• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileler vasıtasıyla biriyle görüştüm ve o evliliğe hazır olmadığını söyledi

Ailesi sizi beğenmiş yüksek ihtimal. Çünkü "Onun ailesi bizim konuşmamiz için çok fazla ısrarcıydı." yazmışsınız. E belli ki adamı da darladılar git görüş diye ama adamın isteği yok, açıkça söylemiş. Ne yapsaydı, istemediği halde konuşmaya devam edip umut mu verseydi? Ki zaten siz de ısrarlar üzerine gelmişsiniz.

Annesi zorlamis, ama size karsi dürüst olmus. Ben sinirlenmem, aileme "erkeklere ilgi duyuyormus" derim..saka saka :D aslinda adama acirim cünkü ailesine bu konuda belli ki söz gecirememis

Ya bir sevgilisi var ailesi bilmiyor illa buldukları kişi ile evlensin istiyor

Ya da gerçekten evlilik düşüncesi yok ailesine hayır dilemediği için gelmiş.

Her iki durumda da sallayın ailesine hayır diyemeyen adamdan hayır gelmez.

Bugün çok tuhaf bi olay yaşadım. Aileler vasitasiyla biriyle tanışacaktım. Görücü usülü gibi bişey diyelim. Kafede buluştuk muhabbet etmeye başladik ve çocuk evliliğe çok uzak olduğunu, çok korktuğunu, böyle bi yükümlülüğün altına girmeye cesareti olmadığını söyledi Madem evliliğe uzakti bizim orada ne işimiz vardi? Onun ailesi bizim konuşmamiz için çok fazla ısrarcıydı. Ailesi konuşmamizi istemeseydi benim o çocuktan haberim bile olmayacaktı. Bi nevi onlarin israriyla konuşmayi kabul ettim. Çocuk ailesinin baskısıyla mı görüşmeye geldi sizce? Ya da beni mi beğenmedi? Kafamda deli sorular
"O zaman burda ne işin var kardeş" diyemediniz mi?

Onceden hic mesajlastiniz mi? Mesajla da yazabilirdi. Eger mesajlastiysaniz begenmemistir. Bulusma oncesi hic mesajlasmadiysaniz da gercekten evlilik dusunmuyordur diyorum. 😬

Aile baskısıyla gelmiş.
Ama en azından dürüst davranmış.
Fazla da elektrik alamamış belli.
Boşver gitsin.
Bunda gücenecek bir şey yok.
Birşey yaşanmamış umut vermemiş düzgün bir çocukmuş bence

Tamam da bu oturum nasıl sonlandı o cümleden sonra nasıl devam etti? Siz sormadınız mı o zaman biz burada napiyoruz, ben sizin israriniz üzere kabul ettim vs vs kafamda deli sorular

Bugün çok tuhaf bi olay yaşadım. Aileler vasitasiyla biriyle tanışacaktım. Görücü usülü gibi bişey diyelim. Kafede buluştuk muhabbet etmeye başladik ve çocuk evliliğe çok uzak olduğunu, çok korktuğunu, böyle bi yükümlülüğün altına girmeye cesareti olmadığını söyledi Madem evliliğe uzakti bizim orada ne işimiz vardi? Onun ailesi bizim konuşmamiz için çok fazla ısrarcıydı. Ailesi konuşmamizi istemeseydi benim o çocuktan haberim bile olmayacaktı. Bi nevi onlarin israriyla konuşmayi kabul ettim. Çocuk ailesinin baskısıyla mı görüşmeye geldi sizce? Ya da beni mi beğenmedi? Kafamda deli sorular

Muhtemelen iyi bir mesleğiniz var ve/veya aileniz iyi bir konumda.

Gayet dürüst davranmış, ailesi muhtemelen bu kız şöyle iyi böyle iyi görüş diyip başının etini yemiştir, hatta ailesinin pek beğenmediği bir kız arkadaşı bile olabilir.

Burada kabahatli olan aile, siz hiç dert etmeyin.

Tamam da bu oturum nasıl sonlandı o cümleden sonra nasıl devam etti? Siz sormadınız mı o zaman biz burada napiyoruz, ben sizin israriniz üzere kabul ettim vs vs kafamda deli sorular
Evet bizim burda ne işimiz var kalkalım o halde dedim. Kırılmanı istemem birbirimizi gördüğümüzde yüzümüzü çevirmeyelim, merhaba diyebilelim tarzında konuştu. Bende tanımadığım birine neden kırılayım seni ilk defa burda gördüm, bi daha göreceğimi sanmıyorum o yüzden gerek yok böyle şeylere hadi kalkalım dedim ve oturum sonlandı😂

ya sevdigi birisi var yada senden elektrik neyin alamadi bosver gitsin en azindan dürüstmüs seni begenip evet deseydin ve o seni istemedigi halde istekli görünüp hayatini zindanada cevirebilirdi seni istemedigi begenmedigi icin bence kendini cok sansli hissetmelisin

Şimdi söyleyeceklerim üzücü gelebilir. Ben de aile vasıtası ile tanıştım eşimle. Reddetmiş görüşmeyi, evlenmek istemiyorum demiş. Israrlar sonucunda kabul etmiş. Düşüncesi biz tanışınca değişmiş. Sizin durumda beğenmemiş olma ihtimali yüksek gibi geldi bana 🥲

Şimdi söyleyeceklerim üzücü gelebilir. Ben de aile vasıtası ile tanıştım eşimle. Reddetmiş görüşmeyi, evlenmek istemiyorum demiş. Israrlar sonucunda kabul etmiş. Düşüncesi biz tanışınca değişmiş. Sizin durumda beğenmemiş olma ihtimali yüksek gibi geldi bana 🥲
Yok cidden hiç üzülmüyorum beğenmemiş olabilir çok normal 😂

ya sevdigi birisi var yada senden elektrik neyin alamadi bosver gitsin en azindan dürüstmüs seni begenip evet deseydin ve o seni istemedigi halde istekli görünüp hayatini zindanada cevirebilirdi seni istemedigi begenmedigi icin bence kendini cok sansli hissetmelisin
Muhtemelen elektirik alamadi. Ama çokta önemli değil😂

Muhtemelen iyi bir mesleğiniz var ve/veya aileniz iyi bir konumda.

Gayet dürüst davranmış, ailesi muhtemelen bu kız şöyle iyi böyle iyi görüş diyip başının etini yemiştir, hatta ailesinin pek beğenmediği bir kız arkadaşı bile olabilir.

Burada kabahatli olan aile, siz hiç dert etmeyin.
Zaten kendi de ailesinin evlenmesi için çok ısrar ettiğini dile getirdi. Ben buraya ailemin zoruyla geldim mesajını vermeye çalıştı bana bence😂

Back
X