Ailem açık giyinmeme izin vermiyor

Okuldan neden çıkıyorsun ki açıktan okuyup aileyle bütün gün evde oturup eline ne geçecek? Sende de kendini kurtaracak çaba yok
Benim kendime nasıl çaba olmadığını anladınız?
Evden okuyorum
Lise döneminde yediğim zorbalık yüzünden okuldan çıkma kararı aldım
Yediğim zorbalık ufak bir durum değildi hatta üniversite korkularım bile var ama eskisi kadar yok
Bende okuldan çıktım iyikide yapmışım o zaman psikolojim iyi değildi

Bak sen tezgahtarlar da ne çok şeye karışır olmuş, onların tek derdi satış yapmak, senin ne giyindiğinle ilgilendiklerini sanmıyorum. biraz abartılı yazıyorsunuz

Bak sen tezgahtarlar da ne çok şeye karışır olmuş, onların tek derdi satış yapmak, senin ne giyindiğinle ilgilendiklerini sanmıyorum. biraz abartılı yazıyorsunuz
Hayır abartılı yazmıyorum belkide siz yaşamadığınız için bu durumu bilmiyorsunuz

Ben açık öğretime çok geç kaydoldum
Malesef bir dönem iyi değildim
Okuldan da kendi isteğim ile çıkma kararı aldım
Ailem de dershaneye sadece 1 seferlik izin veriyor
Bende son sene almayı o zaman fırsatı değerlendirmeyi düşünüyorum

Yani yapabileceğin şöyle mesleğini eline aldıktan sonra istediklerini yapabilirsin. Şimdi onlara ne kadar anlatsan boş, bunu yaşayan birisi olarak söylüyorum.

Alınan ürüne duruşa vs yorum yapmak yönlendirmek ayrı ama HER mağazaya gittiğinde kızın açık neden bu kadar kapalı giydiriyosun demek ayrı kimsenin açıklığına kapalılığına mağazada çalışan yorum yapamaz konu sahibi bunalmış abartıyor saygıyı bu yaştan sonra özellikle sizden öğrenecek değilim

Başka kardeşiniz ablanız abiniz falan var mı size destek olacak birileri. Tek çare farklı bir şehir olarak duruyor ama onada izin vereceklerini sanmıyorum bulunduğunuz şehirde üniversite okuyup farklı bir ile atanmak sizin için tek kurtuluş olabilir ama oda bu ülkede ne kadar mümkün bilemiyorum. Her durumda ders çalışmak sizin için kurtuluş olacak.

Şu an hangi sınıfı okuyorsunuz peki?

Hayır abartılı yazmıyorum belkide siz yaşamadığınız için bu durumu bilmiyorsunuz
Muhafazakar ailenin dibinden geldim karşında verdiği savaşları bedeli ne olursa olsun kazanmış bir savaşçı var canım. Ve kendimle gurur duyuyorum ✌

Muhafazakar ailenin dibinden geldim karşında verdiği savaşları bedeli ne olursa olsun kazanmış bir savaşçı var canım. Ve kendimle gurur duyuyorum ✌
Her muhafazakar aile karışmıyor çocuklarına . Bazıları kendi seçimleri , nasıl mutluysa evladım öyle yaşasın diyor. Bazıları da çok baskıcı. Ben ne dersem o diyor.

Onun yorumunu görünce inanın bende şaşırdım burdaki saçlışan kişiler kendi fikirlerini söyler.
İnanın bir ara bir tartışma yüzden çıkmıştık
Bunda abartılacak bir durum görmüyorum
Abartsam bu durumu abartmam
Birde size neden yalan söyleyeyim ?
Yararı ne olur bana.

İlgi alanına göre ya özel sektörde iş imkanı iyi olan bir bölüm oku ya da atanabileceğin bir bölüm oku, iyice araştır, gerekirse özel dershanelerin hocaları tercih danışmanlığı veriyor onlara sor. Evden uzaklaşayım diye herhangi bir bölüm okuma. Atanırsan kendine farklı bir şehirde hayat kurarsın ya da özel sektörde iyi bir mesleğin olursa maddi bağımsızlığın olur ailenin çatısından çıkabilirsin. Ailen maalesef değişmeyecek. Önce kıyafet baskısı sonra evlilik baskısı gören bir arkadaşım atandı, kendine farklı bir şehirde hayat kurdu. Artık ailesini çok nadir görüyor. Bir arkadaşım da özel sektörde iyi bir iş buldu, kendi evine çıkabilecek durumda. Kısaca ekonomik özgürlüğün olsun bunun için çabala.

Ben her gittiğim mağaza soruyor demedim.
Malesef en az 7 kere karşılaştım bu durumla
Ben bunaldım bu doğru ama abartmıyorum
Tabi siz eğer böyle bir durum ile karşılaşmadı iseniz bir şey diyemem.

Ben bundan çok korkuyorum
Aileme aslında kabul etmelerini istiyorum yalan söyleyerek hareket etmek beni öldürür
Bende farkındayım işte çalışmam lazım okumam lazım
Zaten okul için elinden gelen herşeyi yapıyorum
Sadece okul da değil her konuda kendime bakan biriyim
Şuan 2 dil öğrenmeye çalışıyorum
Spor yapıyorum karın kas
Derslerime yoğunlaşıyorum
Umarım başarırım

Peki bu 24 dersi ne kadar sürede vereceksin?Boş zamanlarında bol bol test çöz geçmiş sorulara bak.Olabildiğince çalışmalısınki bu cendereden çıkabil.Uzak üniversite yazmadan çözemezsin maalesef.Çünkü aynı şehirde kalırsan ileride flört aşamasında da kendilerine göre damat bakarlarsa (kafaları bu çünkü) ömrünce kurtulamazsın gb geliyor.Tayini olan mesleklere göre okul seçimi yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…