Ergence falan değil gayet ciddi bir sorun bu.Okurken bunaldım düşün.Kaç yaşındasın?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
18 yaşındayım.
Soyleyecegim sey cok haince ama universiteyi baska sehirde kazan ve o evden kurtul.
Üniversitedeyim zaten başka şehirde olmayı ben de istedim ama bu şekilde oldu artık.
18Kaç yas?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlim okurken biara acaip daraldım yaşadıkların yasina gore agir ama anladigim kadariyla sen anne ve babandan daha olgun bir bireysin yasin kac bilmiyorum ama umarim bunlarin hepsi geride kalir..dilerim.ki bir an once diledigin gibi huzurlu bir yasam elde edersin..sen bu durumu cok icerlemissin ama biraz da takmamaya calis derslerine sıkı sıkı baglan ablası iyi bir yer kazan ve git kendine ait güzel bir hayat kur fakat o.zamana kadar biraz daha genis ve sabirli ol olur mu
İnşallah, seneye yurtta kalmak istiyorum ama okulun yurtları acayip pahalı malesef. Mezun olunca da hemen iş vermezler ki bana Evlenmek de istemiyorum sırf bu sebepten dolayı, kaç konu okuduk burda evlenip kurtulayım derken başına daha büyük belalar alanlar var.
evetsenın ısınde zormuş
bu yorumu okurken seni kendi kuzenime benzettim.onlarında evi aynen sizin ev gibi.
şimdi biraz normalleşmeye başladılar ama eskiden felaketti.ev ev değil hapishaneydi.
annenizin bağırmasını sinirli olmasına bağladım.sonuçta yıllarının birikmişi olarak ona sinir hastalığı olarak dönmüştür.ona kızmayın.aynı teyzem gibi.oda sürekli bağırır çağırır hatta sizin anneniz gibi yemek yemeye bile karışıyor."niye öyle yiyorsun,yediğinde fazla ses çıkarma,doğru ye diye"
allah sabır versin.zamanla düzelir herhalde.:44:
Evet annem konusunda haklısınız, babam (ve ben) onu bu hale getirmişiz. Babam çok despot, dediğim dedik, hatasını kabullenmeyen biridir. Hep başkalarını suçlar. Bir de aldattığı halde üste çıkıyor bütün bunlar sebep oldu sanırım.
Ben artık eve gelip direk odama geçiyorum onlar da sen hiç bizimle vakit geçirmiyorsun direk odana geçiyorsun diye kızıyorlar. İnanın diğer ailelerin baba-kız ve anne-kız ilişkilerine çok özeniyorum. Mesela kuzenlerime gittiğim zaman kuzenim bir şey yapıyor ben de eyvah şimdi annesi çok kızacak diyormum çünkü benim annem öyle yapıyor sonra bi balkıyorum annesi bağırmıyor bile azıcık söylenip gidiyor. Annem kötü br insan demiyorum ama bu şekilde davranması beni çok etkiliyor.
Aynı sorunlar bendede vardı. Yaşım büyüdükçe herşey daha normale döndü. Sonrada boşandılar iyice rahat ettim. Sorun sende değil kesinlikle intihar falanda sakın düşünme valla atlayıp yanına gelesim geldi suan. yaşını merak ettim sadece?
18 yaşındayım, boşanmayı kaç kez düşündüler babam zorla boşanmadı bi de bizim okul masraflarımız için falan boşanmaddılar sanırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gönderirler aslında ama ben artık kazandım üni.yi.bukadar ağır olmasada bende de hemen hemen benzer durumlar vardı. Nezaman işe girdim ozaman biraz normale döndü ama hala bile karışırlar ya, sen üniy başka bi şehirde kazan da bari orda rahat et (tabi gönderirlerse)
Bi de annem bana hep dikkatli ol baban seni takip ederse görürsün falan dedi bi kere. Ben de yok artık o kadar da değil dedim falan ama olur mu olur. Yani dışarıda grupçak bir yere gitsek kız-erkek ya da ben sevgilimle buluşsam falan, sonucu nolur bilemiyorum. Gerçi evgilim yok zaten de, iyi anlaştığım erkek arkadaşlarım var
mezun olunca inşallah ayrı eve çıkıcamHiç ergence değil gerçekten...Okurken kendimi yerine koydum ben ne yapardım dedim. Henüz üniversiteye girmediysen başka şehir yazacaksın kesinlikle. Kazandıysan da hemen mezun olmaya bak. Veya iş bul eve çık.
Yasadiklarinin bin beterini yasadim.
Sukret haline.
Kisa gitsem kizar uzun giysem doverdi babam.
Elim kolum mosmor olana kadar doverdi beni.
Yazin ortasında hirka giyerdm kimse görmesin diye.
Artik ayni evin içinde konusmuyoruz bile...
Böyle daha iyi
İsyan etmiyorum zaten, fakat bunlar psikolojimi çok etkiliyor. Giyinme mevzusu değil sadece.
Tek yapacağın başka şehirde üniversite kazanmak. Onların değişmesini falan bekleme. Ben de çok beter şeyler yaşadım. Tamam kabul ediyorum ben de masum değilim demişsin ya. Eminim masumsundur. Eminim hiçbir suçun yoktur. Liseye giden bir kız çocuğu annesinin babasının eseridir. Senin bir hatan olduysa bu onların sorumluluğundadır onların suçudur.
Anne baba diye her dediklerine susup kendimizi ezdirip tüm hayatımızı zindan etmeye gerek yok.
Ben istanbulun en iyi liselerinden birinden mezunum. Lise hayatım boyunca arkadaşlarımla çıkıp taksime gidemedim. Hiçbir okul gezisine katılamadım. Eve bir kere yarım saat geciktim diye bir hafta her gün yerleri süpürdüm Ben gerizekalı diyodum ki üniversiteye gidince değişir. Yok anam öyle olmuyor. İstanbul dışına pek sıcak bakmadı bizimkiler ben de zaten itü istiyorum öyle akıl verenim de olmadı. Derdimi de kimseye anlatmadım. Üniversite hayatımı bok ettiler. İşte o zaman gelsin depresyonlar gitsin panik ataklar. Üniversitede deney yapıcaz. Hoca gruplara ayırmış. Mesai dışında yapılması gerekiyor deneyin. Gündüz lab dolu. Benimki 7de. İnanmadılar. Gidemedim. Kaldım dersten. :)
Ebeveyn olmayı bilmeyen insanlar çocuk sahibi olmasın. Dayanamıyorum ben buna.
Sen de aklını başına al git başka şehre. Şimdi at kafandan bu düşünceleri lütfen derslerine odaklan.
Beni de lise gezilerine göndermezlerdi, neymiş erkekler de varmış ben artıkk büyümüşüm uygun olmazmış benim o gezilere gitmem.
zor bir durummusssssss gercektern
Ben daha agitlarini yasadim sonynda babami mahkemeye verdim annemide kurtardim kendimide ama cok zor oldu. Sadece huzurluydum, yirgun olmak zorlaniyor olmak pek umtunda olmafi cok kez pes etmek istedim ama yapamadim. Kisaca nasol huzur bilacagini senden iyi kimse bilemeZ. Bir sorunun olunca her zaman destek olurum. Annene kizma... Yasadiklari kolay degil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Elime işimi bir alsam zaten eve çıkmak istiyorum, o zaman bunların hiç birini çekmek zorunda kalmayacağım. Ama o zaman da annem babamla aynı evde kalmak zorunda olucak. Annemi Yanıma alsam bu sefer biz her gün kavga etmeye devam edicez falan.