- 27 Mart 2017
- 37
- 21
-
- Konu Sahibi Hasretkoydumadini
Evlerinde hic mi yatacak yer yok hayret bisi. Hemde kizi torunu gelmis. Millet gormek icin can atar. Valla anlattiklariniz sasirtti beni. Ben olsam gitmem bi daha ozlettiririm kendimi.Merhaba arkadaşlar telefondan yazıyorum bir hatam olursa affola..
Bugün eşim ve kızım ile annemlere geldim babam yok vefat etti annem ve kiz kardeşim. Neyse eşim oturma odasında oturuyordu gidelim demek için gittiğimde uyumuştu kaldiramadim çok uykum var gidemem ise burdan giderim dedi ve kalkmadı annem ille de kaldır dedi durdu bi çok kez çağırdım kalkmadi bunun üzerine kardeşin çağırsın uyandirsin o kaldırır dedi sonra kendisi başında bekledi çağırdı eşim gene kalkmadi bu huyunu hıc sevmiyorum diyerek gitti televizyonun sesini falan açtı baya kızımı gönderdi durdu babanı kaldır diye ağlamamak için kendimi zor tuttum kalın kizim diyemedi böyle bir olay daha olmuştu en sonunda eşime battaniye verdi kızımla banada oturma odasında halinin üzerine bir pike serdi kanepenin yastiklarini koydu yatın diye çok kırıldım gerçekten suan orda yatıyorum o kadar sertki ben olsam yerde yatiracakda olsam kat kat yorgan sererdim altina hem ağlayıp hem yazıyorum sizinle paylaşmak istedim çünkü başka biri yok anlatacağım. Buna benzer bi olayı eşimle paylasmistim çok Üzgün olarak ama o her seferinde yüzüme vurdu bu olayı şaka olarak yapsa da .. bilmiyorum sizce yanlış anlamıs olabilirmiyim biraz duygusal bir insanim
Çok ayıp annenin yaptığı. Eşinin yanlış bir hareketini gördü mü? Kardeşin kız mı? Onun için mi damadının kalmasını istemiyor?
Aklıma gelen tek ihtimal bu benim. İnsan neden evladını istemez yoksa yahu. Hele torununu nasıl halının üzerinde yatırır?Evet kız ama 20 yaşında onunla alakali olduğunu sanmıyorum istemedi sadece bilmiyorum neden
Evlerinde hic mi yatacak yer yok hayret bisi. Hemde kizi torunu gelmis. Millet gormek icin can atar. Valla anlattiklariniz sasirtti beni. Ben olsam gitmem bi daha ozlettiririm kendimi.
Aklıma gelen tek ihtimal bu benim. İnsan neden evladını istemez yoksa yahu. Hele torununu nasıl halının üzerinde yatırır?
Esinize bunlari anlatmayin icinizdekileri. Rahmetli annemin bir sozu vardi. Erkege hersey anlatilmaz soylenmez diye. Ilerde koz olarak kullanir. Sizin basiniza kalkar tartismalarda. Senin annen bile seni istemiyor der.Bidaha gelmeyeceğim zaten sabah eşimle bende çıkıp eve gideceğim çok kırıldım
Ayıp etmiş.
Anneliği geçtim, ev sahipliğine bile yakışmamış yaptığı.
Benim bildiğim, bir misafiriniz varsa gerekirse siz yatmaz oturur, ona yatığınızı odanızı verirsiniz.
Başka sorunlar olmalı ki, böyle olumsuz bir şey yaşanmış.
Esinize bunlari anlatmayin icinizdekileri. Rahmetli annemin bir sozu vardi. Erkege hersey anlatilmaz soylenmez diye. Ilerde koz olarak kullanir. Sizin basiniza kalkar tartismalarda. Senin annen bile seni istemiyor der.
Annenizinde huyu boyle demek ki. Kimisi sevmez misafiri. Ama yinede hos degil siz evladisiniz.Aynen arkadaşım zaten bir kere yaptım o hatayi annen de gitmeni istemiyor dedi durdu hep annem de bunu bile bile böyle yapti
Siz misafir misiniz?Başka hiçbir sorun yok inan ki ama oldum olası hiç misafir de sevmez zaten demek artık benide istemedi
Siz misafir misiniz?
Evladısınız yahu!
Tamam, eşinizin yaptığı da normal bir şey değil, emrivaki.
Ama ortada hizmet gerektiren, annenizi yoracak bir durum yok.
Adamın üzerine bir battaniye vermiş, misafirlik nerede?
Size o bile yapılamamış ya neyse.
Ben sizin yerinizde olsaydım yüzsüzlüğe vurur, içeride müsait bir odaya yatak hazırlar ailemi oraya geçirirdim.
Üzerine de 'bu halde yatacak halimiz yok ya, yavru kedi miyiz biz anne, aşkolsun' derdim.
Cok ayip yaptiklari...Bende annemlerdeyim suan, esimle birlikte gitmemizi istemiyorlar.Anneniz hep boyle mi ?
Şuan uyuyamadığınıza göre, ya kalkın gerçekten düzgün bir yere geçip yatın yavrunuzla.O an ne yapacağımı da bilemedimki ağlamamak için zor tuttum kendimi sonra kızımı alıp yattım hemen