Ailelere Gitme Mevzusu Eşim İle Konuşmalıyım Mı ?

haklsınız bende ailem için yuvam için evladm için geçmişe takılıp kalmak istemiyorum canm işte ama unutamıyorumda yani sevmiyorum onları her hareketleri batıyor bana hiç ısınamadım ısnamayacağımda sanırım:/

Kendi annene gitme konusunda taviz vereceksin oyleyse.. Zaten annen cocuga bakıyormuş, eşine soylersen kesinlikle ters teper, bence hic girme o konuya..
haklısınız ters tepeceği cok belli .. aslnda annemlede hergün görüşüyoruz yani.. keske annem biraz anlayışlı olsada gelmiyorsunuz diye gücenmese bana

Ne kadar olgun ve kendi halinde olan bir aile ahh ahhh keşke öyle olsaydı kendi evine uğramayan adam evlenince anneci oluyor işte bazen maşallah sze çok şanslısızın :)

sonuçta eşinin ailesi canım mecbur görüşeceksin oyüzden nekadar az düşünsen okadar iyi hissedersin kendini sen anneni hergün görürken onun haftada bir görmesini çok görme git gönlü olsun yoksa tartışacaksınız tadınız tuzunuz kalmayacak ailenizin huzurundan önemli değil o vakiti evde geçirsende iş güç gene dinlenemeyeceksin sonuçta

abow onlarn kafa yapısı cok değişik hiç bu muhabbetler dönmez ki kendi anneme söylerim ama kv zaten cok hasta yaşlı cok değişik insanlar ya ..

haklısınız ters tepeceği cok belli .. aslnda annemlede hergün görüşüyoruz yani.. keske annem biraz anlayışlı olsada gelmiyorsunuz diye gücenmese bana
Gucenecek bi sey yok.. Sınırları cizmek lazim biraz, sınır demek kirmak demek degildir..

haklısınız en azndan orda oturuyorum oglum dedesi ile oynuyor değişiklik iyi geliyor kuzuma en iyisi ben agzımı hiç acmaym .

_MAJESTE_ Bence düzeni bozmayın ya sıkıntı olacaktır gibi geliyor. Çok fazla oturmayın gttiğinizde ama her iki tarafa da yemek yiyin kalkın mesela çaylar çekirdekler bitmez ki teşekkür edip evde işlerim var deyip kalkın. Çocuğunuzda anneanne babanneye düşkünse ayırmayın.

yaşlı ve hasta insanları haftada bir ziyaret etmek çokta büyütecek birşey gibi gelmedi bana
çok şükür benim ailem ve eşimin ailesi genç sayılacak yaştalar ama etrafımda yaşlı ve hasta insan varsa gitmeye çalışırım
çünkü bizde yaşlanacağız ve gözlerimiz kapıda kalacak
yalnızca bir kişi 5 dakika uğrasa diye

Bunu direkt boyle soylersen ters tepecektir. O yuzden ufaktan kendin azaltman lazim. Bahaneler, ertelemeler derken azalan duruma da alisacaktir. Isin cok zor

haklısınız en azndan orda oturuyorum oglum dedesi ile oynuyor değişiklik iyi geliyor kuzuma en iyisi ben agzımı hiç acmaym .
aynen sizin huzurunuz bozulmaz hem bende giderken eşime diyorum çok fazla oturmayalım ama yorgunum diye yemek yiyoruz çay içiyoruz kalkıyoruz evde olsam daha çok yorulurum emin ol orda ekmek elden su gölden bide hergün evde monoton sıkıcı oluyor çarşıya çıksak para harcıyoruz böyle değişik oluyor hemde bedavaya geliyor iyi yönünden bak yani

zaten cok fazla oturmuyoruz cünkü oglumun 10 da uyumuş 9 30 sütü içmesi gerekiyor 9 gibi kalkıyoruz 6 da orda oluyoruz bir yemek bir cay tamam.. dediğiniz gibi enisi düzeni bozmamak cok ters tepecek belli ki eski kabus günlerimi düşünüp şükrediym ben halime.

Ben de zaten ihtiyaç yoksa dedim. Hasta ve yaşlı insanın ihtiyacı vardır sonuçta o farklı bir durum ama ortada bir durum yokken ziyaret olarak sürekli gidilmesi bana saçma geliyor.

birde torun olunca durum daha farklı oluyor söyle bir düşündümde
benm oglum ayda 1 kere dedesini görse ne kadar üzücü olur onlarda ayda bir kere torun görseler bence o kadarıda cok haksızlık olur

Ben de zaten ihtiyaç yoksa dedim. Hasta ve yaşlı insanın ihtiyacı vardır sonuçta o farklı bir durum ama ortada bir durum yokken ziyaret olarak sürekli gidilmesi bana saçma geliyor.
konu sahibesinin kayınvalidesi yaşlı ve hasta
o yüzden yazılan yorumlar size absürd geldiği için açıklayayım dedim ben

şöylede bir durum var ama.. ihtiyaç vs olmasa bile onlar büyük.. yarın bizlerde o konuma geleceğiz.. birde arada en önemlisi torun var
mesela bem oglum evlense ve benim evime hiç gelmese ayda yılda bir ugrasa cok ama cok üzülürüm torunumu göremem.. acıkcası ben bu kötülüğü kimsyee ypmak istemem ki oglmda dedesini cok seviyor cok düşkündür mesela.. eşimin ailesi birde sonuçta aynı memleketteyiz böyleyken bence kimse ailesine ayda yılda 1 gitmek istemez aslında

birde torun olunca durum daha farklı oluyor söyle bir düşündümde
benm oglum ayda 1 kere dedesini görse ne kadar üzücü olur onlarda ayda bir kere torun görseler bence o kadarıda cok haksızlık olur
yada şöyle düşün canım
sende yaşlandığında burnunda tüten torununu yalnızca ayda bir kez görsen ne hissedersin
bence üzücü
büyüklük sende kalsın
yaptıklarını unutmasan bile içinden ben Allahın rızası için gidiyorum de
inan o zaman daha huzurlu olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…