- 26 Ekim 2022
- 419
- 989
- 27
Kendinizi yamadığınızı düşünmüyorum ben. Ama adamla farklı şeyler istiyormuşsunuz ve bunu görmek istememişsiniz. Kendinizi kandırdınız sanırım ilişki uzun olunca evleniriz, evlenmek gerek artık diye. Evlilik beklentiniz normal ama adam sizinle evlenmek zorunda değil, bir söz vermemiş. Alacaklı gibi yazmanıza gerek yok.Ben kimseye kendimi yamamadım. Eğitim, maaş, maddi imkanlar ve diğer açılardan ondan daha üst durumdayım. Güzellik göreceli olduğu için yorum yapmayım. 7 sene sonunda evliliği uzatan adam da sorun yokta ben mi yamanmış oluyorum el insaf.
Adamdan habersiz ilişkinizi ailenizle paylaşmanız hiç doğru değil mesela. Emrivaki yapmış oluyorsunuz. Buna ortak karar vermeniz lazımdı. Adam evlilik için hazır olmadığını size her fırsatta hem söylemiş hem de belli etmiş. Siz adamı dinlememişsiniz. Kendinizi nahoş bir konuma sokmuşsunuz. Zorla aile ile tanışmak vb., bunları adamın hatalarını anlatmak için yazmışsınız ama bence burada hatalı olan sizsiniz. Sevgilinizin size karşı böyle yükümlülükleri yok, ailesi ile tanıştırmak ya da evlilik yoluna girmek zorunda değil. Ha siz de böyle biri ile sevgili olmak zorunda değilsiniz. Beklemek istemiyorsanız saygı içinde yolları ayırırsınız. Onun evlenmek istememesi de sizin istemeniz de kötü değil. Farklı beklentileriniz varmış, ayrılmışsınız. Burada bir mesele göremedim. Ben olsam ben de ayrılırdım, sizi tebrik ediyorum bu konuda.