Ailem mi eşim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣
Evlenmekteki amacın neydi

Ailemi benden çok sevsin nedir ya? Saygılı olsun yeter. Ben eşimin ana babasını rahmetli annem babam gibi sevebilir miyim ? Aslaa. Annem derken burnumun direği sızlıyor. Adam saygı duysun yeter. Kusura bakmayın da kocanıza üzüldüm.

Aramızda kalsın demiş ya, dillendiremiyoruz o yüzden.
Gerçi sen yabancı değilsin sana söyleyeyim, kocasıyla evlenmeden şey yapmışlar o yüzden evlenmek zorunda kalmış. (aramızda kalsın :KK70:)
:skandal: Ay o zaman o yapılan şeyi meşru kılmak için evlenmiş, sonra da amaaaann meşrulaştı artık anamın evi gibisi var mı gidem gariii mi demiiiişşşş.:KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X