Ailem yüzünden sevgilimle rahat buluşamıyorum..

Keşke benim annemde benimle böyle ilgili olsa...Akşam eve dönmesem nerdesin bile demez.

devir çok kötü...
o kadar fazla sapık var ki etrafta..
yalnız görse arabaya atlayıp götürüyor..
anneniz paranoyak falan değil..
sadece korkuyor haklı olarak.. hafta sonları buluşun..
sen sevgiline ayak uyduracağına o sana uydursun..

neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabilecek yaştasınız, ailenizin size güvenmesi lazım.çocuklarını yalan söylemeye mecbur bıraktıklarının farkında değiller.

Valla ailenle yaşadığın sürece sen istesen de istemesen de onların kuralları geçerli olacak ve bu sorunun da hiçbir zaman çözülmeyecek. Böyle gelmiş, kaç yaşında insanlar, onları değiştiremezsin bu saatten sonra. Yalan da nereye kadar? O yalanlar da günün birinde elinde kötü bir şekilde patlayacak haberin olsun. Ayarlama yapman lazım, izin günü falan vardır mutlaka, normal saatlerde buluşun, akşam buluşmaları yerine. Başka ne çare olabilir ki yani?

Senin ekonomik özgürlüğün yok sanırım, yani sadece öğrencisin. Ekonomik özgürlüğün olsaydı ailenle yaşıyor olsan bile ailen bu durumu bu kadar kafasına takmazdı bence. Bence 25 günlük adam için aileni karşına alma, dünya kadar yalan da söyleme. Aynı yaştayız, ben bu sene mezun olacağım. Sevgiline karşı dürüst ol, buluşma zamanlarınıza bir ayar çekin, pratik olun. Aklını kullanan insanın sırtı hiçbir zaman yere gelmez.

Yani allah korusun sürekli görüşseniz aranızda sevgililiğin gerektirdiği şeyler olsa sonra ileri gitseniz ve ayrılsanız ne olacak? İlerde şükredersiniz bence görüşmemek en iyisi cidden

Bn eve 8den geç gelmemm ailemden değil yani 1kadarda dişarda kalmka hiç uygun değil ailen çok hakli 1de eve gelmekde neymiş tamam diyosunda bu ilkdi unutma herseyin 1ilki var

Valla bende bir kiz annesiyim 1 e kadar izin vermem.annem ben 29 yasindayim kizim var bana 11 en gec verdigi saat dusun yani

Ortamlar kötü insanlara güven olmuyor. Aileler de haklı bir bakıma özellikle akşamları merak etmeleri normal. Sizin de ilerde kızınız olduğunda aynı şekilde düşüneceksiniz belki de. Bu yaşta onlarla beraber yaşıyorsanız onların kurallarına uymakla yükümlüsünüz. Reşitsiniz isterseniz hem okuyup hem çalışabilirsiniz, arkadaşlarınızla ev tutarsınız. Hiç kimse karışamaz.

Söylediğiniz gibi hayatınızdan bir kaç tane hatta daha fazla sevgili geçebilir. Ama anne baba bir tane.
Ya bi de şu varki; biraz ulaşılmaz olun ya elin adamına 2 günde o kadar değer vermeyin. Sonra 3 aylık sevgilim beni terk etti, 6 aylık emeklerim boşa gitti, 1 senedir tanıdığım adam değişti diye konu açarsınız

Ay inşallah senin gibi bi çocuğum olmaz.
Yaşın olmuş 22 ama kafa hala ergen kafası.
Sokaklarda bişey yapmana gerek yok canım bilmem farkında mısın ama burası Türkiye burda damacanaya tecavüz eden kedilere eşeklere saldıran insanlarla yaşıyoruz.Senin için endişelenmeleri çok normal 22 yaş büyük bi yaş sanıyosan da çok yanılıyosun. Senin için telaşlanmaları çok normal.Ve evet doğru dürüst hiçbir kız da o saatlerde sokaklarda gezmiyor üzgünüm ama gerçek bu.
Ayrıca bu nedir yani 20 gündür çıktığın insan için ailene onlarca yalan söylemek.çok mu önemli biri bu yani 20 günde ailene yalanlar söylemene değecek kadar.Emin ol onun gözünde de ailesine devamlı yalan söyleyen biri olarak küçülüyosun.
Gerçi seni çok düşünse o saatte senle görüşmeyi teklif etmez bence.Yazık, üzüldüm ailene.

1 Cok abartı. Bende senin yaşlarında sayılırım. Bende eve 1de gelsem kiyamet kopar. Benim sevgilim benden yaşça büyük. Rahat kafasına göre. Bastan durumu anlattım güzellikle karşıladı ki benim iliskimi ailemde biliyor. Benim ailemde cok güvensiz paranoyakti bi sekilde guvenlerini sağladım. Simdi kendi aramızda konusuruz bile naptiniz nereye gittiniz diye tabi saat kisitlamalarim devam ediyor. Benide rahatsiz etmiyor.

Öncelikle annene paronayak demeni hiç hoş karşılamadım.hani hep derlerdi anne olunca anlarsın bizde kesin öyledir deyip gecistirirdik ya ben annemi gercekten anne olunca anladım...gencsin birilerini tanımaya duygusal boşluklarını doldurmaya ihtiyacın var evet ama anne ve babalar herzaman evlatlarının iyiliğini isterler bu kadar korumacı olmaları ozgecan en güzel örneği gayet normal devir kötü...insanlar kötü...aileni birde onların yerine kendini koyarak anlamaya çalış derim

valla canım annenin paronayaklığı değil o gayet haklı biyerde 10 dan fazlası kurtarmaz benim annemde izin vermezdi iyiki vermemiş zaten her zaman 12 de 2 de eve gelmesine izin verebilen aile bence fazla sorumsuzdur burası türkiye başına ne geleceği belli olmaz yani 26 yaşındayım yalnız yaşıyorum ve ben nadir konser mezuniyet yada doğum günü harici 11 den sonra pek dışarda takılmam seni çok geniş gördüm okulunu bitirde paranı kazan ailenin sorumlulugundan çık azıcık olgun kararlar verince anlarsın

Bulusmayiver...eski zamanlardaki gibi telde gorusun pencerenin onune gelsin bakisin....

Sen anne olduğunda kızının eve gece birde gelmesine ses çıkarmazsın.

Maşallah.

Özgürlük bu değil bil bunu. Benden özgürlükçü insan yoktur. Ama bu özgürlük değil. 22 yaşında bi kızın gece biri erken sanması... Sevgilin emin ol daha uygun saatler ayarlar sana ayak uydurası olsa.
Biz de çalıştık iş bahane değil.

İnşallah aynı hareketleri yani akşam 9 veya 10 sevgilisiyle yarın kızın olunca oda aynısını sana yapar

Anlatım samimi değil fazla kurgu fazla donuk. Fake.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…