Ailem ve eşim birbirine kırıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xsx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şaka gibi gerçekten.
Kesinlikle burada başka bir şey var
Bu kadar basit bir olaydan ergen gibi davranması mümkün değil yani olmamalı
Sen hiç bir şey yapma çünkü ortada bir durum yok.
saygısızlık yapmış net.
Az önce konuştuk. Annem ona kızımı aşağılama cümlesini kurduğunu ve bu aşağılama kelimesine takıldığını söyledi. Ben böyle bir insan asla olmadım dedi. Benim ailem bile asla bötle kötü cümleler söylemedi sana ama annen bana aşağılama kelimesini kullandı dedi bu yüzden ben ailenle ve benim ailemle görüşmeyeceğim artık aileler olunca bmyle oluyo dedi. Bense aşağılama kelimesini hatırlayamıyorum bile. Kardeşin saçma sapan benimle alay eden paramın muhabbetini yapab şakalar yapıyo dedi ki ikisi de aslında birbirine şaka yapar. Böyle sanırım üstüsre geldi ve aşağılama kelimesi tuzu oldu galiba.

Az önce konuştuk. Annem ona kızımı aşağılama cümlesini kurduğunu ve bu aşağılama kelimesine takıldığını söyledi. Ben böyle bir insan asla olmadım dedi. Benim ailem bile asla bötle kötü cümleler söylemedi sana ama annen bana aşağılama kelimesini kullandı dedi bu yüzden ben ailenle ve benim ailemle görüşmeyeceğim artık aileler olunca bmyle oluyo dedi. Bense aşağılama kelimesini hatırlayamıyorum bile. Kardeşin saçma sapan benimle alay eden paramın muhabbetini yapab şakalar yapıyo dedi ki ikisi de aslında birbirine şaka yapar. Böyle sanırım üstüsre geldi ve aşağılama kelimesi tuzu oldu galiba.
Bahaneler bahaneler. Kendi ailesi ne alaka? Abisi gelmesin madem haftaya. Şımarık davraniyor

Ay yok artık ya. Bir de bayılsın bari. Hakaret mi etmiş annen ne demiş. Kızımı aşağılama demiş. Sanki aşağılanan kendisi. Benim ailem bile sana böyle kötü şeyler söylemedi ne demek hem, onlar söyleyebilirler mi yani? İstediğini söyleyen istemediğini işitir demişler. Gevşek gevşek şakalar yapmasın o da laf sokar gibi. Tam bir drama queen. Allah kolaylık versin işiniz zor.

Ay ne alaka yahu. Ailelerle görüsmeyesi var belli. Saçmalıyor

Ay yok artık ya. Bir de bayılsın bari. Hakaret mi etmiş annen ne demiş. Kızımı aşağılama demiş. Sanki aşağılanan kendisi. Benim ailem bile sana böyle kötü şeyler söylemedi ne demek hem, onlar söyleyebilirler mi yani? İstediğini söyleyen istemediğini işitir demişler. Gevşek gevşek şakalar yapmasın o da laf sokar gibi. Tam bir drama queen. Allah kolaylık versin işiniz zor.
Aşağılama kelimesi ona ağır gelmiş, ben orda şaka yaptım ama böyle bir karşılık aldım diyor. Sen nasıl izin veriyorsun karı koca ve anne baba ayrımını yapamıyorsun dedi bana. Ailem her zaman seni savunur asla kötü birşey demez gerektiğinde şaka da olsa beni değil seni savunur ama ben böyle bir düşünceyle söylemediğim halde beni nasıl böyle görüp aşağılama kelimesini kullandı diye takılmış

Aşağılama kelimesi ona ağır gelmiş, ben orda şaka yaptım ama böyle bir karşılık aldım diyor. Sen nasıl izin veriyorsun karı koca ve anne baba ayrımını yapamıyorsun dedi bana. Ailem her zaman seni savunur asla kötü birşey demez gerektiğinde şaka da olsa beni değil seni savunur ama ben böyle bir düşünceyle söylemediğim halde beni nasıl böyle görüp aşağılama kelimesini kullandı diye takılmış
Aldığı cevaba bozulmuş olabilir. Bunun için çocuk gibi küsüp odalara kapanılmaz. Misafir olarak gelmiş insanlara bir hoşçakal demek için bile odadan çıkmamış. Üstüne günlerce eşine küsmüş ayrı yatmış. Tekrar söylüyorum bununla işiniz var. Çok yorar sizi, ömrünüzü çürütür. Bugün buna küser yarın başka şeye. Zamanla sizin de tahammülünüz tükenir. Katlanılmaz bir evliliğe dönüşür.
Siz onun ailesinin yanında eşinizi eleştiren, alaya alan şakalar yapıyor musunuz?

Aldığı cevaba bozulmuş olabilir. Bunun için çocuk gibi küsüp odalara kapanılmaz. Misafir olarak gelmiş insanlara bir hoşçakal demek için bile odadan çıkmamış. Üstüne günlerce eşine küsmüş ayrı yatmış. Tekrar söylüyorum bununla işiniz var. Çok yorar sizi, ömrünüzü çürütür. Bugün buna küser yarın başka şeye. Zamanla sizin de tahammülünüz tükenir. Katlanılmaz bir evliliğe dönüşür.
Siz onun ailesinin yanında eşinizi eleştiren, alaya alan şakalar yapıyor musunuz?
Bazen tabiki laf söylüyorum çok gereksiz bir durum olursa ailesinin yanında ama ailesi her zaman beni korudu ki böyle de olması gerekir. Aldığı cevaba bozulmuş evet. Bu yüzden görüşmek istemiyorum artık. Kendi ailemi de aradım biz çift olarak artık gelmiycez siz de aynı şekilde demiş. Yani diyorki sen istersen görüş ailenle ama ben görüşmüycem. Sen de benim ailemle görüşmezsin.

Eşiniz bir yetişkinin düşünebilme yetisine sahip değil. Koşa koşa gidip ailesini araması normal mi? Aşağılama kelimesinin ağır olduğunu düşünen biri eşinin ailesine eşiyle ilgili bu tip şakalar yapmaz. Ailenize sizinle ilgili böyle bir şaka yapabilecek kadar kendini eş ailesine yakın gören adam da bu sözcüğe bu kadar alınmaz.
Maddi durumunuz el veriyorsa eşinizi bir kreşe ya da en azından oyun grubuna yazdırın. Yaşıtlarıyla sosyalleşmek iyi gelebilir.
Şaka bir yana eşinizde büyümeyen çocuk sendromu var sanırım. Siz haklısınız sakın saçma sapan argümanlarına kanmayın.

Eşiniz bir yetişkinin düşünebilme yetisine sahip değil. Koşa koşa gidip ailesini araması normal mi? Aşağılama kelimesinin ağır olduğunu düşünen biri eşinin ailesine eşiyle ilgili bu tip şakalar yapmaz. Ailenize sizinle ilgili böyle bir şaka yapabilecek kadar kendini eş ailesine yakın gören adam da bu sözcüğe bu kadar alınmaz.
Maddi durumunuz el veriyorsa eşinizi bir kreşe ya da en azından oyun grubuna yazdırın. Yaşıtlarıyla sosyalleşmek iyi gelebilir.
Şaka bir yana eşinizde büyümeyen çocuk sendromu var sanırım. Siz haklısınız sakın saçma sapan argümanlarına kanmayın.
Sürekli birşeylere karışılıyo yok o tatile neden gittiniz yok o kadar para neden verdiniz vs gibi hepsini biriktirmiş içinde. Bu da sanırım son damla oldu o yüzden böyle tepki verd öyle anlıyorum

Manipülasyon yapıp suçunu örtmeye çalışıyor. Yutmayın bunu. Yaptığı terbiyesizlik.

Yatağı ben ayırmadım. Annem niye odaya gitti biz anlayışsız bir insan mıyız işim var deseydi dedi kırılmış ağladı. Kocam neden küslğk yaptı söylemedi
La havleeee. Ortada konu yok ki adam niye yatak ayırıyor ? Oruçken mi anlamadım acaba diye döndüm geldim yine baktım konuya yine bir mantığa oturmadı.

Bazen tabiki laf söylüyorum çok gereksiz bir durum olursa ailesinin yanında ama ailesi her zaman beni korudu ki böyle de olması gerekir. Aldığı cevaba bozulmuş evet. Bu yüzden görüşmek istemiyorum artık. Kendi ailemi de aradım biz çift olarak artık gelmiycez siz de aynı şekilde demiş. Yani diyorki sen istersen görüş ailenle ama ben görüşmüycem. Sen de benim ailemle görüşmezsin.
Ayy evlerden ırak.
Suçunu örtbas etmek için ortalığı karıştırmış bir de.
Ciddi sorunları var.
Sınırlarınızı net olarak cizmezseniz bu manipülasyonları ile sizi parmaginda oynatacak.

Manipülasyon yapıp suçunu örtmeye çalışıyor. Yutmayın bunu. Yaptığı terbiyesizlik.
Sürekli herşeye karışılıyo, paramı nereye harcadığıma dahi vs dedi. Kardeşin ailenin yanında of kör müsün, paran yoksa niye aldın gibi cümleler söyliyor şakanın da dozu var vs dedi üstüste baya şey söyledi yani sdece bu aşağılama kelimesi değil anladığım kadarıyla

Ayy evlerden ırak.
Suçunu örtbas etmek için ortalığı karıştırmış bir de.
Ciddi sorunları var.
Sınırlarınızı net olarak cizmezseniz bu manipülasyonları ile sizi parmaginda oynatacak.
Ailemle görüşmeyecek zorla görüştürememki ne yapabilirim sınır çiz derken?

Pazar günü ailemi iftara davet ettik. Eşim et aldı ve güzel bir yemek hazırlamak istedi. Yemekleri birlikte hazırladık. her şey güzeldi. Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı, çalışıyorum dedi. Ben sürekli odasına gidip çay va istersen getirebilirim bak çok ayıp olacak lütfen on dk olsa da içeri gel dedim ama bana işim var diyip durdu. 2 saat annemlerle oturduktan sonra annemler evlerine gitmek için kalktılar fakat eşim uğurlamaya çıkmadı bile, babam rahatsız etme kızım işi varda dedi ama kırıldığı belliydi. Annemle babamla dün bu konuyu konuştuk ve annem ağladı bizi istemiyo mu neden böyle davrandı diye bense sizle alakası yok işi vardı genelde böyle işe dalınca herşeyi unutuyor sakın öyle düşünmeyin dedim defalarca ama doğal olarak annem eşimin adım atmasını bekliyor. Kardeşim ise durumu biliyor onunla daha açık konusuyoruz o da eşimin bu tavrının saçma ve sert olduğunu düşünüyor. Ben eşimle konuşmaya çalışıyorum ama tersliyor konusmuyoruz. Ayrı yatıyoruz. Asla muhatap olmuyoruz birbirimizle. Ben şimdi napıcam
Hem suçlu hem güçlü.
Ailene de sana da büyük saygısızlık etmiş. Tabii olay anlattığından ibaret ise.

Sürekli herşeye karışılıyo, paramı nereye harcadığıma dahi vs dedi. Kardeşin ailenin yanında of kör müsün, paran yoksa niye aldın gibi cümleler söyliyor şakanın da dozu var vs dedi üstüste baya şey söyledi yani sdece bu aşağılama kelimesi değil anladığım kadarıyla
Kim karışıyor aileniz mi? Aldığınızı verdiğinizi gittiğiniz tatilin parasına kadar gidip anlatıyor musunuz? Yalnız siz aman şöyle olmasın aman böyle olmasın diye diye çok pasif davranıyorsunuz. Anneniz her gün arayıp noldu konuştu mu diye sormamalı. Kızım biz her zaman yanındayız, çözemeyeceğin mesele olursa ara bizi deyip çekilmeliydi. Her gün arayıp ağlayıp size baskı yapıyor, sırf annem üzülmesin artık diye bile gidip barışma konuşma modundasınız. Adamın abisi gelecek anlayacaklar diye siz niye derdine düşüyorsunuz, bırakın kimin abisiyse o dert etsin.

Paran yoksa niye aldın diye siz sorabilirsiniz eşinize ama kardeşiniz sormamalı. Sürekli her şeye karışılıyor u biraz açın lütfen. Belli ki birikmişlik var ve saçma bir sebepten patladı eşiniz. Eşimin ailesi kardeşi bizim her şeyimize karışıp hesap soramaz.

Back
X