- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
- Konu Sahibi ucamayantavuk
Son gülen iyi gülecek birazdan şekercim..Gülerek yazıyor bir de ya ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son gülen iyi gülecek birazdan şekercim..Gülerek yazıyor bir de ya ...
Bi tarafımızdan hadis uydurmayalım lütfenKişi kendinden bilirmiş buda bi hadis bunuda sana çok uydurdum şuan
Akıl akıl gel bunlara takılEvet, sonra millete hakaret ediyordu
İstersen araştırBi tarafımızdan hadis uydurmayalım lütfen
Kişi kendinden bilirmiş buda bi hadis bunuda sana çok uydurdum şuan
Ben hallediyom nasılsaAma tutamadım artik sekerciğim
Kişi kendinden bilir işi olucak bari laf sokacaksan düzgün becer madem beceremiyorsun hiç girişmeKişi kendinden bilirmiş buda bi hadis bunuda sana çok uydurdum şuan
Aynen öyle sekercigim.Son gülen iyi gülecek birazdan şekercim..
Hahahahahaa hadismi çok güldüm şimdi sjksjksjksk öğrende gel önce ...Kişi kendinden bilirmiş buda bi hadis bunuda sana çok uydurdum şuan
Sen her koşulda basa çıkarsın zaten Ama edepsiz insanlara tahammülüm yok gercekten.Ben hallediyom nasılsa
He siparişmi etceneşinin ailesi tavukçu mu?
Sen biraz araştır. Pis ağzını çalkalamadan da hadis lafını ağzına alma.İstersen araştır
Aynaya nasıl bakıyosun senin için zor olmalıSen her koşulda basa çıkarsın zaten Ama edepsiz insanlara tahammülüm yok gercekten.
Ata sözü oldu hadis geçmiş olsun hepimizeBi tarafımızdan hadis uydurmayalım lütfen
Öğrenecekler umarım ..Sen her koşulda basa çıkarsın zaten Ama edepsiz insanlara tahammülüm yok gercekten.
Ah nasıl zekice bir laf soktunuz,nasil cevap versem bilemedimGidip köşede ağlayayım bence ,zekam size yetmedi ...Aynaya nasıl bakıyosun senin için zor olmalı