- 14 Eylül 2024
- 354
- 1.107
- 28
- 20
- Konu Sahibi nurbenoule
-
Ee ne yapalım siz söyleyin, çok biliyorsunuz yorumlarda da din ahlakla ilgili ahkam kesip durmuşsunuz. Azimle çalışıp güzel bir bölüm kazanırsa, çabalarsa mutlaka bulur iş, önce biraz olumlu olmak lazım. Tabi sizin gibiler insanları ümitsizliğe itmekten besleniyorHer mezun olan iş bulamayıp tekrar baba evine dönüyor bunu hesaba katmak lazım
Ama Kur’an bana uyarmam gerektiğini bildiriyor. Nasıl bir ortalığı ayağa kaldırma. Siz de benim yazdığıma karışma hadsizliği gösteriyorsunuz şu an
Güzel bacım. Sizin yaptığınız da doğru değil. Daha naif nasıl yazayım bilemedim. İyi akşamlar.Gerçekler acıdır gaz verip problemle karşı karşıya bırakmak doğru mu sizce
Size yorum yapmamışım rahatsız oluyorsunuz beni başka işlere yönlendirme hadsizliğini kendinizde buluyorsunuz.Ooo bir de site den çık diyor hayırdır babanın çiftligi mi burası kimse de size soracak değil herkes Müslüman olmadığı gibi herkes yine istedigi dinde istediğini giyer size 3. Şahıslara ne düşerse ondan kalır aaa baydınız ama ya
Kız daha rahat kendini iyi hissedeceği şeyler giymek istediğini söylemiş siz bir burka kaldı al onu giy cennete gidersin kafasın da
Ha bu arada cennete Arsa tapusu satıyorlar yanmaz kefen falan yanlış anlamayın da hazırlık yapıyorsunuz ya eksik gedik olmasın
Doğrular da görecelidir bacımmmGüzel bacım. Sizin yaptığınız da doğru değil. Daha naif nasıl yazayım bilemedim. İyi akşamlar.
Ben seni çözdüm şu an başın kapalı evde akşam bulaşıkları yıkadın namazını kıldınHer mezun olan iş bulamayıp tekrar baba evine dönüyor bunu hesaba katmak lazım
He çok tanırsın benim senin gibilerle işim olmaz iki güzel kelime çıkmıyor hep kara hep kara ahiret ölüm mezar iyyy enerji vampiriSize yorum yapmamışım rahatsız oluyorsunuz beni başka işlere yönlendirme hadsizliğini kendinizde buluyorsunuz.
Çok saygılıysanız inandığım dini aşağılamazsın. Ben sizin gibileri iyi tanıyorum
Ben başı açıksa namuzsuz mu dedim ne alaka. Yaşınız kaç sizin. Beni tarif ederken ki dar bakış açısı size ait. Dedikodu yapmam kişi kendi gibi bilirmiş.Ben seni çözdüm şu an başın kapalı evde akşam bulaşıkları yıkadın namazını kıldın
Evden dışarı çıkma aktiviten yüzde yüz alışveriş cöp dökme varsa konu komşuya dedikoduya
Başkalarının hayatını izleyip hey ben burda dünya da ki zevklerden elimi eteğimi çektim siz kim oluyorsunuz da benim yaşayamadıgım hayatı rahatça yaşıyorsunuz durum sizi
Korkutayım
Kabir azabı dar geniş cehennem cennet
Başı açık diye ne biliyorsun belki senden benden daha namuslu daha yardım sever başı açık diye ne zannediyorsun belki haram yiyor belki namussuz ne biliyorsun
İnsanları artık bu saçma dar bakış açınıza çekmeyi birakın
Siz orda mutluysanız ne ala yaşayın sizin gibi olmayanlara saygı duyun
Kıyamam sana, evde çalışmayı ihmal etme sakın. Son sınıfım demişsin ama dershaneye gideceğim demişsin. 2 ay kaldığına göre heralde gelecek seneden bahsediyorsun yani mezuna bıraktın. Alanını ve hedefini iyi seç, çok iyi youtube kanalları var yks için, yararlan kesinlikle. Bu aileden kurtulmanın tek yolunun kendi ayakların üzerinde durmak olduğunu unutma. 1 yıl dişini sıkarsan seneye başka bir şehre gidersin biraz rahat edersinMerhaba öncelikle bu soruya da baktığınız için teşekkürler.
Ders çalışıyorum okulda zorbalık çokça gördüm kaldıramadım yediğim zorbalık kolay bir durum değildi hatta yediğim zorbalık sonrası üniversiteye korkar oldum soğudum
Çalışıyorum evde
Son senem dershaneye gideceğim
Tekrardan teşekkürler
Edep güzel şey ama herkese nasip olmuyor. Eleştirirken hadsizlik olumlu enerji mi olduHe çok tanırsın benim senin gibilerle işim olmaz iki güzel kelime çıkmıyor hep kara hep kara ahiret ölüm mezar iyyy enerji vampiri
Ahahahahah memur muş nerde cenaze yıkama memurumuBen başı açıksa namuzsuz mu dedim ne alaka. Yaşınız kaç sizin. Beni tarif ederken ki dar bakış açısı size ait. Dedikodu yapmam kişi kendi gibi bilirmiş.
Aksine eğitimli ve memurum.
Yaw he heAhahahahah memur muş nerde cenaze yıkama memurumu
Ayrıca memur hanım o cümle zaten bana ait değil okumuş göya yersen kendinizi kültür yönünden geliştirseydiniz o cümle hayatınızın bir bölümünde karşınıza çıkmıştı çoktan
Yooo ikimiz de banlanacaz sardım sana kafa yapıyorum senle ben polemiğe girmekten sen de dini konulara girmekten yani ikimizde birdan piyasadan çekiliyoruz ben de sana saydırıyorum burdan kulakların çınlasın huuuuuuuuEdep güzel şey ama herkese nasip olmuyor. Eleştirirken hadsizlik olumlu enerji mi oldu
NolduYaw he he
Edebinizden saydırıyorsunuzdur eminim. Problem değil benim inancıma göre günahlarımı alıyorsunuzYooo ikimiz de banlanacaz sardım sana kafa yapıyorum senle ben polemiğe girmekten sen de dini konulara girmekten yani ikimizde birdan piyasadan çekiliyoruz ben de sana saydırıyorum burdan kulakların çınlasın huuuuuuuu
Edebinizden saydırıyorsunuzdur eminim. Problem değil benim inancıma göre günahlarımı alıyorsunuz
Bilmediğiniz için açıklayayım günahsız olan sadece Peygamberlerdir. Zaten günahsızım demek kibir olur.kız senin günahın mı var hani sen dini bütün temiz hazırlık yapan bir kuldun ne ara günahkar oldun puhahahaha
Şeytan eşer kendi düşer Müge abla
Ayyyy Antalya ya gitmişim Ayyy Antalya’ya nasıl gitmişim ya
Bak Gül azcık
Dünya boş arada kafanı dagıt ölüm mezar ahiretle yedin bitirdin beni be
Gül gül çok kasma üç günlük dünya ye iç gez dünya yı gör insanlar tanı medeniyetler tanı sadece dini yönünü değil bilim ve kültür yönünü de geliştir geliştir ki çocuğun olunca ne Şanlı bir çocuğum desinBilmediğiniz için açıklayayım günahsız olan sadece Peygamberlerdir. Zaten günahsızım demek kibir olur.
Gülüyorum merak etmeyin
Neyyyy aaaa kafaya bak bir de memurum diye sallıyor bu zihniyetle olsa olsaEskiden yazdıklarına bi baktım az önce, dehşet içinde kaldım. Burnunuzdan solucanlar girecek falan demişsolucanı bugün de elledim nolacak ki çiçek saksımı değiştirdim içinde vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?