• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileler işin içine girince........

arkadaşınla işi ilerletmeden önce babanla konuşmanı tavsiye ederim. eğer ölsem razı gelmem gibi bi tavır takınırsa vazgeç. çünkü ilerde kültür farkı nedeniyle ayrılma noktasına gelirseniz yine ailenden destek bekleyeceksin. ikincisi ilerde ağrıda yaşamak gibi bi düşüncesi var mı onu öğren. uzak olursanız sorun olmaz ama...
soruna cevap olarak da; ben evlenmezdim, kızımın evlenmesini de istemezdim.

ya konu doğulu batılı mezhepli belki gayrimüslim bunlar değil ..yanlış hatırlamıyorsam içanadoluluyuz(nasıl bir elime oldu beeehhh):) demiştin sizin oralarda herkes elinde kitap her gün o opera senin bu bilişim fuarı benim gezmiyolar ben oralarıda gördüm ve 4 yıl çok yakinen tanıdım evet çok hoş insanlar var ama arkana bile bakmadan koşacağın insanlarda tanıdım..senin eğer önceden aileyi tanıma gibi bi fırsatın olsyadı ki süper olurdu insani yönleri değerleri vicdanları nasıl ona bakmanı isterdim ..eğer bunlar 4-4lükse varsın yerde elle yemek yesinler varsın kürtçe konuşsunlar ..benim bi TANIDIĞIM izmirden gelin GİTMİŞTİ doğuya inanırmısın kürtçe öğrendi ve eşinin ailesi deli oluyodu kızlarından önde tutyolardı..dediğim gibi önce İNSANİYET

Ben derim ki boşu boşuna ne kendinizi ne ailenizi ne de erkek arkadaşınızı yormadan yıpratmadan , hem de yol yakınken dönün.

İnsan mutlu olmak için illa birşeylere göğüs germek zorunda değil.

Eğer bu yola çıkarsanız ileride nelerle uğraşacağınız gün gibi ortada.

Ama yok ben onu her türlü kabul ediyorum derseniz de o zaman ilerde bıdı bıdı yapmayacaksınız, ailenize de laf ettirmeyeceksiniz, kimseyi değiştirme derdine düşmeyeceksiniz.

benim aklima takilan bunlar nasil hem kürt olup hem azerice konusuyor onu anlamadim hani bende kürtümde hic azerice konusan kürt görmedim:26:

Konu sahibi toz pembe takılıyor ayrıntılar önemli sonradan eyvah dememek için aşk her şey olamaz uyum önemli

yoo gayette mantıklı,en ince ayrıntısını bile düşünümüş,işin muhasebesini bile yapıyor bodoslama dalmıyor..

dünya görüşü farklıysa olmaz diyorum bende..

Din,dil,ırk,mezhep ayrılıkları ve siyasi içerikli konular tartışmaya sebep olduğu için konu yorumlara kapatılmıştır.

Back