Ailelerin tanışmasından önce olanlar , yardım !

Acı olabilir ama ailen haklı olmaması hayırlı olmuş.adam sizinle ciddi düşünmemiş ki zorlamayla adımlar atmış.bırakın ne hali varsa görsün engelide kaldırmayın.

Üzgünüm ama dışardan bi gözle okusanız adamın sizinle ciddi düşünmediğini görürsünüz.

Üzgünüm ama dışardan bi gözle okusanız adamın sizinle ciddi düşünmediğini görürsünüz.
Haklı olabilirsiniz , ailemin baskısı ile evliliğe zorladım farkındayım. Ama belkide bu niyetini anlamam için gerekliydi bu . Hayatımdan 7 senemi çaldı resmen

Evliliği düşünmeyen biri ile zorla evlenmeye çalışmışsınız işin sonunda da üzülen siz olmuşsunuz.

Bencede hatalisiniz. Adamin hödüklüklerine hep "Neyise" diye görmezden gelip bu tek tarafli iliskiye devam etmissiniz

Sanırım manipüle ediliyorum , hala kendimde hatalar buluyorum çünkü. Kendimi iyi etmeliyim ama nasıl.
Önünüze bakın siz bu ilişki için elinizden geleni yapmışsınız üstüne bir de engellenmişsiniz yolunuza devam edin valla bu hayat ona buna üzülmeye değmez bir Enerciii şarkısı açın silkelenin

Bu adamın evlenmeye niyeti yok.7 senede insan evlilik için birseyler yapardı.

Çok haklısınız , o kadar çok hatası olmasına rağmen seviyorum diye göz yumdum. Uyanmam lazım

Yani. Hatalari görmezden gele gele zaten kötü evlilikler genelde yapiliyor. Cogunlukla önceden kendini belli ediyorlar, ama seviyorum, degisir diye devam ediliyor. Bundan sonra daha net cizgileriniz olsun.

Kusura bakma ama ittirmeyle, zorlamayla evlilik olmaz. Ayrılmak daha hayırlı emin olun.

Yani. Hatalari görmezden gele gele zaten kötü evlilikler genelde yapiliyor. Cogunlukla önceden kendini belli ediyorlar, ama seviyorum, degisir diye devam ediliyor. Bundan sonra daha net cizgileriniz olsun.
Teşekkür ederim önerileriniz için. Umarım kalbime ve beynime söz geçiririm

Bence sizden soğumuş, en başında iliskimiz otursun öyle resmiyet kazansın demis ki cokk haklı. Ayakları yere sağlamm basan biri olduğunu gösterir. O kadar ısrarcı davranmişsınz ki soguması da normal geldi . Bırakın sizinle evlenmej isteyen kisi sizin icin cabalasın neden bu kadar dünyadaki tek insan oymuşçasına davrandiniz ki ..?

Hayır sen hatali değilsin sonuna kadar haklısın. Bu insanla evlensen bile seni mutsuz edecek bu o kadar belli ki.. geri dönme önüne bak. Seni hakeden mutlu edecek biri illaki çıkacaktır karşına ve evet ailen hakli. Olmamasi daha hayırlı olmus.

İsteyen erkeğin önünde dağ olsa duramaz . Adam evlenmek istemiyor göremiyor musunuz ? Kadının ittirdigi ilişkiden hayır gelmez . Biliyorum zor ama önünüze bakmalısınız

Açıkçası ben onu seviyordum o da sevdiğini söylüyordu , bazı eksiklikler için zaman taşıdım ama herhangi ciddi bir adımı olmayınca ailem üzerimde baskı yaptı oyaladığını düşünüyorlardı bende ona baskı yaparak çözmeye çalıştım ama oldurmadım. Gönlü yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…