Teşekkür ederim..ay ay ne minnoş heyecanlar böyle : ))
tebrik etmeye geldim hiç hayatımdaki kişilerle o levela gelemediğim için sorun için yardımcı olamiyciiim
Ben sankı peş peşe tanışılsa daha iyi olur gibi düşünmüştüm.Ben eşimin ailesiyle tanıştıktan yaklaşık 2-3 sene sonra eşim bizimkilerle tanıştı. Ben ailemin içine sokmak istemiyorum henüz dedim, o da bizimkilerin seni tanımasını istiyorum dedi öyle oldu. Evlenmeye karar verdiğimde tanıştırdım ailemle. Yani bence aynı anda olması gerekmez. İstekler ve şartlar ne yöndeyse o şekilde esneklik sağlanabilir.
Çikolatam.
Bende nasıl olmuştu inan net hatırlamıyorum ama önce eşim ailemle tanıştı. Babam bizi yemeğe götüŕmüştü.
Eşimin ailesi başka şehirde yasiyordu zaten. Ben sonra gittim ama birkaç ay geçmişti aradan sanıyorum ki.
Bir sorun olmadi.
2 yetişkin insandık.
Küçük şeyler büyük sevgilere kolay zarar veremez .
Arkadaşın annesinin ağzını arasın senin haftaya gidip gitmemen konusunda. Annesi islerimiz var sıkışırız derse ertelersin.
Kadın iyi getirirse de gidersin.
Allah kalbinde olani sana versin.
Allah heyecanlarını daim etsin
Evet haklısınız. Acele olmasına gerek yok. Onlarla da müsait olunca tanışılabilir.Yakın tarihlerde olmasına gerek yok bence, kim ne zaman müsait olursa o zaman tanışılır. Aceleye getirmenize gerek yok. Hem 2 ay çok uzun bir süre değil.
Bende de ilk bizimkilerle tanıştırmak istedim. İlk bize gelecek. Sonrasında da bende tanışacağım inşallah. Burada yazılanlardan sonra 2 ay gibi bir süre sonra da tanışılır gayet olur diye düşünüyorum. Bizim yaşlar 30larda. Ondan bende daha kısa sürede olur diye temenni ediyorum. Sanırım siz okurken tanıştınız..Ben böyle şeyleri takmam.
Biz sevgili olduk, üçüncü ayında annemle babamla tanıştı. Tanışma niyetiyle değildi tabii de beni almaya geldiğinde işten geç çıkmıştım hazırlanamadım, babam da beklemesin kapıda diye eve çağırdı. Sonrasında da iyi anlaştılar zaten, her almaya geldiğinde bir kahvemizi içti illa☺ Sonrasında abimle ablalarımla tanıştı. Hatta abim yurtdışından her gelişinde aile fasılı yapardık ona dahi katıldı. Yani aramıza girmişti. Ben 2. Yılında tanıştım. Eşim meğer kafada evlilik işini kuruyormuş ondan tanıştırmış. Biz tanıştık iki ay sonra teklif geldi zaten. Bu arada bizimkiler eşimin 2,5 yıldır biliyordu tanıyordu.
Çok teşekkür ederim. Çok sağ olun.. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..Aslında aradaki zaman önemli değil kısmını seçtim ankette ama yine de yazmak istedim. Burada aslında en cok olay senin ailene bakıyor bence. Eğerki ailen bunu dert etmeyecekse, yanlış anlamayacaklarsa isterse beş yıl geçsin hiç farketmez bence. Üstelik kız ailesiyle önceden tanışIlması daha da iyi bence ki o süreçte büyüklerimizinde önerilerini görüşlerini alalım, bizim gözümüzden kaçan varsa ışık olur belki diye. Üstelik iki erkek annesi olmama rağmen tüm samimiyetimle söylüyorum bunu.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, şimdiden Allah tamamına erdirsin inşallah diyorum. Mutluluklar dilerim.
Aile tanışmaları dediğiniz tüm tarafların bir araya gelmesi mi?Biz görücü usulü olduğumuz için farklı oldu ancak sevgili olup sonra evlilik hazırlığına giren yakınlarım peş peşe yapmadı. Ne bileyim bi bayram bir taraf tanıştıysa diğer bayram öbür taraf tanıştı. Aile tanışmaları peşpeşe oluyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..Ayyyy çok sevindimmmmm ilişkin ciddi bir boyuta taşınıyooooooorr
Hadi hayırlısı olsun ❤
Ailesi sanırım yazlığa gidecek , evet ağustos sonu gelirler. Benim tavsiyem,( tabi benden de ne tavsiye veren olur ya işte olduğu kadar ) onlar gitmeden sen ailesiyle tanış. Çünkü uzun bir süre burada olmayacaklar. Hem daha bir hafta varmış gitmelerine hiç de iki ayakları bir pabuca girmez. Sonuçta söz nişan bile değil misafirlik gibi düşün, misafir hazırlığı gibi bir hazırlık olur onlar için en çok. Çok zahmet vermek istemezsen akşam yemeği değil de yemek sonrası bir çaya da gidilebilir. Ama muhakkak sen tanış öyle gitsinler. Sonra da erkek arkadaşın sizinkilerle tanışır. Böylece her ikiniz de birbirinizin ailesiyle tanışmış olarak ileri aşamayı beklesiniz daha hayırlı olur. Her iki aile de bilir hem onlar hem senin ailen açısından da daha ciddi bir düşünce olur. Erteleme ve bu hafta git bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?