Hehheeh Allah söyletti benceNişanlım değil erkek arkadaşım aslında:)
Umarım ailesiyle iyi anlaşırım. O da benim ailemle iyi anlaşır.
Evet düzgün biri. Ona güveniyorum. Ve aile yapılarımız ve benimsediğimiz hayat görüşü çok uyuyor. Zaten tam tersi biriyle yapamazdım. Bunlar benim için önemli. Bana değer verdiğini hissediyorum. Ama bende değer veriyorum canım. Bakalım gerisi Allah'a kalmış.
Allah mı söyletti umarım o dediğin kelime olur..
İnsan sevdiği insanın ailesinin de kendisinden hoşlanmasını istiyormuş. Bunu anladım.
Bebişim net hatırlamıyorum. Ama en azindan 2 buçuk 3 saat vardi.
Canım benim çok teşekkür ederim. Güzel dileklerin için çok mutlu oldum..
Evet aynı fikirdeyiz seninle, bende annesinin kararını merak ediyorum. Sonuçta şehir dışında 2 ay için kadıncağız hazırlık yapması gerekebilir. O yüzden sorayım. Hazırlıkları varsa o zaman onlar geldikten sonra olur.
Önce bende yemeğe çağıralım dedim. Annem belki ilk tanışma gerilebilir deyince, çaya çağırdık. İşte yanında ikramlık da olacak. Heyecanlıyım..Umarım konuşma su gibi akar gider. Eşinle ilk ailen tanışınca kaç saat vakit geçirmiştiniz?
Benim çevrem hep söz ve nişanı evde beraber yaptılar. Dışarıda mekan tutulmadı. Ama tabi bizimki nasıl olur bilmiyorum. Iki tarafin da fikrini almak lazım.Erkek tarafına gidildiğinde yada erkek tarafı kız tarafına geldiğinde sorabilirler yani tarih konusunu hep birlikte konuşabilirsiniz. Yada daha sonra siz erkek arkadaşınızla kendiniz bir tarih belirleyip ailelere iletirsiniz. Kimisi sadece söz yapıyo kimisi nişan bu sizin isteğinize bağlı.
Ben sadece söz yaptım sonra kına düğün yaptım geçtim. Nişan yapmadım. Bazen pişmanlık hissediyorum ama bi yandan da gereksiz diyorum yani içinize hangisi siniyorsa onu yaparsınız.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Çok tatlısın okurken heyacanını buradan hissedebiliyorum, umarım hep böyle tatlı heyecanlar yaşarsınbence 2 ay uzun bi süre değil, bekleyebilirsin ailesi gelene kadar. O senin ailenle tanışsın, onlar gelince sen hem yazlıktan hoşgeldinize gitmiş gibi olursun. Mutluluklar
Çok teşekkür ederim. Çok sağ olun..Hersey gönlünüzce olur inşallah. Güzel telaseler bunlar. Çok sevindim sizin adiniza
Sevgi biraz opsiyonel oluyor. Yani hayatta herkesi sevmiyorsun. Ama saygı olmak zorunda. Tabi ki beni beğensinler istiyorum. Insanlarda "Onaylanma Ihtiyacı " vardır. Ondan dolayı kabul görmek isteriz. Bir topluluğa alınmak isteriz. Ondan dolayı beni kabul etsinler isterim. Ama sırf bunun için kendimi olduğundan farklı tanıtmayacağım.Hehheeh Allah söyletti benceevet öyle olur. Sevdiğin insanın ailesi de seni sevsin istersin . Ama zaten severler merak etme , insan evladının sevdiğini seviyor.
Bence insanların müsaitliğine göre değişir süreler. Mesela bizim tanışma peş peşe oldu. Çünkü evlilik için şartlarımız yeni oluşmuştu ve bir an önce evlenmek istiyorduk. Mesela bu şubatta ben tanışsam onların tanışması belki daha bile gerçekleşemeyecekti pandemiden dolayı. Geçerli sebepler varsa ve karşınızdaki insanların iyi niyetinden emin olduktan sonra süreyi çok da takmayın bence kafanıza.Size sorum şu; siz hayatınızdaki kişiyle ailenizi tanıştırdıktan ne kadar zaman sonra onun ailesiyle tanıştınız?
Araya ne kadar süre girdi?
Benim araya 2 ay girse sorun olur mu? Yoksa haftaya hafta içi akşam gitsem mi daha iyi olur?
Bir de anket açtım. Ona da rica etsem katılabilir misiniz?
Kiyamam ya..Heyecan yapmış eşin..Bebişim net hatırlamıyorum. Ama en azindan 2 buçuk 3 saat vardi.
Ilk andan beri biliyodular zaten. En son babam yemeğe götürdü. Orda eşim heyecanlanip cay döktü
Tatlı bir muhabbet oldu. Keyifli geçti.
Bunlar tatli telaşlar.
Mutlaka gelişmeleri haber ver bana
Teşekkür ederim.Eşimi ilk once annemle tanışırdım, onun annesiyle 1 yıl sonra tanıştım :) yani hemen tanışmaniz gerekmez, mutluluklar
Çok teşekkür ederim çok sağ olun.bizimkinde ilk o gelmişti bizimkilerle tanışmaya.baya terlemişti babamın yanında, iki üç ay sonra ben ailesine gitmiştim. mesafeden dolayı ailelerde telefonda tanışmıştı önce,sonra onlar gelmişti falan filan. sonra zaten ayrıldık biz sonuna varmadı durumlar.İnşallah sizin hikayeniz sonuna kadar mutlulukla gider çok tatlı heyecanlar bunlar akışına bırakın tadını çıkarın
Düğün senin tercih senin zaten kimse için bişey yapma içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Ben yemekli yapacaktım o zaman 15 bin gibi bir fiyat çıktı dedimki kimse yemeyecek zaten beğenmeyecek kalkıp 15 bin verip niye zarara gireyim ki dedim. Zaten takacakları takıyı da yemeyecekleri salona vermek istemedim. Mantıklı düşünüyorsunuz gerçekten.Benim çevrem hep söz ve nişanı evde beraber yaptılar. Dışarıda mekan tutulmadı. Ama tabi bizimki nasıl olur bilmiyorum. Iki tarafin da fikrini almak lazım.
Zaten düğün istemiyorum. Sırf nikah. Düğüne verilecek paraya güzel orta segment araba alınır. Bir de bizim toplumda düğün de yapsan yemekli de olsa kimse beğenmez. Bir de ardından yok yemek şöyle idi bu böyle idi derler. O yüzden kendi istediğini yapmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?