Ailelere Gitme Mevzusu Eşim İle Konuşmalıyım Mı ?

Evet bir süre sonra kendisi de vazgeçebilir, size inat yapıyor olabilir.
Birde ne kadar ihtiyaç yok gibi görüşse de en yakın arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla anneanne babaanne dara düştüğünüzde çocuğunuzu bırakmanız gerektiğinde yardım ediyorlar. Arkadaşımın kendi annesi doğurma diyordu kaç sene... Kızı da çocuktan soğutmuştu.... Şimdi torununu sırtından indirmiyor kadın çok seviyor . oğlunuzda büyüklerin sevgisiyle büyüsün bence. Ben çok küçükken öldükleri için babanne anneanne dede sevgisini çok kısa tattım hep özendim arkadaşlarıma.

haklısın diyorum ya cok üzülürüm kahrolurum canm :/sanrm ben bu konuda bencil düşündüm eğer konu acmasaydm eşimle kesin konuşurdum su an. ve yanlış yapmş olacaktım

Bunu direkt boyle soylersen ters tepecektir. O yuzden ufaktan kendin azaltman lazim. Bahaneler, ertelemeler derken azalan duruma da alisacaktir. Isin cok zor
denedm canm hani haftada 1 değilde mesela 10 güne 15 güne cıkarmaya calştmda olmadı olmuyor terp tepeceğine artık iyice aklım kesti zaten

Ben de zaten ihtiyaç yoksa dedim. Hasta ve yaşlı insanın ihtiyacı vardır sonuçta o farklı bir durum ama ortada bir durum yokken ziyaret olarak sürekli gidilmesi bana saçma geliyor.
bide illaki onların ihtiyacı olacak diye bir durum yok ki
siz anne babanızı görme ihtiyacı duymuyor musunuz peki
hani eş ailesini geçtim
bide o kadar yakınken
galiba ben dayanamaz 5 dakika da olsa annemi babamı görmeden evime gitmek istemezdim
eşimde kendi ailesini görüp gelmek istese saygı duyardım

Cogu kişi bu yollardan geçiyor çok haklsınız benimde aklımda kalan tek şey kabus dolu günler yaşadıgım heleki hamileyken allah yaşatmasın o günleri birdaha bizlere :/
amin canim. Suan bir laf sozleri yoksa bosver. İki taraf da bir seyleri idare etmeden evlilik olmaz. Burasi Amerika degil Türkiye =D bizim aile yapisi cok daha farkli. Keske insanlar birbirini hos tutsa da gidip gelmeler goze batmasa, severek gorusulse. Guzel olan budur ama cogumuz idare ile geciniyoruz. Yoksa kimse surduremez evliligi.

zaten haftada 1 kere görüyorum ailemi onuda çok mu görüyorsun diye..
Eşiniz söylemeden siz vereceği cevabı biliyorsunuz zaten.Boşu boşuna huzurunuzu kaçırmayın derim.Çocuk okula başlayınca isterseniz de bu kadar sık gidemeyeceksiniz zaten.

Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum, çalışıyorsunuz yorgunsunuz üstüne bir de bebeğiniz var, evinize gidip rahatlamak istiyorsunuz.Ama eşiniz de ailesine düşkün. Benim konularım bir bir sürü, bu aile meselesinden ayrılma eşiğine gelmiştik benim eşim de ailesine aşırı düşkün ve gidip-gelmemek sorun oluyor, düşünün ayrılacak kadar sorun oldu bizde.

Ben de artık ne olursa olsun en azından haftada 1 kere kv-kp gitmeye çalışıyorum, eşim gitmese bile. İnan kendi evladı 1 ay gitmese gözüne görünmez ama sen gelinsin bir hafta gitme göze batar, bu böyle. Ve yavaştan da eşine söylüyorlarsa eşin de onların tarafını tutar daha düşkün olur sana cephe alır ailem üzülüyor kırılıyor diye.

Yemek açısından rahat ediyorsunuz ben de öyle düşünüyorum, genelde kv pazartesi çağırıyor aslında en yorgun olduğum gün ama ne yapayım katlanıyorum...Yoksa huzurum kalmıyor. Aileme gitmeye henüz başlamadık çünkü annemle kv küs

İnan bu gitme gelme meselesi tüm evliliklerde var ve erkek ailesi gelin bir hafta gelmezse sorun yaratıyor emin ol buna.

denedm canm hani haftada 1 değilde mesela 10 güne 15 güne cıkarmaya calştmda olmadı olmuyor terp tepeceğine artık iyice aklım kesti zaten
Aslında geçen hafta salı gittik demişsin
bide bugün gideceksin yani 10. gün
hayatlarımız o kadar zorki eşinle tartıştığında da hiç birşey değiştirmeyecekse
daha da zorlaştırmaya gerek yok bence

annenle kayınvaliden küs diye neden annene gitmiyorsun
yanlış mı anladım

neden bu gitme aralıgını kural halıne getırdınız?
ben eşimin ailesine 2 saat mesafedeyım
senede bır kere eşimle gideriz
benim aileme evimiz yarım saat, ben,m işim 5 dakika uzaklıkta.
hiç anneme gidelim diye ısrar etmem:)
belkı kendı anneme gidemediğim 1 ay zaman olur
ben de calısıyorum cocugum olmadıgı halde zor yetısıyorum
böyle kural olsa hiç çekemem
ne kendı aıleme kurallı gitmek isterim ne de eşime

ana siz şu durumda eşinize gitmeyelim diye direkt demeyin
dolaylı yoldan bunu becerebilirsiniz

aynen öyle kv lerde gitmelyim hemn sorun yaratırlar eşimi doldururlar al sana huzursuzluk işte :/

Ya ben bu evlenmiş ama hala aileye düşkün koca bebekleri anlamıyorum.Kadında aynı erkekte. Bence bu çok büyük bir sıkıntı ya, neyse ki benim eşim üst kattaki annesini o kadar çok aramaz ki bakın aramaz diyorum ben hatırlatırım annen doktora gitmişti ara, şöyle olmuştu bi ara sor bak üst kattan ses geliyor bir şey oldu galiba ara. Herhangi bir kırgınlıkları falanda yok ama işte adamın yapısı bu. Yani kocan ailesine düşkünse yapılabilecek pek bir şey yok , durumu akışına bırakmalısın bence, yaşı kaç bilmiyorum ilerleyen yaşlarda durum düzelir bence sabretmelisin.

dolaylı yoldan ne diyeyim peki bana derse haftada 1 kereyi cok mu görüyorsun diye ?

okula başlaynca ne değişiyor peki ?
Hafta içi çocuğun ödevleri oluyor erken yatması gerekiyor, cumartesi evin okul ve mutfak eksikleri için alışverişe çıkılıyor akşam yorgun dönüyorsun.Pazar çamaşır,ütü,çocuğun banyosu,ödevleri ve ertesi gün okul olduğu için yine erken uyuması gerekiyor.Yani çocuklar okula başlayınca zaten kendimize ait bir hayatımız olmuyor.Herşeyi onlara göre ayarlıyoruz.

yaşı 32 canm artık düzeleceğini sanmıyorum en fazla bu kadar düzeldi dahası olmaz.

2 akşam da bir ya onun ailesine ya bnmkine gidiyoruz ama memnunum yemek derdim olmuyo
sizde öyle düşünseniz evde yemek yapmak zorunda kalmıyosunuz

aynen öyle kv lerde gitmelyim hemn sorun yaratırlar eşimi doldururlar al sana huzursuzluk işte :/
yani diyebilir evet
ne bileyim gideceğiniz gün işyerinde fazladan calısın
cocuk huysuz deyin , bilemedim ki böyle kurallı olması cok zor

2 akşam da bir ya onun ailesine ya bnmkine gidiyoruz ama memnunum yemek derdim olmuyo
sizde öyle düşünseniz evde yemek yapmak zorunda kalmıyosunuz
ama bir yandanda sevmediğin tahammül edemediğin insanları görüp duruyorsun :/ bu daha agır basıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…