- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
- Konu Sahibi ucamayantavuk
Eskilerdendir de gezemeyenden olacağını sanmıyorum. O arkadaş bu kadar amatör değildi.Eskilerdenmiş öle diyollar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskilerdendir de gezemeyenden olacağını sanmıyorum. O arkadaş bu kadar amatör değildi.Eskilerdenmiş öle diyollar
O kadarını bilmiyorumda o dediler.Eskilerdendir de gezemeyenden olacağını sanmıyorum. O arkadaş bu kadar amatör değildi.
Sanmıyorum o olduğunu. zaten çok tanındığı için nickini değiştirmişti. Şimdi eski nickine benzer nick alacağına ihtimal vermiyorum.Arkadaşlar gezmeyentavuk musun diye sorduğumuzda sessiz kaldığına göre o.
Ayrıca bu üye eşinin ailesini de zerre sevmiyor yani, hani o sevgi pıtırcığı da eşi düz duvar değil yani. Görümcesine çalışma masası aldı diye ortalığı ayağa kaldırmıştı, nefret ediyor eşinin ailesinden. Amaaa gel gör ki kendi ailesine gelince eşi ailesini çok sevsin istiyor. Bencil yani.
Valla bana nedense o gibi geldi, can sıkıntısından gelip konu açtığını düşündüm en başta. Son sözü sevgili Mune abla söyleyecek :)Sanmıyorum o olduğunu. zaten çok tanındığı için nickini değiştirmişti. Şimdi eski nickine benzer nick alacağına ihtimal vermiyorum.
Eşiniz neden sizden çok ailenizi sevsin. Sizi görüp beğenip evlenmedi mi?Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba
Bence şu an yıkıldıBURASI YIKILIYOOOOO