Ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde mi olmalıdır?

Ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde mi olmalıdır?

• Evet, ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde olsa iyi olur.

• Hayır, ailelerle tanışma birbirine yakın tarihlerde olmasa da olur. Önemli olan niyettir.

• Kararsızım, ikisi de olabilir.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hehheeh Allah söyletti bence evet öyle olur. Sevdiğin insanın ailesi de seni sevsin istersin . Ama zaten severler merak etme , insan evladının sevdiğini seviyor.

Reactions: 000
Bebişim net hatırlamıyorum. Ama en azindan 2 buçuk 3 saat vardi.

Ilk andan beri biliyodular zaten. En son babam yemeğe götürdü. Orda eşim heyecanlanip cay döktü

Tatlı bir muhabbet oldu. Keyifli geçti.

Bunlar tatli telaşlar.

Mutlaka gelişmeleri haber ver bana

Eşimi ilk once annemle tanışırdım, onun annesiyle 1 yıl sonra tanıştım :) yani hemen tanışmaniz gerekmez, mutluluklar

bizimkinde ilk o gelmişti bizimkilerle tanışmaya.baya terlemişti babamın yanında, iki üç ay sonra ben ailesine gitmiştim. mesafeden dolayı ailelerde telefonda tanışmıştı önce,sonra onlar gelmişti falan filan. sonra zaten ayrıldık biz sonuna varmadı durumlar.İnşallah sizin hikayeniz sonuna kadar mutlulukla gider çok tatlı heyecanlar bunlar akışına bırakın tadını çıkarın

Sen sorunca bi düşündüm de biz de isler baya karışık olmuş herkesle tek tek ayrı zamanlarda tanışmışım ilk öncelikle ben sevgilimin annesiyle tanıştım bir hafta sonra O benim annemle tanıştı bundan bir yıl sonra dedesi benimle tanışmak istedi ben evlerine gittim ailemin de izniyle malum dede yaşlı diye ama o zaman da babası yoktu geçtiğimiz aylarda karantina başlamadan hemen önce ailecek bizim evimiz tanışmaya geldiler herkes birbiriyle tanışmış oldu ben de onun babasını ilk kez gördüm allah nasip ederse birkaç haftaya da onlar bizi davetedecek yani ailecek tanışmanın üstünden 3 4 ay geçmiş olacak yani canım bu işlerde bi sıra bi düzen kural yok gelisine oluyor biraz da o yüzden yakın uzak fark etmez

10 aylik iliskide ne ailesiyle tanismasi? Iliski ciddiye binince, evlenmeye karar verilince ailelerle tanisin. Bir de aceleniz ne anlamadim. Onun ailesi agustosta donecek, yoksa hemen mi tanissam falan... bu acele nedir anlamadim. Ailesi kaciyor mu? Once sonra olmasinin ne onemi var ki. Siz once iyice birbirinizi bir taniyin bakiyim. Ben is ciddiye binmeden ailemle tanistirmazdim. Su an rahat rahat minnos minnos gezip tozuyorsunuz. Ailelerle tanisinca her kafadan bir ses cikacak, gelin kiz gozuyle bakilacak falan. Ne gerek var ya. Su anlarin tadini cikarin. Deli misiniz nesiniz... hadi gidin gezin tozun keyfini cikarin. Aileler sonra...Evlilik uzuuuun bir yolculuk. Bu yolculukta yol arkadasini iyi secmen lazim. Bu da 10 ayda falan olacak birsey degil., tamam mi kizim? Su adami iyice bir tani bakalim. Bu adamla o yola cikilir mi bir bak once. Ondan sonra ailenin karsina cikar.

Benim çevrem hep söz ve nişanı evde beraber yaptılar. Dışarıda mekan tutulmadı. Ama tabi bizimki nasıl olur bilmiyorum. Iki tarafin da fikrini almak lazım.

Zaten düğün istemiyorum. Sırf nikah. Düğüne verilecek paraya güzel orta segment araba alınır. Bir de bizim toplumda düğün de yapsan yemekli de olsa kimse beğenmez. Bir de ardından yok yemek şöyle idi bu böyle idi derler. O yüzden kendi istediğini yapmak lazım..

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Evet heyecanliyim.

Aynen sanırım 2 ay sonra olacak..cok yakın olsun diye acele etmenin çok manası yok. Benimki acaba mı daha iyi olurdu diye bir düşünceydi.

Hehheeh Allah söyletti bence evet öyle olur. Sevdiğin insanın ailesi de seni sevsin istersin . Ama zaten severler merak etme , insan evladının sevdiğini seviyor.
Sevgi biraz opsiyonel oluyor. Yani hayatta herkesi sevmiyorsun. Ama saygı olmak zorunda. Tabi ki beni beğensinler istiyorum. Insanlarda "Onaylanma Ihtiyacı " vardır. Ondan dolayı kabul görmek isteriz. Bir topluluğa alınmak isteriz. Ondan dolayı beni kabul etsinler isterim. Ama sırf bunun için kendimi olduğundan farklı tanıtmayacağım.
Tabi sevseler hayır demem..

Bence insanların müsaitliğine göre değişir süreler. Mesela bizim tanışma peş peşe oldu. Çünkü evlilik için şartlarımız yeni oluşmuştu ve bir an önce evlenmek istiyorduk. Mesela bu şubatta ben tanışsam onların tanışması belki daha bile gerçekleşemeyecekti pandemiden dolayı. Geçerli sebepler varsa ve karşınızdaki insanların iyi niyetinden emin olduktan sonra süreyi çok da takmayın bence kafanıza.

Kiyamam ya..Heyecan yapmış eşin..
Erkek arkadaşım da berbere gidemiyor.
Kendi imkanları ile sac traşı yapmış kendine.
Bizimkilere güzel gözükmek için..

Sana mutlaka haber vereceğim canım..

Eşimi ilk once annemle tanışırdım, onun annesiyle 1 yıl sonra tanıştım :) yani hemen tanışmaniz gerekmez, mutluluklar
Teşekkür ederim.
Araya zaten vakit girecek.

Bence de. Çok arka arkaya tanışma olmasa da olur. Bende bu fikire geldim.

Çok teşekkür ederim çok sağ olun.
Umarım sizinde istediğiniz gibi biri hayatınıza girer..
Evlilik nasip kismettir. Ben öyle inanıyorum.

Umarım sizinde kısmetiniz tez karşınıza çıkar..

Hayırlı olsun demeye geldim :))
Bence hiç önemli değil sırası ve zamanı önemli olan niyet.
Şartlar nasıl uygun gelirse o şekilde yaparsınız.

Senin için çok sevindim hayırlısı olsun inşAllah
2 ay çok değil aslında. Sen zaten size geleceği için heyecanlısın, bide onlara gitmek daha fazla heyecanlandıracak biraz ara vermekte sakınca yok bence.

Düğün senin tercih senin zaten kimse için bişey yapma içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Ben yemekli yapacaktım o zaman 15 bin gibi bir fiyat çıktı dedimki kimse yemeyecek zaten beğenmeyecek kalkıp 15 bin verip niye zarara gireyim ki dedim. Zaten takacakları takıyı da yemeyecekleri salona vermek istemedim. Mantıklı düşünüyorsunuz gerçekten.
Hakkınızda hayırlısı olsun kalbinize göre olsun herşey

Hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin...
Ailen de tanıştıktan sonra sevince iki kere mutlu olursun. Ben öyle hissetmiştim, iki tarafın tatlı heyecanları, birbirlerini sevmesi pozitif hissettiriyor, ailem büyüyor diye düşünüyor insan.
Senin diğer aileyle tanışıp onları sevmen, iyi bir elektrik olması bahsettiğim pozitifliği ikiye katlıyor.
Aile çok önemli, aileye gösterilen tavır çok önemli, karşı ailenin sana yaklaşımı çok önemli.
Üstelik daha somut şekilde eşinin yetişme şartlarını görüyorsun. Evliliğin fragmanı oluyor bu süreç, ev hallerini görmenin ilk adımı oluyor.
Hayırlısı <3

Soruyu yanlış anlayıp yanlış oy kullanmışım
ben sandım ki nişan öncesi aileler birbirleriyle tanışır ya.. bir onlar gelir bir siz gidersiniz o kısımı sorduğunuzu anlamışım..
asıl sorunuzda bi önemi yok zamanın bence. Ben erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştıktan 6 yıl sonra ailemle tanıştırmıştım hiçbir sorun olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…