Çöpünü de mi attırmıyor onlara gidince. Kızım giderken şu çöpü de at demiyor mu ?kaynanam beni sevmiyor galiba calciçöp bile almıyo
olurum herhalde filizim yaaa. şaka bi yana sanırım bi paylaşım bekliyorum. ben tek taraflı hep yapmışım.Çöp alsa mutlu olcakmisin
demiyo vallaÇöpünü de mi attırmıyor onlara gidince. Kızım giderken şu çöpü de at demiyor mu ?
O zaman paylaşım yapmayı sevmiyor KV.demiyo valla
çekiniyor mu acaba ya? geçenlerde kp bi şey yaptıracaktı, bana uzattı telefonu. ben de seve seve yaptım. kv dedi ki niye x'e yaptırmadın da alseme yaptırıyorsun? bi garibime gitti. ay anne nolcak sanki, alt tarafı uygulama indirdim dedim.O zaman paylaşım yapmayı sevmiyor KV.
Haklisin kuzum keske yapsalar ama içinden gelmiyosa bir insanin degistiremezsin insan 1kerede olsa beklerolurum herhalde filizim yaaa. şaka bi yana sanırım bi paylaşım bekliyorum. ben tek taraflı hep yapmışım.
hani böyle, alsem sana toka aldım dese sevinicemHaklisin kuzum keske yapsalar ama içinden gelmiyosa bir insanin degistiremezsin insan 1kerede olsa bekler
Ozaman seni kiskaniyoçekiniyor mu acaba ya? geçenlerde kp bi şey yaptıracaktı, bana uzattı telefonu. ben de seve seve yaptım. kv dedi ki niye x'e yaptırmadın da alseme yaptırıyorsun? bi garibime gitti. ay anne nolcak sanki, alt tarafı uygulama indirdim dedim.
Keske alsa canim ufak seyler bile mutlu eder insani ama seninkinde o yok anladigim kadarinlahani böyle, alsem sana toka aldım dese sevinicem
Hikaye bana çok tanıdık geldi
19.yılımızdayız hala bekliyorum
Daha çok bekler diyorum
Sana almadiysa alsem cok bekler diyosunDaha çok bekler diyorum
İnşaallah alır ne diyelimSana almadiysa alsem cok bekler diyosun
Bana parasını versin diyeceğim de KV baya zevkli benim yani kaliteli ve güzel hediyeler alırDaha çok bekler diyorum
Hiç kıskanmadıkBana parasını versin diyeceğim de KV baya zevkli benim yani kaliteli ve güzel hediyeler alır
Ne şanslisın calciBana parasını versin diyeceğim de KV baya zevkli benim yani kaliteli ve güzel hediyeler alır
Allah kalbine göre versin inşallahİnşaallah alır ne diyelim
Amin inşaallahAllah kalbine göre versin inşallah
Ooo daha neler neler yanımda yaptığı cimriliklerini anlatsam burdan oraya yol olur. İşte bize garip geliyor ailede böyle şeyleri görmediğimiz için. Bence hediye falan bekleme söyleyince bile anlamamazlıktan geliyorlarsa yapcak bir şey yokbizde öyle şeyler yok çok şükür ama düğün olayı benzer