Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım istemiyor adam evliliği sen ite kalka daha ne kadar oteleye bilirsin bu adamı valla senle gönül eğlendiriyor gibi geldi bana yada evliliğe çok uzak biri evet hatalisin ama tek hatan artık ciddi olsun diye ısrar etmen 7 senelik ilişki yani daha ne kadar bekleyeceksinMerhabalar bende sizlere kısaca sıkıntımı aktarmak isterim. Benim 7 senedir ilişkim vardı. Bunun 4 senesi uzaktan 3 senesi ise yakın mesafe ilişkisi olarak sürdü. Ben onun yanına gelebilmek için işimi değiştirdim ve evlilik hayaliyle hem kendi ailemin hem de onun yanına geldim. Karşımdaki insan evlilik için erken olduğunu söylesede gelmemden memnundu. Sonrasında her dışarı çıkarken yalan söylememek için aileme söyledim ve ailemle tanıstırmak istedim. İşlerin ciddiye döneceğini düşündüğü için neden ailene söyledin bizim daha düzgün bir ilişkimiz yok bile dedi. Neyse dedim ilişkimiz devam etti . Zaman geçiyordu kendisi asla ailesine benden bahsetmiyordu , sosyal medyada paylaşmıyordu. 1. Senenin sonunda artık işi ciddiye dönüştürmeliyiz diye baskı yaptım bana nişan ve düğün için iki tarih verdi, fakat o tarihler yaklasınca maddi olarak yeterli olmadığını hazırlık yapması gerektiğini ileterek bir sene sonrasının tarihlerini verdi . Bende makul bularak kabul ettim. Zaman geçti artık bahsedilen zaman için aksiyon almamız gerekiyordu. Ailemle tanışması için eve davet ettim, binbir bahane sundu. Ona göre doğru bana göre yanlış olan. Bayağı kavga dövüş ailemle tanıştı. Ailem beğendi olumsuz bir durum yoktu. Sonraki adım onun ailesi ile tanısmaktı. Yine bir sürü tartışma ile evlerine davet etti. Sürekli bu ciddi ama basit işleri zorlaştırıyordu. Şimdide aileler tanıssın diye bana tarih verdi. O tarih gelince hafta içine erteleyelim dedi. Neyse dedim tamam. O hafta perşembe günü laf arasında ailenle konuştun mu dediğimde ilişkimizde sorunlar var o yüzden onları aşmadan konuşmayacağım dedi . Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Sağlam kavga ettik. Bitti. Şuan ben üzülüyorum ama ailem olmamasının daha hayırlı olduğunu söylüyor. Lütfen bana öneri sunar mısınız? Bu arada o kendince ilişki icin her şey yapmış ama ben takdir etmiyor sürekli eleştiriyormuşum gibi sorunlardan bahsediyordu, ayrıca sinirlenince ona sorumsuz ve rahatsın demem kızdırmış. Onun dışında ayrıl barış ilişkisi olsa da mutluyduk. Yeni Ayrıldık engelledik birbirimizi ama ben mutsuzum, kendimi hatalı hissediyorum. Ne yapmalıyım
Çok haklısın artık zaten çok hassaslasmıstım bu konuda , çevremde herkes hayatını düzene sıkmışken ben bir adım atamadım , çok üzüldüm ama bu halde bile manipüle ettiği için hala hatam var mı diye düşünüyorumCanım istemiyor adam evliliği sen ite kalka daha ne kadar oteleye bilirsin bu adamı valla senle gönül eğlendiriyor gibi geldi bana yada evliliğe çok uzak biri evet hatalisin ama tek hatan artık ciddi olsun diye ısrar etmen 7 senelik ilişki yani daha ne kadar bekleyeceksin
Hiç hatan yok bence mutlu ol çünkü bir yedi yıl daha beklerdin o adamıÇok haklısın artık zaten çok hassaslasmıstım bu konuda , çevremde herkes hayatını düzene sıkmışken ben bir adım atamadım , çok üzüldüm ama bu halde bile manipüle ettiği için hala hatam var mı diye düşünüyorum
7 senede bir zahmet düğün için birşey yapmamış.Zor olacak ama ayrıl.Kendince birikim yapmıştı, öyle diyordu ama bence de yetersizdi
Buna da çok üzülürüm , o kadar emek verdiğim bir ilişkinin sonucu umarım böyle olmaz.Merhaba ben gelecekten geliyorum. Sizinle evlenmemek için kırk takla atan adam ayrılalı bi sene geçmeden bi başkasıyla evleniyor. Bu adam evlenmek istemiyor değil, sizinle evlenmek istemiyor. Bu cümleyi bana zamanında kkda çok kurdular ama ben inanmak istemedim. Keşke dinleseydim 5 yılım heba olmamış olurdu. Siz dinleyin.
Zararın neresinden donseniz kârdır bu adam sizinle evlenmek istemiyorBuna da çok üzülürüm , o kadar emek verdiğim bir ilişkinin sonucu umarım böyle olmaz.
Ya bırakın öyle olsun. Sizden uzak, Allah'a yakın olsun..her emeğimizin karşılığını alicaz diye bişey yok. Kaldı ki siz bu ilişkide emeğinizin karşılığını asla alamayacaksınız. Birbirini seven her insanın beklentisi olan şeyi yapmaya 7 senedir erinen adamla çocuk yapma kararı alabilir misiniz? Ev araba kredisine girebilir misiniz? Ben hasta olsam yataklara düşsem bana bakar diyebilir misiniz? Bu adamin sevdiği kadınla evlenmeye yüreği yok, kaldı ki hastalıkta sağlıkta size yoldaşlık etsin.Buna da çok üzülürüm , o kadar emek verdiğim bir ilişkinin sonucu umarım böyle olmaz.
Yaşadıklarımız çok benziyor, kendimi kullanılmış ve salak yerine konmuş hissediyorum. Dediğiniz gibi evlilik isteyen adam her şekilde halleder, bırakın onu ben kendim Şuan istesem tüm süreci tek başıma hallederim o maddi güce sahibim. Neyse umarım herkes kalbinin ekmeğini yer. Ama hakkımı ona helal etmiyorum onca zamanımı yalanları ile çaldığı için.Bakın dayanamıyorum tekrar yazicam. 5 sene boyunca işini gücünü eline almış, iyi bi mesleği, arkasında ailesi olan bi adamın bahanelerini dinledim. "Para biriktiremedim, evliliğe hazır değilim, tamam evleniriz, yok evlenmeyiz..." Adamın önündeki imkanlar derya deniz olmasa da akan bi dereydi. Güya senelerce birikim yapamamış 30 kusur yaşında adam, bi sene dolmadan bulup buluşturdu yeni sevgilisine düğün yaptı. Neden, çünkü onunla evlenmek istiyordu, benimle değil.
Ayrıldıktan bi sene geçmeden de ben şuanki sevgilimle tanıştım. Tanıştığımızda askerden yeni gelmiş işi gücü olmayan bi adamdı. Nerdeyse tanıştığımızdan beri benimle evlenmek istiyo. 11 aydır beraberiz, 11 ayda kendi işini kurdu, bulduğu her kuruşu "düğün paramız" diye yatırım yapiyo, evlenicez diye abartmıyorum surdan burdan aldığı defolu tişörtlerle geziyo adam. Bana 1000 liralık hediye al desem alır, indirimden 100 liralık ayakkabu giyiyo, düğün paramız biriksin diye.
Böyle bi adam çıkacak senin de karşına işte. Boşuna şuanki ise yaramaz sevgilinle zamanını harcayıp hayatının aşkını geciktirme.
Yaşadıklarımız çok benziyor, kendimi kullanılmış ve salak yerine konmuş hissediyorum. Dediğiniz gibi evlilik isteyen adam her şekilde halleder, bırakın onu ben kendim Şuan istesem tüm süreci tek başıma hallederim o maddi güce sahibim. Neyse umarım herkes kalbinin ekmeğini yer. Ama hakkımı ona helal etmiyorum onca zamanımı yalanları ile çaldığı içinBakın dayanamıyorum tekrar yazicam. 5 sene boyunca işini gücünü eline almış, iyi bi mesleği, arkasında ailesi olan bi adamın bahanelerini dinledim. "Para biriktiremedim, evliliğe hazır değilim, tamam evleniriz, yok evlenmeyiz..." Adamın önündeki imkanlar derya deniz olmasa da akan bi dereydi. Güya senelerce birikim yapamamış 30 kusur yaşında adam, bi sene dolmadan bulup buluşturdu yeni sevgilisine düğün yaptı. Neden, çünkü onunla evlenmek istiyordu, benimle değil.
Ayrıldıktan bi sene geçmeden de ben şuanki sevgilimle tanıştım. Tanıştığımızda askerden yeni gelmiş işi gücü olmayan bi adamdı. Nerdeyse tanıştığımızdan beri benimle evlenmek istiyo. 11 aydır beraberiz, 11 ayda kendi işini kurdu, bulduğu her kuruşu "düğün paramız" diye yatırım yapiyo, evlenicez diye abartmıyorum surdan burdan aldığı defolu tişörtlerle geziyo adam. Bana 1000 liralık hediye al desem alır, indirimden 100 liralık ayakkabu giyiyo, düğün paramız biriksin diye.
Böyle bi adam çıkacak senin de karşına işte. Boşuna şuanki ise yaramaz sevgilinle zamanını harcayıp hayatının aşkını geciktirme.
Adam siz onu bırakın diye elinden geleni yapmış emin olun sizinle asla evlenmeyecekti zatenMerhabalar bende sizlere kısaca sıkıntımı aktarmak isterim. Benim 7 senedir ilişkim vardı. Bunun 4 senesi uzaktan 3 senesi ise yakın mesafe ilişkisi olarak sürdü. Ben onun yanına gelebilmek için işimi değiştirdim ve evlilik hayaliyle hem kendi ailemin hem de onun yanına geldim. Karşımdaki insan evlilik için erken olduğunu söylesede gelmemden memnundu. Sonrasında her dışarı çıkarken yalan söylememek için aileme söyledim ve ailemle tanıstırmak istedim. İşlerin ciddiye döneceğini düşündüğü için neden ailene söyledin bizim daha düzgün bir ilişkimiz yok bile dedi. Neyse dedim ilişkimiz devam etti . Zaman geçiyordu kendisi asla ailesine benden bahsetmiyordu , sosyal medyada paylaşmıyordu. 1. Senenin sonunda artık işi ciddiye dönüştürmeliyiz diye baskı yaptım bana nişan ve düğün için iki tarih verdi, fakat o tarihler yaklasınca maddi olarak yeterli olmadığını hazırlık yapması gerektiğini ileterek bir sene sonrasının tarihlerini verdi . Bende makul bularak kabul ettim. Zaman geçti artık bahsedilen zaman için aksiyon almamız gerekiyordu. Ailemle tanışması için eve davet ettim, binbir bahane sundu. Ona göre doğru bana göre yanlış olan. Bayağı kavga dövüş ailemle tanıştı. Ailem beğendi olumsuz bir durum yoktu. Sonraki adım onun ailesi ile tanısmaktı. Yine bir sürü tartışma ile evlerine davet etti. Sürekli bu ciddi ama basit işleri zorlaştırıyordu. Şimdide aileler tanıssın diye bana tarih verdi. O tarih gelince hafta içine erteleyelim dedi. Neyse dedim tamam. O hafta perşembe günü laf arasında ailenle konuştun mu dediğimde ilişkimizde sorunlar var o yüzden onları aşmadan konuşmayacağım dedi . Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Sağlam kavga ettik. Bitti. Şuan ben üzülüyorum ama ailem olmamasının daha hayırlı olduğunu söylüyor. Lütfen bana öneri sunar mısınız? Bu arada o kendince ilişki icin her şey yapmış ama ben takdir etmiyor sürekli eleştiriyormuşum gibi sorunlardan bahsediyordu, ayrıca sinirlenince ona sorumsuz ve rahatsın demem kızdırmış. Onun dışında ayrıl barış ilişkisi olsa da mutluyduk. Yeni Ayrıldık engelledik birbirimizi ama ben mutsuzum, kendimi hatalı hissediyorum. Ne yapmalıyım
Annenizi dinleyin gerçekten yabancı bi göz daha iyi görür olayı bundan sonra hayatınıza odaklanın tekrar barışma olmasınAnnem de aynısını söylüyor. Anneme kulak asmak istemedim önce streese girmesin işini ve diğer işlerini düzene soksun falan ama sonu gelmiyor . Sanırım annem haklıymış