- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.324
- 498
- Konu Sahibi AlicePoppins
Manipülasyon, zorunda hissetmem, bağımlı olmam, kendi duygusal ve psikolojik zaaflarım. Ben de bir şeylerin farkındaydım ama başka detaylar da var değişik bir psikoloji
Konuyu 2 kere okudum, aradaki yorumlarını da okudum açık açık yazayım ne hissettiğimi belki doğru belki yanlış ama hissettiğim bu
Ailen dediğin gibi kariyerli hali vakti yerinde bir aile eşin de hem görgü olarak hem de maddiyat olarak daha alt seviyede. Bence ailen biraz da baskıcı düğüne herkes tamam demişken dayı teyze gelmem onla evlenirsen demiş ne alaka yani. Ki bence aile genelinde bi üstten bakma da var boyu kısa diye beğenilmiyor falan.
Evlenirken yalan, manipülasyon konuları aklında yoktu gibi geliyor. Evlendikten sonra iki farklı karakterin bir eve girmesi evliliğin sorumluluklarıyla birleşince alışkın olduğun maddi manevi refahı göremeyince bence evlilik bu mu hata mı ettim demeye başlamışsın. Bence evlendikten sonra da ailen alttan alta kötü evlilik yaptığını söylemişlerdir bence. Bir de sanırım sevgiliyken değil ama evlenince kocasının kendinden daha başarılı daha örnek alınası biri olmasını istiyor insan onu yapamadıkça eşinden soğumuşsun. Çünkü eşinle ilgili konuda tek bir iyi özellik geçmiyor. Hani sanki zorla evlendirilmişsin. Eşinden soğudukça ailene sarılmışsın eşin fark ettikçe baskı yapmış o baskı yaptıkça kısır döngüde devam etmiş.
Bence eşin evlenirken de şimdi de stabil bir şekilde devam ediyor gibi yani huyu suyu. Değiştiririm diye evlenmişsin olmayınca neden değişmedin diye ona kızıyor gibi geldin. Eşin iyi biri demiyorum ama evlenmeden de evlendikten sonra da aynı şekilde ilerliyor adam düz. Bence boşanın çünkü dediğim gibi eşinle ilgili iyi dediğin bir yoruma denk gelmedim.