- 27 Ekim 2022
- 5.409
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.593
- 178
Ve sizde bunlari yediniz. Ben zaten tahmin etmistim boyle olacagini o kadar kocacisiniz ki aman birsey demesin kotu olmasin boyle boyle daha cok cekeceksiniz. Esinizin tavrindan cok sizin tavriniz sinir etti beni. Ailenizin birsey yaptigi yok bahane aramis bulmus küsmüş sizde hak verin aferin. Ailem uzulmesin diyen insana bak sizin tek derdiniz koca. Simdi aileniz o gelmeyince uzulmicek mi aptalca sebeplerle niye kustugunu onlar bile anlamicaklar. Tepenize cikarin kocayi aferin. Boyle kadinlar hak ediyor iste yasadiklarini.Az önce konuştuk. Annem ona kızımı aşağılama cümlesini kurduğunu ve bu aşağılama kelimesine takıldığını söyledi. Ben böyle bir insan asla olmadım dedi. Benim ailem bile asla bötle kötü cümleler söylemedi sana ama annen bana aşağılama kelimesini kullandı dedi bu yüzden ben ailenle ve benim ailemle görüşmeyeceğim artık aileler olunca bmyle oluyo dedi. Bense aşağılama kelimesini hatırlayamıyorum bile. Kardeşin saçma sapan benimle alay eden paramın muhabbetini yapab şakalar yapıyo dedi ki ikisi de aslında birbirine şaka yapar. Böyle sanırım üstüsre geldi ve aşağılama kelimesi tuzu oldu galiba.