haklsınız bende ailem için yuvam için evladm için geçmişe takılıp kalmak istemiyorum canm işte ama unutamıyorumda yani sevmiyorum onları her hareketleri batıyor bana hiç ısınamadım ısnamayacağımda sanırım:/Bencede çok normal haftada bir kere bizde geçen haftaya kadar perşembe benim aileme cuma eşimin ailesine giderdik bu haftasonu annem alt katımıza taşındı şimdi hergün annemdeyiz kahvaltı yemek çay vs. vs. eşimin ailesine hala cuma günleri gidiyoruz ama kıyamıyorumda annesi arıyor kuzum özledim canım ne istiyor ne pişireyim diye insandan insana değişir elbet ben bi kötülüklerini görmedim hasta olduğumda kendi annem bugüne kadar çorba ısıtıp içirmedi hiç eşimin annesi özel çorba yaptı ıhlamur verdi falan. Ama genel anlamda haftada bir çok değil canım ben gideeğim günler sevinirdim bile yemek derdi olmayacak bulaşık derdi olmayacak diye bizde çalışıyoruz ben zorlanıyordum hergün ne pişirsem diye dert etme kendine başta kötü olsalarda yaşlandıkça insanlar değişir sizi daha çok arar iyi yanından bak çocuğuna değişiklik oluyor sana değişiklik oluyor ne güzel işte geçmişe takılıp kalma
iyi örnek olmuş vallahi bende damla damla kestim yine o iyi halletmiş damla damla kesmek daha zor
ayy canım yaaa
kusura bakma güldüm ama sütten kesme meselesi hoşuma gitti
haklısınız ters tepeceği cok belli .. aslnda annemlede hergün görüşüyoruz yani.. keske annem biraz anlayışlı olsada gelmiyorsunuz diye gücenmese banaKendi annene gitme konusunda taviz vereceksin oyleyse.. Zaten annen cocuga bakıyormuş, eşine soylersen kesinlikle ters teper, bence hic girme o konuya..
Ne kadar olgun ve kendi halinde olan bir aileYani o kadar abzürd ki yazılanlar.. Canım ne zaman isterse o zaman giderim, Kv deme en son bayramda gittim, bayramdan sonra onlar bana 2 kere geldiler. Annem de ya uğrar ya uğramaz, öyle gitmem sürekli ki. Hepsi 1 üst sokağımda oturuyor, bir ihtiyaç yoksa sürekli gitmek bana aşırı saçma geliyor yani. Telefonda konuşuuyoruz zaten. Hiç anlayamıyorum böyle sürekli gidenleri. Her hafta gitmek hiç ama hiç normal değil bence.
sonuçta eşinin ailesi canım mecbur görüşeceksin oyüzden nekadar az düşünsen okadar iyi hissedersin kendini sen anneni hergün görürken onun haftada bir görmesini çok görme git gönlü olsun yoksa tartışacaksınız tadınız tuzunuz kalmayacak ailenizin huzurundan önemli değil o vakiti evde geçirsende iş güç gene dinlenemeyeceksin sonuçtahaklsınız bende ailem için yuvam için evladm için geçmişe takılıp kalmak istemiyorum canm işte ama unutamıyorumda yani sevmiyorum onları her hareketleri batıyor bana hiç ısınamadım ısnamayacağımda sanırım:/
abow onlarn kafa yapısı cok değişik hiç bu muhabbetler dönmez ki kendi anneme söylerim ama kv zaten cok hasta yaşlı cok değişik insanlar ya ..canım o zaman sende ailesi ile konuş
işte anneciğim böyle böyle
yoksa bende sizleri görmek istiyorum ama
bebek sizdeyken hiç gözüm arkada kalmıyor
o iki saatte kendime vakit ayırmak istiyorum 5 gübdür banyo bile yapamadım vs. diyerek gönül alınabilir sanki
Gucenecek bi sey yok.. Sınırları cizmek lazim biraz, sınır demek kirmak demek degildir..haklısınız ters tepeceği cok belli .. aslnda annemlede hergün görüşüyoruz yani.. keske annem biraz anlayışlı olsada gelmiyorsunuz diye gücenmese bana
benm eşiminde cocuk dogduktan sonra kafasına daş düştü hazargul valla esime diyorum seninle evlendigimizde 3 yasindaydin
haklısınız en azndan orda oturuyorum oglum dedesi ile oynuyor değişiklik iyi geliyor kuzuma en iyisi ben agzımı hiç acmaym .sonuçta eşinin ailesi canım mecbur görüşeceksin oyüzden nekadar az düşünsen okadar iyi hissedersin kendini sen anneni hergün görürken onun haftada bir görmesini çok görme git gönlü olsun yoksa tartışacaksınız tadınız tuzunuz kalmayacak ailenizin huzurundan önemli değil o vakiti evde geçirsende iş güç gene dinlenemeyeceksin sonuçta
yaşlı ve hasta insanları haftada bir ziyaret etmek çokta büyütecek birşey gibi gelmedi banaYani o kadar abzürd ki yazılanlar.. Canım ne zaman isterse o zaman giderim, Kv deme en son bayramda gittim, bayramdan sonra onlar bana 2 kere geldiler. Annem de ya uğrar ya uğramaz, öyle gitmem sürekli ki. Hepsi 1 üst sokağımda oturuyor, bir ihtiyaç yoksa sürekli gitmek bana aşırı saçma geliyor yani. Telefonda konuşuuyoruz zaten. Hiç anlayamıyorum böyle sürekli gidenleri. Her hafta gitmek hiç ama hiç normal değil bence.
aynen sizin huzurunuz bozulmaz hem bende giderken eşime diyorum çok fazla oturmayalım ama yorgunum diye yemek yiyoruz çay içiyoruz kalkıyoruz evde olsam daha çok yorulurum emin ol orda ekmek elden su gölden bide hergün evde monoton sıkıcı oluyor çarşıya çıksak para harcıyoruz böyle değişik oluyor hemde bedavaya geliyor iyi yönünden bak yanihaklısınız en azndan orda oturuyorum oglum dedesi ile oynuyor değişiklik iyi geliyor kuzuma en iyisi ben agzımı hiç acmaym .
iyi örnek olmuş vallahi bende damla damla kestim yine o iyi halletmiş damla damla kesmek daha zor
zaten cok fazla oturmuyoruz cünkü oglumun 10 da uyumuş 9 30 sütü içmesi gerekiyor 9 gibi kalkıyoruz 6 da orda oluyoruz bir yemek bir cay tamam.. dediğiniz gibi enisi düzeni bozmamak cok ters tepecek belli ki eski kabus günlerimi düşünüp şükrediym ben halime._MAJESTE_ Bence düzeni bozmayın ya sıkıntı olacaktır gibi geliyor. Çok fazla oturmayın gttiğinizde ama her iki tarafa da yemek yiyin kalkın mesela çaylar çekirdekler bitmez ki teşekkür edip evde işlerim var deyip kalkın. Çocuğunuzda anneanne babanneye düşkünse ayırmayın.
Ben de zaten ihtiyaç yoksa dedim. Hasta ve yaşlı insanın ihtiyacı vardır sonuçta o farklı bir durum ama ortada bir durum yokken ziyaret olarak sürekli gidilmesi bana saçma geliyor.yaşlı ve hasta insanları haftada bir ziyaret etmek çokta büyütecek birşey gibi gelmedi bana
çok şükür benim ailem ve eşimin ailesi genç sayılacak yaştalar ama etrafımda yaşlı ve hasta insan varsa gitmeye çalışırım
çünkü bizde yaşlanacağız ve gözlerimiz kapıda kalacak
yalnızca bir kişi 5 dakika uğrasa diye
birde torun olunca durum daha farklı oluyor söyle bir düşündümdeyaşlı ve hasta insanları haftada bir ziyaret etmek çokta büyütecek birşey gibi gelmedi bana
çok şükür benim ailem ve eşimin ailesi genç sayılacak yaştalar ama etrafımda yaşlı ve hasta insan varsa gitmeye çalışırım
çünkü bizde yaşlanacağız ve gözlerimiz kapıda kalacak
yalnızca bir kişi 5 dakika uğrasa diye
konu sahibesinin kayınvalidesi yaşlı ve hastaBen de zaten ihtiyaç yoksa dedim. Hasta ve yaşlı insanın ihtiyacı vardır sonuçta o farklı bir durum ama ortada bir durum yokken ziyaret olarak sürekli gidilmesi bana saçma geliyor.
şöylede bir durum var ama.. ihtiyaç vs olmasa bile onlar büyük.. yarın bizlerde o konuma geleceğiz.. birde arada en önemlisi torun varBen de zaten ihtiyaç yoksa dedim. Hasta ve yaşlı insanın ihtiyacı vardır sonuçta o farklı bir durum ama ortada bir durum yokken ziyaret olarak sürekli gidilmesi bana saçma geliyor.
yada şöyle düşün canımbirde torun olunca durum daha farklı oluyor söyle bir düşündümde
benm oglum ayda 1 kere dedesini görse ne kadar üzücü olur onlarda ayda bir kere torun görseler bence o kadarıda cok haksızlık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?