- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
-
- Konu Sahibi Hasretkoydumadini
Babana mi benziyorsun sima olarak?
sevgili konu sahibi,
annenizle alakali konunun detaylarini bilmiyorum. profilinizde yasinin19 yaziyor, bu gercek ise babasini uyandiracak kadar buyuk bir cocuk yapmaniz icin resit degilken evlenmeniz gerek. boylesi bir durumda kizini cocuk gelin-anne yapan bir annenin cok bilincli olmadigini dusunerek, yaptigi seyleri normal karsilarim.
diger yandan...
benim annem evinde insan sevmez. benim esim, beni disarida istemistir annemden. gorev geregi yurt disindayiz. istanbul'a gittigimizde esim annemle disarida gorusur, ben aksam anneme tek donerim, esim de annesine gider. annemin kendince kurallari vardir, biz bu kurallara uyariz. bizim kurallarimiza annem uyar.
fazla umursamayin, esinize elbet malzeme vermeyin ama annenizle iliskinizi resmilestirin.
Benim tahminim annenin babana duydugu kin. Varsa aralarında bir husumet , eskilerden kalan olaylar sana baktıkça babanı gördüğü için olabilir. Sadece senden faydalanma odaklı yaşıyor sanki. Senin evinde kalıyor aMa sen ona gidince istemiyor.Evet benziyorum babama
Fazla pasifsiniz.Annemle konuştum dedim zorla kaldık gibi oldu istemedin pek kalın falan demedin hiç dedim cevap olarak yanlış anlamışsın belki sende haklısın sağlık olsun dedi
Haha heralde damda yatırır :))Merak ettim dogrusu öz kizina ve torununu bu sekilde agirliyosa uzaktan bi akraba fln gelse ne yapar
Elin adamı için evladindan soğuyan ANNEcik seni yerde yatirmasina şaşmamak gerek . Üzüldüm senin adına böyle bir anneye sahip olmak çok üzücü ama ben olsam o mesajı okuduktan sonra bile yüzüne bakmazdim . Bide hanfendi herseferinde yapıyor ediyor sonra olabilir böyle şeyler modunda , ne kadar olgunlaşmamış bı kişilik malesef bazı insanlari anne baba olmak bile karakter sahibi edemiyor . Bı anne için bunlari söylemek çok üzücü ama onun sana yasattiklari dahada üzücü..Bekarken de çok sevmedi beni ben hiç sevildigimi hissetmedim yani söyle bişey söyleyeyim sen anla konuştuğu biri vardı ben onu sevmediğim için pek konuşmazdım birgün annemin mesajlarına baktım adam x bana neden böyle davranıyor demiş annem de o sana böyle davrandikca sogutuyor beni kendinden demiş bunu daha sonra söylediğim de her insan hata yapar diye cevap vermişti ama o zamanlar da çok istenmiyordum işte böyle
Annemle konuştum dedim zorla kaldık gibi oldu istemedin pek kalın falan demedin hiç dedim cevap olarak yanlış anlamışsın belki sende haklısın sağlık olsun dedi
sevgili konu sahibi,
annenizle alakali konunun detaylarini bilmiyorum. profilinizde yasinin19 yaziyor, bu gercek ise babasini uyandiracak kadar buyuk bir cocuk yapmaniz icin resit degilken evlenmeniz gerek. boylesi bir durumda kizini cocuk gelin-anne yapan bir annenin cok bilincli olmadigini dusunerek, yaptigi seyleri normal karsilarim.
diger yandan...
benim annem evinde insan sevmez. benim esim, beni disarida istemistir annemden. gorev geregi yurt disindayiz. istanbul'a gittigimizde esim annemle disarida gorusur, ben aksam anneme tek donerim, esim de annesine gider. annemin kendince kurallari vardir, biz bu kurallara uyariz. bizim kurallarimiza annem uyar.
fazla umursamayin, esinize elbet malzeme vermeyin ama annenizle iliskinizi resmilestirin.
Canım benim ya! çok üzüldüm. Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten.Merhaba arkadaşlar telefondan yazıyorum bir hatam olursa affola..
Bugün eşim ve kızım ile annemlere geldim babam yok vefat etti annem ve kiz kardeşim. Neyse eşim oturma odasında oturuyordu gidelim demek için gittiğimde uyumuştu kaldiramadim çok uykum var gidemem ise burdan giderim dedi ve kalkmadı annem ille de kaldır dedi durdu bi çok kez çağırdım kalkmadi bunun üzerine kardeşin çağırsın uyandirsin o kaldırır dedi sonra kendisi başında bekledi çağırdı eşim gene kalkmadi bu huyunu hıc sevmiyorum diyerek gitti televizyonun sesini falan açtı baya kızımı gönderdi durdu babanı kaldır diye ağlamamak için kendimi zor tuttum kalın kizim diyemedi böyle bir olay daha olmuştu en sonunda eşime battaniye verdi kızımla banada oturma odasında halinin üzerine bir pike serdi kanepenin yastiklarini koydu yatın diye çok kırıldım gerçekten suan orda yatıyorum o kadar sertki ben olsam yerde yatiracakda olsam kat kat yorgan sererdim altina hem ağlayıp hem yazıyorum sizinle paylaşmak istedim çünkü başka biri yok anlatacağım. Buna benzer bi olayı eşimle paylasmistim çok Üzgün olarak ama o her seferinde yüzüme vurdu bu olayı şaka olarak yapsa da .. bilmiyorum sizce yanlış anlamıs olabilirmiyim biraz duygusal bir insanim
Yanlis anlamayin lutfen yadirgamak yada kinamak maksatli yazmiyorun ama durumunuz biraz tuhaf geldi bu durum sizin icin hic sorun olmadi mi yada esiniz bu durundan rahatsiz olmadi mi hic
Birde cocuk falan olursa nadil yapmayi dusunuyorsunuz
Birde merak ettim avrupai tarzda mi buyudunuz merakimi mazur gorun lutfen sadece merak ettim
Hani avrupa yasantisinda genelde cok resmi yasanilir ya en yakin akrabalarla bile belli bi mesafe olurİki çocuğum var, avrupai tarzdan kasıtınızı anlamadım. Açabilir misiniz?
Hani avrupa yasantisinda genelde cok resmi yasanilir ya en yakin akrabalarla bile belli bi mesafe olur
Mesela biri anlatmisti avrupada buyumusler arkadasinin evine gittoginde yemek saati geldi biz yemek yiyicez diyorlarlarmis yani bi nevi yemek yediklerinde kimseyi masada gormek istemiyorlar arkadasi onlara geldiginde yemek zamsni yemek masasina davet ettiklerinde arkadasi duygulanip aglamis
Yani avrupa yasantisinda genelde gelenwk gorenek ayip vs olmax ya onun gibi
Mesela annemin damadini evine kabul etmemesi birakin ailede bulundugumuz ilde sansasyon olurdu
Kendi hauatimizla degerlendirdigimizde farkli geldi ondan dedim
Fazla pasifsiniz.
Zorla kaldik gibi oldu demek nedir ?
Yerde yatirdin anne koltuklarina layik goremedin torununu , bir daha da kalmayiz diyeceksiniz olacak bitecek.
Boyle kivir çevir laflarla hicbir zaman gercek duygularinizi ifade edemezsiniz ve hep mutsuz olursunuz.