Eşiniz stresten sinirden babanızın direk şahsına değilde tepkisini ortaya küfür olarak koymuş yapmaması lazım evet ama sonrasında olanlar çok abartılı anlattığıniz gibi iç içe samimi bir aile olsaydınız olay buraya gelmezdi .sorun sizde eşiniz de değil evdeki anne kizkardeste .valla isteyen kinayabilir ama ben direk diyorumki ikisi sizi sevmiyor hatta kıskanıyor ve ellerine geçen ilk fırsatta içlerindeki nefreti öfkeyi kusmuslar.eliniz boş gitmemeniz eşinizin iyi niyeti bunlar onlarin gerçek yüzünü görmeniz için engel olmuş belki daha erken görürsünüz .bide anneyse anne .oda hata yapar sizde kim yapmışsa o özür dilemeli .yani ömrü hayatınız boyunca annenizle barışmaya çalışmaniz gönlünü eylemeniz tek taraflı fedakarlık tek taraflı sevgi getirmiş sağlıklı ilişki iki taraflı olmalıydı .siz ne mi yapın bana kalırsa eşinize sahip çıkın ve onlara mesafe koyun .bırakın onlar barışsin.barisma girişimleri yok mu o zmn zaten sevmiyorlarmis hiç uğraşmayın .babanıza edilen bir hakaret varsa babanız en çok tepkiyi vermeli kizkardesinize ne oluyor ben olsam.inaninki konusturmazdim onu alır eşimi direk giderdim