Ailem mi eşim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar gezmeyentavuk musun diye sorduğumuzda sessiz kaldığına göre o.
Ayrıca bu üye eşinin ailesini de zerre sevmiyor yani, hani o sevgi pıtırcığı da eşi düz duvar değil yani. Görümcesine çalışma masası aldı diye ortalığı ayağa kaldırmıştı, nefret ediyor eşinin ailesinden. Amaaa gel gör ki kendi ailesine gelince eşi ailesini çok sevsin istiyor. Bencil yani.
Sanmıyorum o olduğunu. zaten çok tanındığı için nickini değiştirmişti. Şimdi eski nickine benzer nick alacağına ihtimal vermiyorum.

Sanmıyorum o olduğunu. zaten çok tanındığı için nickini değiştirmişti. Şimdi eski nickine benzer nick alacağına ihtimal vermiyorum.
Valla bana nedense o gibi geldi, can sıkıntısından gelip konu açtığını düşündüm en başta. Son sözü sevgili Mune Mune abla söyleyecek :)

Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣
Eşiniz neden sizden çok ailenizi sevsin. Sizi görüp beğenip evlenmedi mi?
Siz eşinizden çok kayınvelidenizi severmisiniz mesela.
İlk kez böyle bir yorum duydum..
Evliliğinizde herşey olumlu gidiyorsa neden boşanmayı düşündünüz?

Zaten ailenizden öte daha evlilik kararınızda tuhaflık var

1) Aileme çok düşkünüm diyorsunuz ailenin karşı çıktığı kişi ile evleniyorsunuz. Üstelik çok sevdiğiniz için değil “kusur(?)” örtmek için, üstünüzde evlen diye aile baskısı da yok.

2) Evlilik kararını alırken zaten sevmeden bu işe girmişsiniz, olaylar olmasa evlenmeyecektiniz.

Bakın evlilik bu kadar basit birşey değil. Bir yastıkta ömür geçirmek için yapılan bir iş.

Rica ediyorum ailenizi dinleyin, boşanın ve yanlarına dönün. Sizin özelinizde söylüyorum, ailenizin içine girmeye hazır birini (bknz yan komşu?) bulabilirsiniz ancak, bu bağımlılıkla başka birini bulmanız zor.

Aile ilişkilerinizi bilemem ancak önce kendinize dürüst olun, gerisi gelir.

BURASI YIKILIYOOOOO
👻
Bence şu an yıkıldı☠️

Konu ve üye troll mü?
Trollemek için açılmış konu ve fake üyelikle ilgili tek bir şikayet raporu yok, onun yerine konuyu trollemek için açmış geyiği var topikte.

Üye topikte bahsedildiği gibi başkasının 2. üyeliği mi?
Bununla alakalı da tek bir şikayet yok, konuda bol bol sen falancasın geyiği var, tavukçu ailelerden, tavuk yemlerinden, tavukların beynine kan gitmediğinden bahsedilmiş, belgesel tadında geyik.

Üye üslubu bozmuş mu?
Evet bozmuş, bunun üzerine hakaret davası açılacağı konuşulmuş, ki gerçekten hakaret edenlere direkt dava açma hakkınızı kullansanız lakin bunun yerine açmayacağınız davanın geyiğini yapmışsınız.

Konu tepeden tırnağa geyik sohbetlerle ve polemiklerle dolmuş.

Geyikten banlananlara otomatik mesaj gitmemiş olma ihtimaline karşı bilgilendirmek istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X