- 7 Kasım 2023
- 1.839
- 3.126
- 53
- 41
- Konu Sahibi AlicePoppins
-
İki ağlayıp alışırlar... Ama sizin ne istediğiniz önemli.. ÇAnnemin de mutsuz bir evliliği vardı ayrılmak istiyordu ama ayrılamıyordu çok çocuğu vardı bir de boşanırsan artık defolu görülürsün demişti bana anlaşamazsam boşanırım dediğimde
işte o tuzaklara düşmemek adına daha akıllı olup detayları atlamamak gerekiyor.Malesef, karşısindaki insanin hassasiyetini bilip, etkileyebilmek adına, hani köprüyü gecene kadar, mış.. gibi davranan insanlar var.
Dışarı cikildiginda namaz vakti camiye gidip namaz kilan veya sesli iletişim halindeyken, ben de tam namaz kilcaktim, telefona cvp veremedim namaza durmuştum diyerek karşısindaki kişiyi yaniltma yoluna gidiyorlar.
Eskiden kılıyormuş biz tanıştığımız dönem kılmıyordu. Düzene koyacağını söylüyordu. Evlilik yaklaşınca da düzenli kıldığını söyledi benim yanımdayken kılıyordu. Evlendikten sonra 1 gün bile kılmadı. Aile olaylarımdan soğumuş mu ne öyle bir şey demişti.
Kilmiyorum dese ok ama Gözünüzün önünde camiye gidip namaz kilan, iletişim sirasinda, size yalnizken de kılıyormuș intibaıni uyandiran insanda daha hangi ayrintiya dikkat edebilirsiniz ki? 7/24, 5 vakit kontrol edemezsiniz, bu baskıya girer işte.işte o tuzaklara düşmemek adına daha akıllı olup detayları atlamamak gerekiyor.
Namaz bu kadar önemliyse sizi bu konuda endişede bırakacak biriyle evlenmemeliydiniz zaten. Bu konuya dikkat eden, her hallerinden tek vakit kaçırmadıkları belli olan sizinle aynı kafa yapısına sahip bir sürü adam varken neden zorla, söz alarak, ikna etmeye çalışarak çaba sarfettiğiniz bir adamla evlendiniz ki?
boyle hesapları yapanlar çok akıllı olamayabılıyor acık verıyorlar. bakın hep yazılıyor ya evlendıkten sonra gördum degişti diye aslında hep bir ipucu veriyorlar. bızım çoğunlukla aşktan heyecandan gözümüz görmüyor.Kilmiyorum dese ok ama Gözünüzün önünde camiye gidip namaz kilan, iletişim sirasinda, size yalnizken de kılıyormuș intibaıni uyandiran insanda daha hagi ayrintiya dikkat edebilirsiniz ki? 7/24, 5 vakit kontrol edemezsiniz, bu baskıya girer işte.
Profilinizdeki yaş doğruysa 2 sene önce 28 yaşındaymışsınız. Küçük bir yaş değil.Çünkü bu ilişkide ayrılmak istediğimde manipüle edildim yaşım da küçüktü başka bir sürü detay var. ayrılırsam atlatamayacağımı düşündüm bu konularda sağlıklı biri değilim
Bir insan niye böyle bir manyaklık yapsın? Siz bulunmaz hint kumaşı mısınız da size oynayıp elde etsin? İnsanlar kendilerini farklı tanıtabilirler, ufak tefek roller yapabilirler evlilik öncesinde. Ancak bu derece planlı programlı üstelik evlilik sonrasında sorun olacak bir şeyi çok fazla insan yapmaz. Yapanın da akıl sağlığında problem vardır.Kilmiyorum dese ok ama Gözünüzün önünde camiye gidip namaz kilan, iletişim sirasinda, size yalnizken de kılıyormuș intibaıni uyandiran insanda daha hagi ayrintiya dikkat edebilirsiniz ki? 7/24, 5 vakit kontrol edemezsiniz, bu baskıya girer işte.
tanıştığımızda bu kararları verirken 21 yaşındaydım sonra da bağımı kopartamadımProfilinizdeki yaş doğruysa 2 sene önce 28 yaşındaymışsınız. Küçük bir yaş değil.
Aynen öyle ya bir de adam istiyordur yapamıyordur, bende sürekli sağlıklı beslenecegim diyorum :))Namaz bu kadar önemliyse sizi bu konuda endişede bırakacak biriyle evlenmemeliydiniz zaten. Bu konuya dikkat eden, her hallerinden tek vakit kaçırmadıkları belli olan sizinle aynı kafa yapısına sahip bir sürü adam varken neden zorla, söz alarak, ikna etmeye çalışarak çaba sarfettiğiniz bir adamla evlendiniz ki?
Yedi sene birliktelik yaşayıp bir adamı tanıyamadınız ve evlendikten sonra sürprizlerle karşılaştınız yani. Buna inanmamızı mı bekliyorsunuz?tanıştığımızda bu kararları verirken 21 yaşındaydım sonra da bağımı kopartamadım
Sonuna kadar katılıyorum ağzınıza sağlıkBurdaki bazı insanlar uzayda mı yaşıyor acaba. Namaz kılan insana tarikatten koca önermeler, kılıyorum dedi ama kılmıyormuş yalan söylemiş dedi diye mollaydı da değişti mi diyenler. İnsanların kendi dini hassasiyetlerinde insanlarla evlenmek istemesinden daha doğal ne var acaba? Ve bu sizi neden ilgilendiriyor? Kadın baskı kuruyorum demiyor gelecekte olacak çocuklarına baba seçerken bazı hassasiyetleri gözetmiş, bundan dolayı da sormuş adam da kılıyorum demiş ama yanıltmış, evet bu hassasiyeti olan insanlar için sorundur. Burdaki bazı insanlara göre hayat sadece onların bakış açısıyla yaşanır. En geniş açıdan onlar bakıyorlar. Ha bir de en espritüel de onlar acayip espri kasabiliyorlar her konu başlığında.
ben anladım sizitanıştığımızda bu kararları verirken 21 yaşındaydım sonra da bağımı kopartamadım
bu yorumun alnı olsa da öpsem :)Burdaki bazı insanlar uzayda mı yaşıyor acaba. Namaz kılan insana tarikatten koca önermeler, kılıyorum dedi ama kılmıyormuş yalan söylemiş dedi diye mollaydı da değişti mi diyenler. İnsanların kendi dini hassasiyetlerinde insanlarla evlenmek istemesinden daha doğal ne var acaba? Ve bu sizi neden ilgilendiriyor? Kadın baskı kuruyorum demiyor gelecekte olacak çocuklarına baba seçerken bazı hassasiyetleri gözetmiş, bundan dolayı da sormuş adam da kılıyorum demiş ama yanıltmış, evet bu hassasiyeti olan insanlar için sorundur. Burdaki bazı insanlara göre hayat sadece onların bakış açısıyla yaşanır. En geniş açıdan onlar bakıyorlar. Ha bir de en espritüel de onlar acayip espri kasabiliyorlar her konu başlığında.
Evet şahane espriler yapıyor burdaki bazı kadınlar çok eğleniyorum ben.Burdaki bazı insanlar uzayda mı yaşıyor acaba. Namaz kılan insana tarikatten koca önermeler, kılıyorum dedi ama kılmıyormuş yalan söylemiş dedi diye mollaydı da değişti mi diyenler. İnsanların kendi dini hassasiyetlerinde insanlarla evlenmek istemesinden daha doğal ne var acaba? Ve bu sizi neden ilgilendiriyor? Kadın baskı kuruyorum demiyor gelecekte olacak çocuklarına baba seçerken bazı hassasiyetleri gözetmiş, bundan dolayı da sormuş adam da kılıyorum demiş ama yanıltmış, evet bu hassasiyeti olan insanlar için sorundur. Burdaki bazı insanlara göre hayat sadece onların bakış açısıyla yaşanır. En geniş açıdan onlar bakıyorlar. Ha bir de en espritüel de onlar acayip espri kasabiliyorlar her konu başlığında.
Bazı şeyleri fark ettiğim halde kendimi kandırmışım evet. Başka detaylar da var. duygusal olarak sağlıklı olmadığımı biliyorum zaten. Yanlış kişi bile olsa bırakma ayrılma konularında hassasım. O da bunu çok güzel kullandı zamanında. Her dediğine inanmayı seçtim şuan bile seçiyorum ama bir anda bi ayıklık geldi bugünYedi sene birliktelik yaşayıp bir adamı tanıyamadınız ve evlendikten sonra sürprizlerle karşılaştınız yani. Buna inanmamızı mı bekliyorsunuz?
Mesele namaz değil sadece. Adamın asosyal olduğunu, insan sevmediğini vs bir insan 7 senede anlar. Anlayamıyorsa zaten duygusal ve bilişsel gelişiminde eksiklikler vardır ve ailesinin sözünden çıkmamalıdır. Siz gayet zeki, aklı başında bir kadın gibi görünüyorsunuz burdan bakınca. Yani anlamamanız mümkün değil. Evlenince değiştiririm diye bodoslama dalmışsınız belli ki evlilik kurumuna.
Akil ve ruh sagliklarinda problem olduğunda hemfikiriz.Bir insan niye böyle bir manyaklık yapsın? Siz bulunmaz hint kumaşı mısınız da size oynayıp elde etsin? İnsanlar kendilerini farklı tanıtabilirler, ufak tefek roller yapabilirler evlilik öncesinde. Ancak bu derece planlı programlı üstelik evlilik sonrasında sorun olacak bir şeyi çok fazla insan yapmaz. Yapanın da akıl sağlığında problem vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?