- 11 Aralık 2018
- 39.742
- 246.380
- Konu Sahibi ucamayantavuk
Ahlaksız beyinlilerden yürüyelim bence. Güzel para kaldırılır ordan.terbiyesiz demek bile hakaret :) o laflara baya torunlara yetecek para alınır bence :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahlaksız beyinlilerden yürüyelim bence. Güzel para kaldırılır ordan.terbiyesiz demek bile hakaret :) o laflara baya torunlara yetecek para alınır bence :)
Offf offff offff... Nasıl özet, nasıl güzelköy tavuğu olsaydı ederdim.
gezemeyen uçamayan tavuklar hormonlu oluyor beyinlerine kadar kan akışı sağlanmıyor malum üzere..
Beynin ahlakı olur mu? Filozoflara da yeni konu çıktı sayesindeAhlaksız beyinlilerden yürüyelim bence. Güzel para kaldırılır ordan.
Evlenmekteki amacın neydiAilemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba
Yoruma açık bir tanımlama olduğu için daha çok tazminat alınabilir benceBeynin ahlakı olur mu? Filozoflara da yeni konu çıktı sayesinde
Ahlaksız beyinlilerden yürüyelim bence. Güzel para kaldırılır ordan.
Aramızda kalsın demiş ya, dillendiremiyoruz o yüzden.Evlenmekteki amacın neydi
Terliğe gerek yok uçamayantavukSenin terliğin var korkma korursun kendini
Azmış yahu juğraşmaya değmez 500 nekiAptal salaktan 500’er lira alırsın. Ama birine ahlaksız demiş o ağlatabilir bence
Hemen açıyoz davayı demiterbiyesiz demek bile hakaret :) o laflara baya torunlara yetecek para alınır bence :)
Kız o kadar okumadımki algılayamadım dı iyiki aydınlattınAramızda kalsın demiş ya, dillendiremiyoruz o yüzden.
Gerçi sen yabancı değilsin sana söyleyeyim, kocasıyla evlenmeden şey yapmışlar o yüzden evlenmek zorunda kalmış. (aramızda kalsın )
Her hakarete 500 istesek, ya uzlaşmayı kabul eder ya mahkemelerde sürünür. Bence iyidir.Terliğe gerek yok uçamayantavuk
Azmış yahu juğraşmaya değmez 500 neki
Hemen açıyoz davayı demi
Delii yaaaaaa aramaızdas kalsınAramızda kalsın demiş ya, dillendiremiyoruz o yüzden.
Gerçi sen yabancı değilsin sana söyleyeyim, kocasıyla evlenmeden şey yapmışlar o yüzden evlenmek zorunda kalmış. (aramızda kalsın )
Sorma sormaa durum fena buradaKız o kadar okumadımki algılayamadım dı iyiki aydınlattın
Sürümdürelim benceHer hakarete 500 istesek, ya uzlaşmayı kabul eder ya mahkemelerde sürünür. Bence iyidir.
Neyse aklandıysa boşansında bari adamın daha fazla başını yakmasın abla mazallah hamilede kalır buSorma sormaa durum fena burada
Ay o zaman o yapılan şeyi meşru kılmak için evlenmiş, sonra da amaaaann meşrulaştı artık anamın evi gibisi var mı gidem gariii mi demiiiişşşş.Aramızda kalsın demiş ya, dillendiremiyoruz o yüzden.