- 20 Ağustos 2022
- 66
- 44
- 18
- 31
- Konu Sahibi AlicePoppins
Maalesef evlenirken onları ne kadar üzdüğümü biraz daha olgunlaşınca anlıyorum. Yeniden üzmeyi gözüm kesmiyor o yüzdenAilenin üzülmesi de evlenirken hiç problem değil ama söz konusu boşanma olunca hemen devreye giriyor.
Belki de. Ama genel olarak telefonda arkadaşımla veya ailemle çok konuştuysam da bi huzursuz oluyor.Eşiniz ailenizin evlenirken onu onaylamadiklari sizi ondan koparacagi kaygısı güttüğü için tetikleniyor olabilir mi ? Eğer tek sorun bu ise bence aşılabilir. Ama sosyal olmaması geçimsiz olması vs vs farklı sebeplerden dolayı aklınıza boşanma düşmüş ise bilemiyorum . Boşanma fikri bir kere akla düşünce kendini bir şekilde gerceklestirir
Ben sizi anliyorum namaz konusunda ilk yazdiginizi gormedim sonraki yazdiginiza gore kildigini soylemis ama kilmiyor bu bana gore de problem olurdu basta yalan soyledigi icin sonrada oyle bir insani tercih ettigim icin. Siz birbirinizle uyusmuyorsunuz terapi bunu cozemez karakterleriniz tamamen farkli. O yalnizligi siz sosyallesmeyi seviyorsunuz. Ayrilmaniza aileniz uzulur tabiki ama cok buyuk tepki verilcegini sanmiyorum. Esinizle bosanma isteginizi konustunuz mu?
Hayır konuşmadım. İlk kez böyle bir şeyi düşünüyorum. Beklesem mi veya nasıl söylesem bilemiyorum