- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 478
- 31
haklsınız bende ailem için yuvam için evladm için geçmişe takılıp kalmak istemiyorum canm işte ama unutamıyorumda yani sevmiyorum onları her hareketleri batıyor bana hiç ısınamadım ısnamayacağımda sanırım:/Bencede çok normal haftada bir kere bizde geçen haftaya kadar perşembe benim aileme cuma eşimin ailesine giderdik bu haftasonu annem alt katımıza taşındı şimdi hergün annemdeyiz kahvaltı yemek çay vs. vs. eşimin ailesine hala cuma günleri gidiyoruz ama kıyamıyorumda annesi arıyor kuzum özledim canım ne istiyor ne pişireyim diye insandan insana değişir elbet ben bi kötülüklerini görmedim hasta olduğumda kendi annem bugüne kadar çorba ısıtıp içirmedi hiç eşimin annesi özel çorba yaptı ıhlamur verdi falan. Ama genel anlamda haftada bir çok değil canım ben gideeğim günler sevinirdim bile yemek derdi olmayacak bulaşık derdi olmayacak diye bizde çalışıyoruz ben zorlanıyordum hergün ne pişirsem diye dert etme kendine başta kötü olsalarda yaşlandıkça insanlar değişir sizi daha çok arar iyi yanından bak çocuğuna değişiklik oluyor sana değişiklik oluyor ne güzel işte geçmişe takılıp kalma