Ailem mi eşim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar gezmeyentavuk musun diye sorduğumuzda sessiz kaldığına göre o.
Ayrıca bu üye eşinin ailesini de zerre sevmiyor yani, hani o sevgi pıtırcığı da eşi düz duvar değil yani. Görümcesine çalışma masası aldı diye ortalığı ayağa kaldırmıştı, nefret ediyor eşinin ailesinden. Amaaa gel gör ki kendi ailesine gelince eşi ailesini çok sevsin istiyor. Bencil yani.

BURASI YIKILIYOOOOO
👻
Yıkılma ne verdik çoşkuyu gidiyor :KK53:
Neyse aklandıysa boşansında bari adamın daha fazla başını yakmasın abla mazallah hamilede kalır bu 🤭🤣
Adamıda götürse fırsatı olsa götürcek :KK53::KK53:
:skandal: Ay o zaman o yapılan şeyi meşru kılmak için evlenmiş, sonra da amaaaann meşrulaştı artık anamın evi gibisi var mı gidem gariii mi demiiiişşşş.:KK51:
Gderkende koçişini götürmek istemişş :süslü::süslü:
Şu an pusuda konuyu izliyor.
Yada koruma için annesinden terlik istiyordur 😂😂😂😂
Terlik var vereyim hemen

IMG_20210113_104135.jpg

Ayrıca bu üye eşinin ailesini de zerre sevmiyor yani, hani o sevgi pıtırcığı da eşi düz duvar değil yani. Görümcesine çalışma masası aldı diye ortalığı ayağa kaldırmıştı, nefret ediyor eşinin ailesinden. Amaaa gel gör ki kendi ailesine gelince eşi ailesini çok sevsin istiyor. Bencil yani.
Yok ben o kişi değilim eşimin ailesine karşı sevgim saygım sonsuz

Ovvvvv mevzu büyük. Ama bence adam onun ailesini sevmeli:halay:

Gitti sanırım.:KK61:
Yok sayfada görüyom ben onu..
Profili kapalı gözkmüyor.

Sadece alaylı cümlelerinizi okuyorum insanın kalbini kırmaktan başka şeyiniz yok neyse hakkınızı helal edin sinirlendirip kötü sözler sarf ettirdiğiniz için

Nick konusunda çok yaratıcıymış 😂

Abla o üye gitmişti, bayağı ortalığı karıştırıp gitmişti hatta.
Ama nick benzerliği, saçma mantıksız konular o olduğunu düşündürdü.
Nickini değiştirdi o. Tanınmayacak sandı bi ara. Şimdi yeni üyelikle çözerim sanmış onda da yaratıcılıktan kaybetti.

Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣

Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣
e niye evlendin o zaman, daha çok senin aileni mi sevsin muazzam bencilsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X