- 4 Aralık 2021
- 525
- 985
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çalışıyorumEkonomik özgürlüğünüz var mı? Çalışan, kendi ayakları üzerinde duran bir kadın mısınız? Babanızın hatta tüm ailenizin bu kadar karşı çıkmasının sebebi ne?
Nasıl tanıştınız? Müdür yardımcısıyım yazmışsınız eski konunuzdaGelenek göreneklerin yemekelerin farklı olması şöyle soyliyim biz Selanik gocmeniyiz sevgilim Vanlı
mesele yemeklerinizin, gelenek goreneklerinizin farkli olmasi degil. mesele sevgilinizin van’li olmasi.Gelenek göreneklerin yemekelerin farklı olması şöyle soyliyim biz Selanik gocmeniyiz sevgilim Vanlı
Çok su kaldırır, çünkü ailelerle de evlenmiş olacaksınız. O basit kültür farklılığı olarak gördüğünüz şeyin ne kadar da önemli olduğunu içlerine girince anlayacaksınız. Şiddetle karşı çıkmalarının sebebi hem de hepsinin, bir şey bildiklerindendir.Gelenek göreneklerin yemekelerin farklı olması şöyle soyliyim biz Selanik gocmeniyiz sevgilim Vanlı
Gelenek göreneklerin yemekelerin farklı olması şöyle soyliyim biz Selanik gocmeniyiz sevgilim Vanlı
Çok defa konsutum ama babamın karşısına geçmek istemiyor karışmıyor. Sevgilim çok defa teklif etti tanışmayı fakat kabul etmiyorlar babamdan korktukları icinKaçmayın diyemiyorum ama kaçanlara bakınca da hep sonunda pişmanlık, üzüntü olduğunu görüyorum. Çok karışık ve kötü bir durum. Konuşmaya çalışsanız annenizle baş başa hiç mi oluru olmayan birisidir? Annenizle tanışsa sadece evleneceğiniz kişi?
Evet çalışıyorum
Merhaba kizlar. Yeni bir işe basladimyakladik yaklaşık 5 ay oluyor Ozgecmisimden dolayı beni direkt alım yaparak müdür yardimcisi olarak başlattılar fakat bu işte pek tecrübeli değilim ve işimi çok iyi yapamıyorum. Müdürüm sürekli benden şikayetçi memnun olmadığını ve benim bu işi hiçbir zaman tam olarak yapamayacağımı söylüyor. Bazen azarlıyor personellerin yanında ve bu benim moralimi çok bozup doğru yapabileceğim şeyleri de stres ve üzüntüden yanlış yapmama yol aciyor. Siz olsanız işi bırakır miydiniz böyle sıkışık ve maddi açıdan zor bir dönemden geçerken herşeye kulak tikiyip işi yapmaya mi çalışayım yoksa bırakmalı miyim yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin şimdiden teşekkür ederim güncelleme:kizlar bir de ben bu konuyu erkek arkadaşımla konuştum sana açık açık istemediklerini söylemişler dik durusun olsun işi bırak diyor sizce haklı mı
Ailesi memleketinde biz balikesirde yaşıyoruz burada ablasıyla ve abileriyle tanistim . Gayet iyi insanlardı. Benim ailem sadece beni silmese baslari yere egilmese tek derdimiz bu başka bir beklentimiz yok onlardan .Kultur farkliligi var iyi anlasiyoruz diyorsunuz da ailesini taniyor musunuz?
Sevgiliyken iyi anlasabilirsiniz ama asil kultur farki evlenip aileler meydana cikinca ortaya cikiyor. Bu adam ne kadar ailesinden kopuk olacak mesela???
Adami tanimiyoruz ama kaçmayin, sizi ne bekledigini bilemezsiniz sonra ger donecek yeriniz olmayacak belli ki. Aileniz bu kadar katiysa fark buyuk sanirim?
Sadece memleket mi sorun? Eğitim olarak denk misiniz?Ailesi memleketinde biz balikesirde yaşıyoruz burada ablasıyla ve abileriyle tanistim . Gayet iyi insanlardı. Benim ailem sadece beni silmese baslari yere egilmese tek derdimiz bu başka bir beklentimiz yok onlardan .
Dedem vefat etti. Biz sülale olarak çok az kişiyiz kimsemiz yok başka malesef olanalrla da kusluk var. Başka bir fark yok hadi olsaydi bile tanımadıkları tanışmayı reddettikleri için hakkında hiçbir şey bilmiyorlar kiBabanızin hatrını sayacağı bir aile büyüğü, arkadaşı herhangi biri yok mu?
Sevgilinizi, ailesini hiç tanımadan karşı çıkması doğru gelmedi bana. Sadece memlekete bakarak mı çıkıyor? Eğitim, meslek bunlarda da farklılıklar var mı aranızda sevgilinizle?
Ailesi memleketinde biz balikesirde yaşıyoruz burada ablasıyla ve abileriyle tanistim . Gayet iyi insanlardı. Benim ailem sadece beni silmese baslari yere egilmese tek derdimiz bu başka bir beklentimiz yok onlardan .
İnşallah razı olurlar sizin için hayırlıysa tabi. Ama kültür farkı dediğiniz çok uçuk bir fark mı? Yani insanlar başka ırktan insanlarla evlenip gül gibi geçiniyor. Siz öyle deyince ilginç ritüelleri olan Afrika kabilesinden birine vuruldunuz da babanız ondan istemiyor gibi hayal ettim . Yanlış anlamayın aşılamayacak nasıl bir fark bu ?Herkese iyi akşamlar. Benim 1 seneden beri babamı evlenmeye ikna etmeye çalıştığım ömrümden omur alan deliler gibi savastigim ve uğruna çok şeyi feda ettiğim bir ilişkim var. 3 yıldır birlikteyiz sevgilimle kültür farklılığimiz var ama ikimiz çok iyi anlaşıyoruz. bir ilişkiden beklediğim her şeyi onda buldum. İstemeye geleceklerdi babam tanışmak dahi istemedi o buna ragmen darilmadi pes etmedi ben de o da . Araya büyükleri koyduk zaman koyduk olmadı. annem de babam ne derse onu yapan biri aramızı bulacak kimsemiz yok ve babam asla ama asla beni vermeyeceğini söylüyor gidersen seni reddederim birdaha bizi göremezsin diyor. Ben sadece sevdiğim insanla mutlu olmak helal bir şekilde yaşamak istemisstim. Sevgilim istersen seni goturiyim gidelim ben sen ki ne heo yanındayım diyor . Ondan vazgeçemiyorum ama ailemin basini yere egdirmek de istemiyorum ama bizim birlikteliğimiz kaçmadan mümkün gibi değil. Kaçtıktan sonra da barışmazmis bizimkiler her iki tarafı da çok seviyorum biri ailem biri sevdiğim. Kizlar çok zor bı durumdayım çok dua ettim çok uğraş verdim ben napican sadece mutlu olmak istiyorum nolur bu durumu yaşayanlar varsa yada yakınlarından yaşayan varsa yazın birbirimize destek olalım
Önemli olan sizin anlaşmanız bence eğer anlasamazlarsa ailelerin birbirleriyle görüşmemeleri sorun olmaz bizim için deBen de tanistigimda iyi insanlardi kardeşleri... Evlendikten sonra ailede sorun yaşadigim 1-2 kişi kaldi oyle diyeyim.
Eşim ailesine uysa ve benimle kavga etse kesin boşanirdim kacari yok. Kultur farki kolay degil aklinda olsun ben soyleyeyim de ne biliyorsaniz oyle yapin yine ama eşin karsina gecip ailesini savunmaya başlarsa bir gun aileni karşina aldigina cok pişman olursun. Onu hesap et, gidecek yerin de olmayacak.
Bizim aileler küs degil aralarinda tartisma filan da yasanmadi ama 7 bucuk senelik evliyim dugun vs haric aileler bir araya pek gelmedi diyebilirim cunku ayni dunyada değiller, konuşamazlar bile pek. Bu bizde sorun olmadi ama bazilarinda bu bile sorun nedeni olabiliyor.
Yok benim de eksik kötü yonlerim var muhakkak. Sadece bu konu için hiç bilmeden sormada böyle değerlendirmesi yanlışBabanıza burda cahil dediğiniz için sizi kınıyorum... siz çok mu erdemli,ileri görüşlü ve eğitimli...kesinlikle 0 sınız... kültür farkıymış hıh..