- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.976
- 60
- Konu Sahibi ucamayantavuk
Bulayım gene.Aaa hangisi o?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulayım gene.Aaa hangisi o?
Edepsizlik terbiyesizlik diz boyuSen çok mu yaptığını sanıyosun aptal kafanın biri daha
Aaa hangisi o?
Lşnk vermeyim şimdi.Link alalım.
Helallikle bırakır mısın acaba hanımabla?
Mesaj atsana abla ikimize de.Lşnk vermeyim şimdi
Yolladım..Mesaj atsana abla ikimize de.
Yanlis düşünüyorsunuz.Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
Kırmızı olunca böyle oluyorHanım hanıııımmmm sende her bi şeyi görüveriyon.
Sizin gerçek olduğunuza inanmıyorum kiiAilemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba
YemlerBi uçamayan bide geçemeyen tavuk var
Bu tavuklar niye bu kadar beceriksiz
Bi halt edemiyorlar
Fazla geliyorYemler
Fazla geliyor
Yeni nick yumurtlamayan tavuk
Keşke icguveysi koca bulsaydin. Bosaninca napcan. Ömür boyu annenin eteğinde mi oturcaksin. Anneyi özlemek farklı. Hepimiz özlüyoruz seviyoruz. Düşünsene kocan seni anamı özlüyorum ben diye boşamaya kalksa nolurdu. Kaç yaşındasın çok merak ettim. Keşke evlenmek için olgunlasmayi beklseydin biraz .Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba
gezen tavuk ederler adamı bak ben sana deyim..Ahlaksız beyinlerinizle çok güzel bi grup olmuşsunuz iyi takılmacalar
kendi küçük dünyanizdan çıkın bence. 30 yil öncesinin evliliklerini baz alıyorsunuz galiba. insanlar simdi ekmek parası kazandığı şehirlerde yasiyor. anasının babasının dizinin dibinde degil. kimsenin hayatına eklenmek, onun hayatına uyumlanmak istemem. kimse de benimkine eklenmesin. evlenince iki insan yepyeni bir hayat kurarlar ki sizin beceremediğiniz bu.Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
ama olmadı şimdi. daha yeni üye olmuşsun hemen hakaretAhlaksız beyinlerinizle çok güzel bi grup olmuşsunuz iyi takılmacalar
Eskilerdenmiş öle diyollarama olmadı şimdi. daha yeni üye olmuşsun hemen hakaret