Ailem mi eşim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣
Cok bencil bir dusunce keske evlenmeseydiniz

Yanlis anladimsa duzelt.
Evlenmeden once ayril baris bir iliskiniz varmis esinle degil mi? Yani cok da oturmus bir iliski degilmis.
Sonra evlilik oncesinde cinsel birliktelik yasamissiniz. Ve cinsellik yasadiginiz icin belki de kendini evlenmek zorunda hissettin. Aslinda belki de evlilige daha hazir degildin.
Simdi evlisin.
Ben soyle dusunuyorum eger cok mutlu olsaydin, aileni bu kadar ozlemezdin. Sanirim eski gunlerini ozluyorsun. Ya da evliligin getirdigi sorumluluklara alisamadin.
Esin de anlayissiz ve seni sadece hizmetci olarak goruyorsa eskiyi ozlemen normal..
Ancak evliliginde hersey guzel oldugu halde hala ailem de ailem diyorsan o zaman ayrilman daha mantikli. Cunku evliligi yurutebilecek olgunlukta degilsin demektir cunku..

Yoo isteyen istediği yere yerleşiyor. Kimin işi sabitse işi sabit olmayan diğerinin yanına gider bu kadar basit. Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum, profilinizde öğretmen yazıyor ama emin olamadım. Çalışmıyorsunuz izlenimi edindim sizden.

Kadının da erkeğin de aile evine yerleşmesi normal değil, kim demiş çok normal diye?
Ciddi ciddi vcevap vermişsin,bize neler saydırdı varya

Valla kayınvalidem beni istemedi. Kocam annesiyle konuşmadı. Kadın vefat etti. Küs gittiler. Aynı şey benim işin olsa bende kocamı seçerdim. Evlenince siz artık yeni aile oluyorsunuz. Ananıza babanıza bu kadar düştündüyseniz dizinizi kurup evinizde oturacaktınız.

Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣
siz evlenerek eşinizle yeni bir aile oluyorsunuz. bir de eşiniz açısından düşünün siz hala eski ailenizde yaşıyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz hatta eşiniz de sizin ailenize dahil olsun istiyorsunuz. ben eşinizin yerinde olsam sevilmediğimi hissederim.
buna ek olarak kimse kendi mutluluğunun önüne başkalarının mutluluğunu koymamalı aile ortamında. bir de bir hata yüzünden eşimle evlendim demişsiniz. nasıl bir hatayla sizi ailenizden uzaklaştırdığını düşünerek boşamak istediğiniz, üstelik de ailenizin çok da istemediği biriyle evlenmiş olabilirsiniz ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X