rahat olursan ciddi düşünmez.Pardonda eve geç giden kızlar illa kötü kızlar mı oluyor ? Bu eve geç gitmek erkeklere ozel birsey mi ? Ben , bazen parti oluyordu, birşeyler yapiliyordu, yılbaşı oluyordu sabah eve geliyordum.Bazen arkadaşlarımla takılıp gece 1-2 gibi eve geliyordum.Normal saatimde 11-12 olurdu.Esimle gece yarilarina kadar takılirdık. (Tabi ben aileme yalanlar uydurmuyordum.) Hiçte kötü bakmadı esim hatta çok guzel zaman gecirdik cokta eglendik.Esimde ikide bir saat 8de eve gitmeliyim ,yok cıkamam muhabbetlerinden hoslanmazdı ki aynı sekilde bende hoşlanmam ve hak veririm.
Ha konu sahibinin aile yapisi boyledir ozaman yapılacak sey ortak bir yoldur .Kız her ciktiginda evde burnundan getirilmesi ne kadar uzucu.Ben demiyorum benim yaptigimi yap ama 22 yasinda bir kızda saat 8-9 da geliyor diye bu derece muamele, hakaret gormesi dogru degil bu birincisi, ikincisi her erkek " annim izin virmiyii" diyen kiza aşık olacak ve evlenecek diye birsey yok. Mutasıp kız rolleri filan gerek yok. :))) Her eve gec gelen farkli şeyler yaptigindan gelmiyor.Yapan gunduzde yapiyor.
Bence sen o anneyede babaya da kurban ol..... Zaten herşeyi gizli saklı yapiyomussun bide kalkıp kötü bisi mi yapiyorum diyosun. Anne olmadan da anneni asla anlayamazsın yada o çok değer verdiğin ,
25 günlük sevgilinden tekme yemeden Anlamazsin. Anne baba sevgisini disardaki adamda mi buluyon sen. Baştan sona haksizsin. Gün gelecek bu yaptıklarına pişman olacaksın hele ki elin adamı için ana babani uzmene çok pisman olacaksın. Özgürlük meraklısı......
Ya yazık o anneye babaya ya. Kalkmis bide annesini babasını beğenmiyor yok modern değillermid... Civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş ... Yaşı sanki 30a dayanmista bilmiş bilmiş konuşuyor bide... Pehhhh..
bende senin gibi düsünüyorum bizim gibilere geri kafali diyorlar. Bence alakasi yok devir kötü dikkatli olmak lazim
İyiki de olmamış. Şimdi var ki kıymetini biliyoruz.Canım hepsini okumadım çok ama çok uzun yazmışsın. Ama ilk fırsatta okuyup tekrar yazacağım. Aynısını bende çok çektim. Bir yandan parasizlik bir yandan evde aile baskısı. Akşam 7 yi geciremiyordum. En güzeli şehir dışında okumak. Baskıcı aile kızları hep şehir dışı yazsinlar. Güzel şehirleri yazsinlar ama Eskişehir, Izmir gibi. En azından Yurtkur akşam 11 e kadar izin veriyor. :))
Şimdi bakıyorum şirkette stajyer üniversite öğrencisi kızlar oluyor. Fink atıyorlar disarlarda, hepsinde de hem gezmeye eglenmeye hem de gayet şık giyinmeye para oluyor. bilmiyorum biz mi çok fakirdik benim doğru düzgün kıyafetim yoktu. Her türlü sıkıntıya büyüdüm.
Çok doğru diyorsunuz ama arkadaşlarımla gündüzde bulusabiliyorum ama akşam cıkmak veya akşama kadaroturuyo olmamı onlara acıklayamıyorum. Kız arkadaşımlayım desem neden aksam buluscaksın gündüz bulus der. Bir gün kız arkadaşım evimizin dibinde cafeler var cadde ğstünde ya sokagın basından karsıdan karsıya gec cafedeyim sanki taksime gidiyomusum gibi ayaklandı bin tane laf etmiş arkamdan babama arattırdı babam eve gel cabuk dedi halbuki evimin yakınındayım. Daha apartmandan cıkar cıkmaz ard arda arıyo babam annemin yuzunden.
Ne kadar dil döksemde konuşsamda anlamıyo annem çok denedim