- 21 Ocak 2018
- 8.469
- 20.895
- 348
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi ben anlamadım burada dert nerde ?Allah kimseye böyle bir dert arada kalmışlık vermesin, ben eriyip gidicem kafaya takmaktan
Yatağı ben ayırmadım. Annem niye odaya gitti biz anlayışsız bir insan mıyız işim var deseydi dedi kırılmış ağladı. Kocam neden küslğk yaptı söylemediVallahi ben anlamadım burada dert nerde ?
Annenin ağlamasını gerektiren ne oldu? Kocan niye kendince küslük yaptı? Sen yatağı niye ayırdın? Aşırı değişik bir konu
Yatağı ayıran da adam bu konu yüzünden o ayrıntıyı da ekleyeyimVallahi ben anlamadım burada dert nerde ?
Annenin ağlamasını gerektiren ne oldu? Kocan niye kendince küslük yaptı? Sen yatağı niye ayırdın? Aşırı değişik bir konu
Evet ben de arada kaldığım için üzülüyorum ve kimseye de derdimi anlatamıyorumEşiniz yemeği hazırlayınca birde övgü almışsa kendini bir halt sanmış alabilir. Marifet yemek değil, iki peynirde koyarsın. Gönüller kırılmasın. trip atması sıkıntılı bir durum. hele ki kin güdüp saatlerce odadan çıkmamışsa ciddi bir konuşmayı hak ediyor. Ayrıca anneniz babanız kırılmış olabilir ama ağlayarak abartmasınlar. Bunlar iyice sizi arada bırakacak körükleyici davranışlar.
Arada kalmalık bir durum yok ki. Eşiniz size ve ailenize saygısızlık yapıyor ve ortada bir sebep bile yok.Evet ben de arada kaldığım için üzülüyorum ve kimseye de derdimi anlatamıyorum
Annemle konuştum, durgundu anne kafana takma sizle alakalı bir durum yok yanlış bişey düşünme sakın ben herşeyi halledicem merak etmeyin siz kafanıza takmayın yeterki dedim ama gelin görünki ben sürekli nasıl böyle birşey oldu diye düşünüyorumKocanız böyle ota çöpe küser mi her zaman? Eğer öyleyse uğraşılmaz bir tipmiş.
Siz de “böyle bir dert” falan deyip abartmayın bence. Bırakın eşinizi kendi haline, havası bir kaç güne söner. O zaman ailenize adım atması gerektiğini söylersiniz.
Ama bu konudan sonra bu tavrı gösterdi :)Küstüğü şey anlattığınız şey olamaz başka bir sebebi vardır, anlattığınız şeyin küsülecek tarafı yok. Kırılacak bir şey de yok.
Sirf seni eziklemek için yapmış, benim ex de böyleydi, evde bana kabir azabı yaşatirdi it, ama bayramda seyranda annemlerin yanında görsen adeta bir melek, yemek yapmalar, kahvaltı hazirlamalar, çamaşır asmalar, sen nasıl istersen aşkım lar...Resmen senede iki kere geyşa çıkardı o iblisin içindenO gün yemeği aileme kendi elleriyle hazırladı, yani herşey normaldi ama o olaydan sonra bunlar oldu