Ailem ve eşim birbirine kırıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xsx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah kimseye böyle bir dert arada kalmışlık vermesin, ben eriyip gidicem kafaya takmaktan
Vallahi ben anlamadım burada dert nerde ?
Annenin ağlamasını gerektiren ne oldu? Kocan niye kendince küslük yaptı? Sen yatağı niye ayırdın? Aşırı değişik bir konu

Eşiniz yemeği hazırlayınca birde övgü almışsa kendini bir halt sanmış alabilir. Marifet yemek değil, iki peynirde koyarsın. Gönüller kırılmasın. trip atması sıkıntılı bir durum. hele ki kin güdüp saatlerce odadan çıkmamışsa ciddi bir konuşmayı hak ediyor. Ayrıca anneniz babanız kırılmış olabilir ama ağlayarak abartmasınlar. Bunlar iyice sizi arada bırakacak körükleyici davranışlar.

Annenin ağlamasını gerektiren ne oldu? Kocan niye kendince küslük yaptı? Sen yatağı niye ayırdın? Aşırı değişik bir konu
Yatağı ben ayırmadım. Annem niye odaya gitti biz anlayışsız bir insan mıyız işim var deseydi dedi kırılmış ağladı. Kocam neden küslğk yaptı söylemedi

Yatağı ayıran da adam bu konu yüzünden o ayrıntıyı da ekleyeyim

Eşiniz yemeği hazırlayınca birde övgü almışsa kendini bir halt sanmış alabilir. Marifet yemek değil, iki peynirde koyarsın. Gönüller kırılmasın. trip atması sıkıntılı bir durum. hele ki kin güdüp saatlerce odadan çıkmamışsa ciddi bir konuşmayı hak ediyor. Ayrıca anneniz babanız kırılmış olabilir ama ağlayarak abartmasınlar. Bunlar iyice sizi arada bırakacak körükleyici davranışlar.
Evet ben de arada kaldığım için üzülüyorum ve kimseye de derdimi anlatamıyorum

Eşin bence haksız hem sana ailenin yanında laf ediyor hem üste çıkıyor.şaka yapmıştır desek o zaman annenin dediğine neden alınıyor?böyle adamlarla evlenme aşamasına nasıl geliyorsunuz?bunun tripleri çekilmez.

Şaka yapmaya cesaret ediyorsa geri bildirimi kaldıracak. Anneniz gayet haklı benim kızım olsa bilmiyor dese kalk sen demle o zaman derim ya. Hem söyle söyle hemde küs git çocuk gibi saçma.

Kocaniz patavatsız, terbiyesiz ve saygısız, anneniz ise tam bir queen. Annesinin yanında eşini asagilayan adama karşı evladını korumuş çatır çatır.

Anneniz böyle davranırken siz neden yatak ayıran, küsen bu küçük premsese karşı pısıp kaldınız hiç anlamadım.

Kocanız böyle ota çöpe küser mi her zaman? Eğer öyleyse uğraşılmaz bir tipmiş.

Siz de “böyle bir dert” falan deyip abartmayın bence. Bırakın eşinizi kendi haline, havası bir kaç güne söner. O zaman ailenize adım atması gerektiğini söylersiniz.

Kocanız böyle ota çöpe küser mi her zaman? Eğer öyleyse uğraşılmaz bir tipmiş.

Siz de “böyle bir dert” falan deyip abartmayın bence. Bırakın eşinizi kendi haline, havası bir kaç güne söner. O zaman ailenize adım atması gerektiğini söylersiniz.
Annemle konuştum, durgundu anne kafana takma sizle alakalı bir durum yok yanlış bişey düşünme sakın ben herşeyi halledicem merak etmeyin siz kafanıza takmayın yeterki dedim ama gelin görünki ben sürekli nasıl böyle birşey oldu diye düşünüyorum

Aman ne kadar hassas kalpliymis kendi saka adı altında cay demlemeyi bilmiyor diyor, annenizde kizima laf söyletmem deyincr küsüyor. Aman cok çocukca şeyler

Eşiniz başlatmış. Öyle şaka mı olur?
İstediğini söyleyen istemediğini işitir durumu olmuş neticede. Hiç üstüne düşmeyin. Kendi küsen kendi barışır

O gün yemeği aileme kendi elleriyle hazırladı, yani herşey normaldi ama o olaydan sonra bunlar oldu
Sirf seni eziklemek için yapmış, benim ex de böyleydi, evde bana kabir azabı yaşatirdi it, ama bayramda seyranda annemlerin yanında görsen adeta bir melek, yemek yapmalar, kahvaltı hazirlamalar, çamaşır asmalar, sen nasıl istersen aşkım lar...Resmen senede iki kere geyşa çıkardı o iblisin içinden 😂 Bu yüzden bosanirken annemler bana değil ona inandı, papaz olduk uzun bir sure.

Back
X